35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dorka1979 wrote:A jednak coś znalazłam na moim kompie to jest teraźniejsze
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9068fc25b8bb.jpg
No!Prawie komplet naszego ovubooka
Teraz trzeba bedzie kiedys zlot w realu zrobic.Dorka1979, Bliska 77, moremi, inessa, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Strasznie przezywam poniedzialkowa bete...Mam nadzieje, ze wszystko bedzie ok. To taki fuks ze zaskoczylo za pierwszym razem...
W tym tygodniu dostalismy tez najdziwniejsza korespondencje swiata - informacja ze szpitala, ze "udalo sie zamrozic Panstwa dwa zarodki". Dla ta cala "procedura" to jednak nadal kosmos...
Zawsze będziesz na coś czekać i czymś się denerwować. Zostałaś mamą, więc teraz już nic nie będzie takie proste.
Najpierw beta, potem bicie serduszka, pierwsze usg, potem połówkowe itd.
Ja odkąd poczułam ruchy jestem trochę spokojniejsza, ale do błogostanu jeszcze mi daleko.Simba, Bursztyn, Bliska 77, moremi, inessa, iwcia77, Sabina, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
mysza1975 wrote:Zawsze będziesz na coś czekać i czymś się denerwować. Zostałaś mamą, więc teraz już nic nie będzie takie proste.
Najpierw beta, potem bicie serduszka, pierwsze usg, potem połówkowe itd.
Ja odkąd poczułam ruchy jestem trochę spokojniejsza, ale do błogostanu jeszcze mi daleko.
Wiem, wiem wlasnie. Od tego czekania czas sie strasznie dluzy.mysza1975, inessa, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dziewczynki, bardzo miło spędziłam z Wami wieczór, do tego stopnia, ze kompletnie w całości scedowałam wszystko na mojego M i nawet córce na dobranoc buzi nie dałam
, trudno, raz nie zawsze
teraz spadam, by troszkę chociaż książkę poczytać, teraz i ranem póki reszta nie wstanie
kolorowych snów i spokojnej nocy
Ewa, bądź dzielna
Caffe, odezwij się w miarę możliwościmysza1975, Bursztyn, inessa, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Pocaluje Cie w pedicure jak Twoje slowa sie sprawdza
Bursztyn, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bliska 77 wrote:całować nie musisz, chyba, ze lubisz, rozumiem Twoje nerwy ale będzie dobrze, już jest, zamiast sie denerwować, pogłaszcz swe łono i pogadaj z DZIDZIOLKIEM tudzież DZIDZIOLKAMI, ONO/ONE to odczują
Gadam z nimi non stop. Zreszta nie tylko jaBliska 77, inessa, Mango lubią tę wiadomość
-
Ja też się idę spać. jeszcze tylko Wojtusiowi bajkę na dobranoc trzeba przeczytać. Mój M poczytał, ze należy oswajać dziecko z głosem rodziców i co wieczór czyta synkowi bajeczkę. Mam kupę książek z dzieciństwa, więc jest w czym wybierać.
Dziś "jak Wojtek został strażakiem". Pamiętacie?Bliska 77, samira, inessa, Simba, moremi, iwcia77, Pusurek, Mango lubią tę wiadomość