35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
iwcia77 wrote:koniecznie - od teraz nie bedziemy ci sie kojarzyly tylko z gruboscia endometrium
fakt!
Iwcia masz cudne usta i ta szminka - ja jak umaluje usta wyglądam jak Joker z BatmanaSabina, inessa, iwcia77, Bursztyn, mysza1975, Reni lubią tę wiadomość
-
mówcie co chcecie ale od Bursztyna aż bije klasa i sex (taki wyrafinowany sex, wiecie rozumiecie), super, chłop musi mieć z Tobą dobrze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2014, 20:46
Sabina, inessa, iwcia77, Simba, Bursztyn, mysza1975, Mega, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBliska 77 wrote:mówcie co chcecie ale od Bursztyna aż bije klasa i sex (taki wyrafinowany sex, wiecie rozumiecie), super, chłop musi mieć z Tobą dobrze
Simba, mysza1975, iwcia77, Bursztyn, Bliska 77, samira lubią tę wiadomość
-
Iwcia ale Tobie też nic nie brakuje
wszystkie jesteśmy zajebiaszcze
iwcia77 wrote:Bursztyna i Renke juz wczesniej komplementowalam , wiec juz znaja moje zdanie na temat ich wyglady i nie bede powtarzac ze sa zajebiste babkiiwcia77, Bliska 77, Simba, Bursztyn, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mi bursztyn pasuje do skór pejczy dominaBliska 77 wrote:mówcie co chcecie ale od Bursztyna aż bije klasa i sex (taki wyrafinowany sex, wiecie rozumiecie), super, chłop musi mieć z Tobą dobrze
polarmiś, Bursztyn, iwcia77, Bliska 77, Simba, Dorka1979, samira lubią tę wiadomość
-
Bliska 77 wrote:mówcie co chcecie ale od Bursztyna aż bije klasa i sex (taki wyrafinowany sex, wiecie rozumiecie), super, chłop musi mieć z Tobą dobrze
obiektyw przeklamuje , na szczesciie lub niestety
ale mow do mnie jeszczebo te slowa mnie motywuja
iwcia77, Bliska 77, Simba, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny