35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:za pozno...kosci zostaly rzucone...nie mozna sie wycofac ...
A Caffe sie pewnie pomylilo i tam mialo byc 3,4 cm. I prosze mnie nie poprawiac.iwcia77, Mega, Żanet, samira, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:To prawda, trza to wziac na klate. W koncu nie takie rzeczy my ze szwagrem w wojsku robili.
A Caffe sie pewnie pomylilo i tam mialo byc 3,4 cm. I prosze mnie nie poprawiac. -
no ja od jutra chyba zaczne cwiczyc : kupie jablko, pomarancza , grapefriuta i melonka i bede probowala sobie TAM cos wepchnac
...CIENKO TO WIDZE
EwaT wrote:rozklapiocha jak w bankuMega, EwaT, Żanet, Dorka1979, Bliska 77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
iwcia77 wrote:no ja od jutra chyba zaczne cwiczyc : kupie jablko, pomarancza , grapefriuta i melonka i bede probowala sobie TAM cos wepchnac
...CIENKO TO WIDZE
iwcia77, Dorka1979, Simba, Bursztyn, samira, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:rozklapiocha, indor, hemoroidy, szwy, mąż proszacy o anal, w pożniejszym wieku wypadanie macicy
Dramatyzujesz. Mi po 1 porodzie nic z ww nie zostalo.
A o anal to maz ma prosic, zeby jemu zafundowac czy jak?Żanet, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:no ja od jutra chyba zaczne cwiczyc : kupie jablko, pomarancza , grapefriuta i melonka i bede probowala sobie TAM cos wepchnac
...CIENKO TO WIDZE
iwcia77, Żanet, samira, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:A ja dla relaksu ogladam koncert na Polsacie - Rock Wolnosci. Prowadzi Niedzwiedzki, ja sie wzruszam i spiewam, a Adamek tanczy.
Żanet, Pusurek, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:A ja dla relaksu ogladam koncert na Polsacie - Rock Wolnosci. Prowadzi Niedzwiedzki, ja sie wzruszam i spiewam, a Adamek tanczy.
Jezu jak się cieszę z tych króciutkich wskrzeszeń... lalala, zajebiaszczy Lech Janerka
I pięknie jestMega, Pusurek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
O aya rl i miała być skóra
i Kukiz nawet śpiewa ale tego nie znam...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2014, 23:51
iwcia77, Żanet lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny