35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
polarmiś wrote:Poza tym Simba i Bursztyn ktore jakby nie bylo przepuscily ( a raczej probowaly) przez fale EweT teraz sa najlepszymi kumplami. Wiec na razie jest ciezko ale bedzie jeszcze slodko!
Ja jednak apeluje, zeby Ewy nie porownywac z...no wlasnie...ktory by tu nick wybrac?Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2014, 18:24
Bursztyn, Bliska 77, samira, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
polarmiś wrote:Poza tym Simba i Bursztyn ktore jakby nie bylo przepuscily ( a raczej probowaly) przez fale EweT teraz sa najlepszymi kumplami. Wiec na razie jest ciezko ale bedzie jeszcze slodko!
a ze tym chamski bywal to fakt, ale inteligentny przynajmniejSimba, Alis, Mega, samira, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:Misiu, to nie tak bylo, to Andrzej bomby podkladal, ale odkad sie nawrocil to juz mniej, bardzo sporadycznie i wlasnego gniazda nie kala.
a ze tym chamski bywal to fakt, ale inteligentny przynajmniejpyska_ta, Pusurek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Celny strzal Misiu! Najpierw Bursztyn kochal Ewke, potem hejcil, teraz znowu kocha. Znaczy panta rei i takie tam. Milosc w koncu zapanuje, wierze to, naciagajac moj teczowy berecik!
Simba, samira lubią tę wiadomość
-
pyska_ta wrote:Ciekawi mnie Twoja definicja inteligencji, ale pewnie nie podzielisz sie nia z takim prostakiem jak ja.
Mega, Bliska 77, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:nie ma "mojej" definicji, wygooglaj sobie (jak sedacje), dodam dla ulatwienia ze "inteligencja" nie jest nazwa wlasna