35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:Sajmon jak ty zarzucisz temat to koniec swiata
zobacz ile kucharek mamy na forum
Hellouu, temat spozywania zarzucilam dzis ja. Spozywanie ciasta matki - czyli lozyska, rytual wszystkich wikingow.iwcia77, malgos741, Mega lubią tę wiadomość
-
Właśnie jak nadrabiam was po całym dniu to później jem obiado-kolację a po tym menu chyba nic już nie zjem, dobrze że przed chwilą zjadłam do końca M&M.
samira, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Simba wrote:Czipsy z kóz z nosa - to idealna przekąska do piwa01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Chyba mnie ponosi...
Ale to dlatego ze zaraz będzie w domu awantura. Mój M ma taki wujowy głośnik w kompie, ktory pierdzi i przoduje w wysokich tomach. I sto razy go proszę, zeby nie puszczał na nim muzy, bo mam wrażenie ze ktoś mi w mózgu wierci. Nie, kurwa, rosyjskie melodie w wersji minus-mono-sound-pierdziawa...iwcia77, Sabina, Mega, malgos741, Reni, Dorka1979, mysza1975, Kate 75 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dobra menù mamy teraz czas na nazwe dla tej restauracjiSimba wrote:Chyba mnie ponosi...
Ale to dlatego ze zaraz będzie w domu awantura. Mój M ma taki wujowy głośnik w kompie, ktory pierdzi i przoduje w wysokich tomach. I sto razy go proszę, zeby nie puszczał na nim muzy, bo mam wrażenie ze ktoś mi w mózgu wierci. Nie, kurwa, rosyjskie melodie w wersji minus-mono-sound-pierdziawa... -
Andzia33 wrote:witam wszystkie
Caffe jeżeli urodziłaś to gratulacje ,a jeżeli jeszcze nie to poczekaj jeszcze trochę ,aż Was dogonię!!!!!!!!!!!!!!!
To w takim razie czekam na CiebieSabina, malgos741, samira lubią tę wiadomość
-
Pawia...sote....iwcia77 wrote:oj tam fuj- docen kreatywnosc kocia i pochwal za fantazje ulanska
...ciekawe co Renislawa by dorzucila do naszej karty dan???
iwcia77, Sabina, Pusurek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny