35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
dziewczyny uważajcie na swoje połówki
tak mi smutno bo sasiad 39 lat walczy o życie po wylewie, własnie sie dowiedziałam...ma malutką córeczke i żone, od rana do wieczora w warsztacie i kawa za kawąBursztyn, Bozia3, Mega, samira, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:dziewczyny uważajcie na swoje połówki
tak mi smutno bo sasiad 39 lat walczy o życie po wylewie, własnie sie dowiedziałam...ma malutką córeczke i żone, od rana do wieczora w warsztacie i kawa za kawą -
Pusurek wrote:Ja mam 5,5 kg , w dupe jeza, no!
Ale od 2 tyg na bezcukrzu waga prawie ani drgnie, a brzucho rosnie, znaczy we wlasciwe czesci ciala idzie.
Przytyc kolejne 10 w 3 miechy to bys sie chyba musiala mocno starac, co?
Zrobi sie cieplo, jesc sie nie bedzie chcialo, bedziemy tylko pily i sikaly, wiec dychy sie raczej nie boj!Pusurek, Mega lubią tę wiadomość
-
Czesc, to mowię ja Żądlifila
Czytam Was w przerwach w spaniu - dzisiaj sie złamałam i zrobiłam jeszcze sikanca - zdałam z czerwonym paskiemAle juz niedługo prawdziwe badanie krwi - jutro 7.30 sie tam zamelduje
Ale mi sie chlodniku zachciało! Poza tym nic ciekawego.
Bursztyn, a Ty dzisiaj przypadkiem wódki nie pijesz? Z blinami?
Pozdrowka dla wszystkichPusurek, Bursztyn, Bozia3, Mega, polarmiś, malgos741, iwcia77, ania.g lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySluchajcie, leze!
Znalazlam w starych gazetkach polska gazete Radar ( pamietacie cos takiego ) wydanie miedzynarodowe, znaczy po angielsku! A tam:
1. Kacik Zaprzyjaznijmy sie ( Mam na imie Marita i mieszkam w Jugoslawi, lubie zbierac znaczki i pocztowki z kwiatami. I fotka Marity ),
2.Sport studencki ( relacja meczu AZS Polska - Kuba z Uniwersjady 1961 )
3. Lekcja polskiego nr 13 ( odmiana dobre dziecko, dobre dzieci ). Przetlumacz zdania: Lubie pisac fraszki i utwory satyryczne.
4.Reportaz z wizyty krolowej Belgii w Polsce.
5.Historia Polski - II wojna swiatowa.
6. Piosenka zespolu Mazowsze "Swiec miesiaczku w okno twoje " z nutami i chwytami na gitare.
7. Lekcja jezyka rosyjskiego nr 1. Poznajemy alfabet.
8. Poznaj Polske - Zima w Zakopanem.
Normalnie musialam sie tym z Wami podzielic!Miod malyna!
Bursztyn, Bozia3, Mega, samira, Sabina, Simba, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Simba wrote:Czesc, to mowię ja Żądlifila
Czytam Was w przerwach w spaniu - dzisiaj sie złamałam i zrobiłam jeszcze sikanca - zdałam z czerwonym paskiemAle juz niedługo prawdziwe badanie krwi - jutro 7.30 sie tam zamelduje
Ale mi sie chlodniku zachciało! Poza tym nic ciekawego.
Bursztyn, a Ty dzisiaj przypadkiem wódki nie pijesz? Z blinami?
Pozdrowka dla wszystkichbedziesz miala wynik w ten sam dzien- mam nadzieje?
i bliny i chlodnik i wodka zostaly przelozone na jutro (moze) bo jakos mi sie odechcialo aktywnosci kuchennej, ogolnie nie mam weny i oklaplam chybaMega, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:blizniaki sie wprowadzily na dobre
bedziesz miala wynik w ten sam dzien- mam nadzieje?
i bliny i chlodnik i wodka zostaly przelozone na jutro (moze) bo jakos mi sie odechcialo aktywnosci kuchennej, ogolnie nie mam weny i oklaplam chybaSimba, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySabina wrote:Hej witajcie
Ewa mam nadzieję że sąsiad wyjdzie z tego.
A tak z drugiej strony nie przeraża Was że Ewka jest taka czuła i troskliwa? Ewa a jak Ci tak zostanie?niedługo to będzie jeszcze bardziej miła bo będzie się nad Tomaszkiem roztkliwiać
Simba, Mega, EwaT, moremi, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:dziewczyny uważajcie na swoje połówki
tak mi smutno bo sasiad 39 lat walczy o życie po wylewie, własnie sie dowiedziałam...ma malutką córeczke i żone, od rana do wieczora w warsztacie i kawa za kawą
-
Bursztyn wrote:blizniaki sie wprowadzily na dobre
bedziesz miala wynik w ten sam dzien- mam nadzieje?
i bliny i chlodnik i wodka zostaly przelozone na jutro (moze) bo jakos mi sie odechcialo aktywnosci kuchennej, ogolnie nie mam weny i oklaplam chyba
Jak ja Cie rozumiem, oklapniecie to ostatnio moje drugie imię.Mega, Bursztyn, iwcia77, Sabina, samira lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Simba właśnie...a czy Ty w ogóle chciałaś bliźniaki? Czy wolałabyś jedno....a teraz co wyjdzie, to wyjdzie?
Mega, EwaT, samira, Bursztyn, Pusurek, moremi, malgos741, iwcia77, Sabina, Bozia3, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
samira wrote:Pasurku fajne te gazety ,może sporo warte
a ja będę piła Okocimia limonkowego ,ufff jak gorącosamira lubi tę wiadomość
-
Sabina wrote:Hej witajcie
Ewa mam nadzieję że sąsiad wyjdzie z tego.
A tak z drugiej strony nie przeraża Was że Ewka jest taka czuła i troskliwa? Ewa a jak Ci tak zostanie?
ale ja taka własnie jestem...Simba, Sabina, samira, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość