35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nie zastanawiaj się.. ja kupiłam z takimi wystającymi wypustkami po środku, które dodatkowo masują
ta siateczka jest elastyczna układa się do pleców..
czujesz się tak jakby ktoś Cię potrzymywał
super sprawacaffe wrote:Widziałam ten sprzęt i się nad nim zastanawiałam. Pewnie go kupię. Dodatkowo dobrze robi podnóżek gdy się ma pracę siedzącą.caffe, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bliska 77 wrote:ja tu z Wami gaworzę a mój psiak ładuje mi sie na kolana, wyobraźcie sobie boksera ładującego sie na wielki brzuchol, on jest takim przymilaskiem
Bliska 77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:dokładnie.. ja w pracy jak mam przynieść parę książek to mówię, że nie bo mam zakaz..
Samira już Ci współczuję ciąży.. chyba tylko leżeć będziesz...
mi lekarz powiedział, że może być słabo.. a ja nie mam aż tak jak Ty
a to co dałaś obrazek,to pod plecy zajebiste ,gdzie kopiłaś i le zapłaciłaś za to cudo,a piłkę kupuje w czerwcu ...
kupiłam tez testy ,jak @ nie będzie do poniedziałku to robię mało prawdopodobne ale możliwe znając cuda tego wątkumalgos741, ania.g, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:
- Że zapytam , a jaki mialy temat? Wymiana postow polegala na atakch ad persona z jednej jak i drugiej strony.
Chyba przydaloby sie abym poszła na emeryture.
To może to było jeszcze zanim dołączyłam. Za moich czasów były jakieś kłótnie, czy matka może się brzydzić kupą i tym podobne.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2014, 21:42
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kupic można w marketach na allegro popatrz w necie podkładka pod plecy
zapłaciłam ok 20
np http://www.e-telezakupy.pl/ergonomiczna-podporka-p-420.html
można i za 9 zł na allegro ale bez tego środka z wypustkami..
piłkę kupiłam w biedronce
samira wrote:no właśnie ,tez już myślałam jak to będzie w ciąży i czuje ze ni za miło ,poród tylko ze znieczuleniem albo cesarka
a to co dałaś obrazek,to pod plecy zajebiste ,gdzie kopiłaś i le zapłaciłaś za to cudo,a piłkę kupuje w czerwcu ...
kupiłam tez testy ,jak @ nie będzie do poniedziałku to robię mało prawdopodobne ale możliwe znając cuda tego wątkusamira, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:kupic można w marketach na allegro popatrz w necie podkładka pod plecy
zapłaciłam ok 20
np http://www.e-telezakupy.pl/ergonomiczna-podporka-p-420.html
można i za 9 zł na allegro ale bez tego środka z wypustkami..
piłkę kupiłam w biedronce
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:Samira. wspolczuje dolegliwosci
moze slonce jakos dobrze na Ciebie wplynie- mam na mysli lato, cieplo, naslonecznianie
i zgadzam sie z Reni (chyba to byla ona?) ze sanatorium postawiloby Cie na nogi
byłam i dupa,na chyba ze miałam nie odpowiednie zabiegi
najpierw powinnam mieć MR całego kręgosłupa i wtedy zabiegiWiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2014, 21:29
-
nick nieaktualny
-
samira ale te wypustki są malutkie, nieruchomr i nic nie uciskają.. poprostu jest lepszy komfort.. nic Ci nie będziesamira wrote:Dzięki za info ,nie wiem czy powinnam z wypustkami bo nie wiem co tam mam ,jak to tylko zwyrodnienia to ok ale jak przepuklina to dupa
samira, Mega lubią tę wiadomość
-
chodzi o to, że jak już będziesz miała wynik MR to wtedy lekarz w sanatorium dobiera zabiegi i rehabilitacji pod Ciebie i Twoje dolegliwości..
samira wrote:
byłam i dupa,na chyba ze miałam nie odpowiednie zabiegi
najpierw powinnam mieć MR całego kręgosłupa i wtedy zabiegisamira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyReni wrote:chodzi o to, że jak już będziesz miała wynik MR to wtedy lekarz w sanatorium dobiera zabiegi i rehabilitacji pod Ciebie i Twoje dolegliwości..
Reni lubi tę wiadomość