35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Strasznie przezywam poniedzialkowa bete...Mam nadzieje, ze wszystko bedzie ok. To taki fuks ze zaskoczylo za pierwszym razem...
W tym tygodniu dostalismy tez najdziwniejsza korespondencje swiata - informacja ze szpitala, ze "udalo sie zamrozic Panstwa dwa zarodki". Dla ta cala "procedura" to jednak nadal kosmos...Bursztyn, Bliska 77, Reni, Mega, mysza1975, samira, inessa, Pusurek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Simba wrote:Strasznie przezywam poniedzialkowa bete...Mam nadzieje, ze wszystko bedzie ok. To taki fuks ze zaskoczylo za pierwszym razem...
W tym tygodniu dostalismy tez najdziwniejsza korespondencje swiata - informacja ze szpitala, ze "udalo sie zamrozic Panstwa dwa zarodki". Dla ta cala "procedura" to jednak nadal kosmos...
a za rok urodzisz nastepne blizniaki4 dzieci w 2 lata
Simba, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Simba wrote:Strasznie przezywam poniedzialkowa bete...Mam nadzieje, ze wszystko bedzie ok. To taki fuks ze zaskoczylo za pierwszym razem...
W tym tygodniu dostalismy tez najdziwniejsza korespondencje swiata - informacja ze szpitala, ze "udalo sie zamrozic Panstwa dwa zarodki". Dla ta cala "procedura" to jednak nadal kosmos...Simba lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA jednak coś znalazłam na moim kompie to jest teraźniejsze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2014, 23:08
Reni, Mega, Simba, mysza1975, Bursztyn, samira, Bliska 77, polarmiś, moremi, inessa, Bozia3, iwcia77, malgos741, Pusurek, megan8 lubią tę wiadomość
-
Simba walne sobie Ciebie na aucie
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c21647477cbc.jpgMega, Dorka1979, Simba, mysza1975, Bursztyn, samira, polarmiś, moremi, inessa, iwcia77, Pusurek, megan8 lubią tę wiadomość