35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:Sajmon jak ty zarzucisz temat to koniec swiata
zobacz ile kucharek mamy na forum 
Hellouu, temat spozywania zarzucilam dzis ja. Spozywanie ciasta matki - czyli lozyska, rytual wszystkich wikingow.
iwcia77, malgos741, Mega lubią tę wiadomość
-
Właśnie jak nadrabiam was po całym dniu to później jem obiado-kolację a po tym menu chyba nic już nie zjem, dobrze że przed chwilą zjadłam do końca M&M.
nick nieaktualny, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
ale dowaliłaśSimba wrote:Czipsy z kóz z nosa - to idealna przekąska do piwa
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
Chyba mnie ponosi...
Ale to dlatego ze zaraz będzie w domu awantura. Mój M ma taki wujowy głośnik w kompie, ktory pierdzi i przoduje w wysokich tomach. I sto razy go proszę, zeby nie puszczał na nim muzy, bo mam wrażenie ze ktoś mi w mózgu wierci. Nie, kurwa, rosyjskie melodie w wersji minus-mono-sound-pierdziawa...
iwcia77, nick nieaktualny, Mega, malgos741, Reni, nick nieaktualny, mysza1975, Kate 75 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dobra menù mamy teraz czas na nazwe dla tej restauracji
Simba wrote:Chyba mnie ponosi...
Ale to dlatego ze zaraz będzie w domu awantura. Mój M ma taki wujowy głośnik w kompie, ktory pierdzi i przoduje w wysokich tomach. I sto razy go proszę, zeby nie puszczał na nim muzy, bo mam wrażenie ze ktoś mi w mózgu wierci. Nie, kurwa, rosyjskie melodie w wersji minus-mono-sound-pierdziawa... -
Moze przynajmniej Gesslerowa by doceniła ze nasza kuchnia składa sie z samych lokalnych produktówsamira wrote:no kurcze same Delicje - Gordon Remsey to przy Was pikuś - Pan Pikuś

iwcia77, nick nieaktualny, malgos741, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
hahaha, dopiero teraz przeczytałam Twój wpisAndzia33 wrote:witam wszystkie
Caffe jeżeli urodziłaś to gratulacje ,a jeżeli jeszcze nie to poczekaj jeszcze trochę ,aż Was dogonię!!!!!!!!!!!!!!!
To w takim razie czekam na Ciebie
nick nieaktualny, malgos741, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Pawia...sote....iwcia77 wrote:oj tam fuj- docen kreatywnosc kocia i pochwal za fantazje ulanska
...ciekawe co Renislawa by dorzucila do naszej karty dan??? 
iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny