35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
samira wrote:no kurcze same Delicje - Gordon Remsey to przy Was pikuś - Pan Pikuś
Ps Samirka cieszę się że u lekarza wszystko dobrzeSabina, samira lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
bleeee dziewczyny mąż pitrasi mi jajeczniczkę zapach nie z tej ziemi bo z kiełbaską
i jak ja ją mam jeść
iwcia77, samira lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
malgos741 wrote:bleeee dziewczyny mąż pitrasi mi jajeczniczkę zapach nie z tej ziemi bo z kiełbaską
i jak ja ją mam jeść
Sabina, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pamiętacie Dojrzała? Ona sie chyba trochę na nas obraziła jak sie tu zaczęła wytrzasac nad tym jak jej teściowa życie zmarnowala, bo zaprosiła gości i syn zachorował na świnke czy jakoś tak. Zajrzałam na te 40tki i okazuje sie ze jest w trzecim tygodniu ciazy
A jej maz miał faktycznie słabe parametry. To dobre wieści
Mega, malgos741, Pusurek, Bozia3, samira, EwaT, Bliska 77, Kate 75 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Normalnie. Chyba ze robi ja z własnych jajek i własnej kiełbaski. Kastracja jest bardzo niewskazana przy staraniach o dziecko
Sabina, Mega, Simba, iwcia77, samira lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
EwaT wrote:caffee, czy Tobie tez juz sie brzuch obnizył? bo mnie bardzo...nie wiem czy nie za wczesnie
Mnie gin w niedzielę powiedział, że szyjka jeszcze zamknięta i teoretycznie nie zanosi się na poród w najbliższym czasie. Oby tak było, bo on wyjeżdża na weekend, a ma być ze mną przy porodzie.
Wydaje mi się, że obniżenie się brzucha w Twoim etapie ciąży to nie jest zbyt wczesne, ale moze się mylę?samira, EwaT, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Wojtek wyraźnie Ci bije!
A to co ja wyprawiam, to jest ponizej najniższego poziomu. Poza tym czytam bardzo zabawna książkę o Hitlerze, Pt. On wrócił.
Kupiłam ja ze względu na absolutnie genialna okładkę, a i zawartość niezle sie jak na razie przedstawia.
Ciaoooooooooo!
Sabina, iwcia77, Mega, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
Ewa, doczytałam, ze brzuch moze się już obniżyć:
Dobra wiadomość jest taka, że od tej pory dno macicy, po zakończeniu ośmiomiesięcznego pochodu w górę, zacznie się opuszczać – pomimo że dziecko nadal rośnie i przybiera na wadze. Spowodowane jest to przygotowywaniem się do porodu, które wiąże się z obniżeniem pozycji dziecka w macicy. Na zewnątrz zmieni się nieco twoja sylwetka, brzuch będzie obniżony, przypominający raczej gruszkę niż jabłko jak do tej pory, dostrzeżesz też niższe niż w poprzednich tygodniach położenie pępka. Z czasem dolegliwości związane z uciskiem żołądka i klatki piersiowej ustąpią, natomiast możesz zacząć boleśnie odczuwać ucisk główki dziecka na kość łonową. W efekcie może zmienić się twój sposób poruszania, zaczniesz chodzić charakterystycznym krokiem wysoko ciężarnej, podobnym do kroku kaczki.Bliska 77 lubi tę wiadomość
-
czytalam recenzje- tez mnie zaciekawila...on sie budzi w dzisiejszych czasach?Simba wrote:Dobra to ide bo ja wiem ze tutaj trza musowo mieć IQ czy tam CV przynajmniej 12
A to co ja wyprawiam, to jest ponizej najniższego poziomu. Poza tym czytam bardzo zabawna książkę o Hitlerze, Pt. On wrócił.
Kupiłam ja ze względu na absolutnie genialna okładkę, a i zawartość niezle sie jak na razie przedstawia.
Ciaoooooooooo! -
nick nieaktualnyA u mnie chlop afere kreci! Mamy na wsi takich 3 gnojkow gimnazjalistow, maja jakies smieszne motorynki i popierdaczaja po glownej ulicy ile Bozia w koniach dala. Najgorzej, ze to pierdzi strasznie i halas wkurwiajacy. Jezdza tak wieczorami, potem maja przerwe i 2 runda kolo 12 - 1 w nocy.
No i chlop dzis w ogrodzie, grabi resztki po scietym zywoplocie. Ubrany na roboczo, na twarzy maska Hannibala Lectera, w reku widly. Chlopaczki nadjezdzaja, a on na ulice i macha na nich widlami!Jak taki rolnik na miedzy!
Chlopaczki chyba sie scykaly, bo wiecej kolo nas nie przejechaly. Polak z widlami to nie przelewki, swojego by sie nie bali, ale taki obcokrajowiec, to kto wie, dzis widly, jutro kalach!
iwcia77, Sabina, malgos741, samira, Mega, Reni, mysza1975, Bliska 77 lubią tę wiadomość