35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Simba wrote:Tak wynik ma byc jutro po 15 ej.
Jak ja Cie rozumiem, oklapniecie to ostatnio moje drugie imię.
dodam tylko ze powod Twojego oklapniecia jest calkiem przyjemny i zupelnie inny niz mojegoWiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2014, 18:36
Simba, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bursztyn wrote:nie musze mowic ze bede trzymac kciuki - bo to zdanie ostatnio nudne sie zrobilo
dodam tylko ze powod Twojego oklapniecia jest calkiem przyjemny i zupelnie inny niz mojego
Natomiast nieprzyjemna strona jest taka - nie wiem czy to jest w standardowym pakiecie - ze cały czas mam wkurw na mojego M. PMS do kwadratu to mało powiedziane....Bursztyn, Mega, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:no to pięknie..mnie już tak ciągną więzadła, że szok...
caffe - chociaż Ty mnie pociesz i napisz, że przytyłaś około 20kg..Mega, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:No wiem, ale liczę na to, ze wkrótce będziesz sie rozkoszować tym właśnie rodzajem niemocy
Natomiast nieprzyjemna strona jest taka - nie wiem czy to jest w standardowym pakiecie - ze cały czas mam wkurw na mojego M. PMS do kwadratu to mało powiedziane....Simba, Mega, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:Usprawiedliwiona!
Ale niesmak pozostal...ze Ty taka mloda jeszcze.Pusurek, samira, Mega, polarmiś, Simba, moremi, malgos741, iwcia77, ania.g, Sabina, Bozia3, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDorka1979 wrote:To jak ja 7 sierpnia kończę 35 lat to mogę być tu z Wami? A co tam już się zagnieździłam . To była zwykła implantacja ha ha ha
Moze odmlodzenie forum zaowocuje wieksza iloscia zielonych kropek?
Sabina, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:No juz trudno Dorka, badz.
Moze odmlodzenie forum zaowocuje wieksza iloscia zielonych kropek?Sabina, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny zaciążone byłam w rosmanie i jest info, że na stronie rosmana dają wyprawki dla kobiet w ciąży zerknijcie
samira, iwcia77, Bozia3 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017