35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Strasznie przezywam poniedzialkowa bete...Mam nadzieje, ze wszystko bedzie ok. To taki fuks ze zaskoczylo za pierwszym razem...
W tym tygodniu dostalismy tez najdziwniejsza korespondencje swiata - informacja ze szpitala, ze "udalo sie zamrozic Panstwa dwa zarodki". Dla ta cala "procedura" to jednak nadal kosmos...
Bursztyn, Bliska 77, Reni, Mega, mysza1975, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
bedzie ok, bo musiSimba wrote:Strasznie przezywam poniedzialkowa bete...Mam nadzieje, ze wszystko bedzie ok. To taki fuks ze zaskoczylo za pierwszym razem...
W tym tygodniu dostalismy tez najdziwniejsza korespondencje swiata - informacja ze szpitala, ze "udalo sie zamrozic Panstwa dwa zarodki". Dla ta cala "procedura" to jednak nadal kosmos...
a za rok urodzisz nastepne blizniaki
4 dzieci w 2 lata
Simba, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa widze Twoj wykres ale nie moge go otworzyc. Moim zdaniem to wina tabletu.inessa wrote:No własnie nie wszystkie dziewczyny sie ujawniły !!!!!
Polarmiś ale to dziwne bo mam udostepniony wykres. Dziekuje za pamieć
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
Simba, bądź dobrej myśli, zobaczysz, ze będzie okSimba wrote:Strasznie przezywam poniedzialkowa bete...Mam nadzieje, ze wszystko bedzie ok. To taki fuks ze zaskoczylo za pierwszym razem...
Simba lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA jednak coś znalazłam na moim kompie to jest teraźniejsze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2014, 23:08
Reni, Mega, Simba, mysza1975, Bursztyn, nick nieaktualny, Bliska 77, nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny, Bozia3, iwcia77, malgos741, nick nieaktualny, megan8 lubią tę wiadomość
-
Simba walne sobie Ciebie na aucie

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c21647477cbc.jpg
Mega, nick nieaktualny, Simba, mysza1975, Bursztyn, nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny, megan8 lubią tę wiadomość