35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dorka1979 wrote:taaaak
zaglądam co jakiś czas i sobie czytam na telefonie i dopiero teraz mam dostęp do kompa bo mój mężu spać poszedł a ja życie nocne zaczynam.
Aleś mnie rozbawiła tym stwierdzeniem , wiem , że wszyscy na około się ze mnie śmieją , że do 13-14 śpię i że jak u mnie w całym domu żaluzje pozasłaniane to nie ma sensu pukać do drzwi ale Ty to już z humorkiem na maksa
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e4a626320519.jpgiwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Smigam tez do spania, chyba do konca koncertu nie wytrzymam. Dobrej nocki!
iwcia77, Pusurek, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:a tak z innej beki, mam pytanie:
czy jak sie bierze progesteron to jest to gwarant , ze nie nastapi samoistne poronienie? - kurde jakos mnie brzuch boli jak na okres, takie skorcze czuje...troszke sie martwiemayday!
Mozesz brac tez magnes, on przeciwdziala skurczom.
I wyluzuj, bedzie dobrze!Mega, iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:a tak z innej beki, mam pytanie:
czy jak sie bierze progesteron to jest to gwarant , ze nie nastapi samoistne poronienie? - kurde jakos mnie brzuch boli jak na okres, takie skorcze czuje...troszke sie martwiemayday!
bo juz powinnas spać, to nie jest zdrowo dla ciężarnej o tej porze sie męczyć
tak samo dla staraczek (Dorka) wazny jest ten cykl snu i czuwania żeby był jak nalezyMega, iwcia77, Dorka1979, Bliska 77, malgos741, Sabina lubią tę wiadomość
-
a skad ja mam wiedziec kiedy bym miala okres? mi ten progesteron tak popierdzielil cykl ze nawet udalo mi sie w ciaze zajsc
kiedys mialam po 26 dni a po leku 33 , jak mam to policzyc ?
Pusurek wrote:Progsteron ma cie chronic, bierz 2 razy dziennie, moze byc nawet 3. Pamietaj, ze moga wystapic bole takie jak miesiaczkowe w okresie przypadajacym na miesiaczke, wtedy lepiej sobie aktywnosci odpuscic i wyluzowac.
Mozesz brac tez magnes, on przeciwdziala skurczom.
I wyluzuj, bedzie dobrze!Mega lubi tę wiadomość
-
madrze gadasz Andzej, chyba powiem juz dobranoc i ide lulu
buziaki
EwaT wrote:bo juz powinnas spać, to nie jest zdrowo dla ciężarnej o tej porze sie męczyć
tak samo dla staraczek (Dorka) wazny jest ten cykl snu i czuwania żeby był jak nalezyEwaT lubi tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:a skad ja mam wiedziec kiedy bym miala okres? mi ten progesteron tak popierdzielil cykl ze nawet udalo mi sie w ciaze zajsc
kiedys mialam po 26 dni a po leku 33 , jak mam to policzyc ?
a po co ci to wiedziec o tej porze? meliska i do łózka!
i paciorek żeby wszystko dobrze byłoiwcia77 lubi tę wiadomość
-
O rany julek kobieto wyłącz stres bo to ci niepotrzebne, słuchaj Pusurka ona mądrze gada, możesz tez zawsze sie skonsultować z lekarzem .... lub farmaceuta
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2014, 00:34
iwcia77, EwaT, Dorka1979, Pusurek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMega wrote:Tez lubię pospać ... Ale niestety nie zawsze mogę, mężu mój jest z tych, co jak sami nie śpią to z nudów budzą innych...
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d6abed289b1e.jpgMega lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA powiedzcie mi laseczki , bo 10 czerwca mam wizytę u mojego gina i ma sobie pooglądać czy moje jajo urosło, a mi się wydaje że mogę mieć szybciej owu , i jak bym miała szybciej i na wizycie byłabym już po owulacji to o co mam go pytać aby dowiedzieć się czy była ta owulacja , bo coś wcześniej była mowa o rozmiarze endometrium . Jednym słowem o jakie oznaki mam go pytać aby wiedzieć czy była owulacja w razie gdyby coś chciał ściemniać
-
peppapig wrote:kobieto jak Ty to zrobiłaś prosze podziel sie dietą jakaś restrykcyjna?
bardzo chce schudnąć..prosze :'(
Witajcie kobietki
Jemy dużo,unikamy smażonego mięsa,słodyczy i masła
śniadanie
100 gram chleba,5 gram masła ,30 gram polędwicy sopockiej ,sałata ,pomidor,ogórek ,rzodkiewki
śniadanie 2
100 gram bulki,20 gram serka almette,i warzywa
obiad
mięso gotowane z kurczaka[filety,uda,bez skóry]-100 gram;
ziemniaki 200 gram ,warzywa 200 gram,
Aktualnie ja schudłam 9 kg,mój m 30kg
Pozdrawiam!iwcia77, Reni, samira, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość
Andzia33 -
Dorka1979 wrote:mój to już się przyzwyczaił , kiedyś to były wieczne pretensje , ze tak długo śpię a teraz aż się dziwię bo jak za wcześnie z pracy przyjdzie bo np. szwagier robi kurs a nie on to jeszcze drzwi od sypialni zamyka żebym się nie obudziła jak w kuchni coś sobie pitrasi . I tylko zastanawia mnie czemu się tak zmieniło
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d6abed289b1e.jpg
A co robisz miedzy spaniem i siedzeniem po nocach w necie?
W sumie bez sensu Dorce pytanie rano zadawać - ona i tak je przeczyta dopiero w piatek..
Dzień dobry Babeczki
iwcia77, kkisia, Mega, Bursztyn, samira, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzien dobry
Simba jak sie czujesz ?
Iwcia ja nie widze Twojego wypasionego wykresu
Caffe super ze juz w domku teraz bedzie tylko lepiej
A ja zaczelam odliczac dni do wyjazdu na urlop , juz sie ciesze jak male dziecko ze po kilku latach wroce na chorwacje .... choc za moim drugim domciem w Egiptowie tesknie cholernie
iwcia77, Mega, Reni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:a tak z innej beki, mam pytanie:
iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość