X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2014, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam z rana

Simba - widzialas , ze zaproszenie ode mnie otrzymalas???

Kkisia- a kliknelas w link pod moim praniem? sprostowanie- moj wykres wcale nie jest wypasiony :) same gazy i wzdecia :)nie ma czym sie chwalic :)

Polar- tos mnie podlamala...faken...

kkisia, Pusurek lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2014, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwcia o juz dziala ....tez chce taki :)
    Ale chyba przyjdzie mi jeszcze poczekac

iwcia77 lubi tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2014, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zycze ci tego z calego <3
    kkisia wrote:
    Iwcia o juz dziala ....tez chce taki :)
    Ale chyba przyjdzie mi jeszcze poczekac

kkisia lubi tę wiadomość

• Aprilka Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2014, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry :)))) ja to mam wykres !? Wyglada jakby ktoś po górach skakał.....ze skrajności w skrajności.....

Aprilka
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2014, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie :)
    Czas zaglądania w majty rozpoczęty ;)

Miłego i słonecznego dnia :)

Ja dziś rano złapałam Małej mocz na badania, trzymajcie kciuki, żeby wyszły dobre i żeby nie było szpitala.... Buziaki!

Mega, Mega, Reni, ania.g, malgos741, iwcia77, Żanet, Viv78, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2014, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc Dziewczynki

Dalam dupy...co samo w sobie zle nie jest, nawet wskazane,tylko ja dalam za pozno :( cykl stracilam przez to. Test owul. byl wczoraj ujemny, ja sie zle czulam- teraz jak tak przeanalizowalam objawy- to na bank byly owulacyjne, bol brzucha, uczucie spuchniecia w podbrzuszu itp., itd. Ale poniewaz czulam sie beznadziejnie to poszlam spac, a bzykoserce bylo dzis rano, za pozno.....niech to szlag ttrafi! A w jakims kalendarzu astronomiczno-astrologicznym jest napisane ze kobieta jest najbardziej plodna w miesiacu w ktorym sie urodzila, a ja z czerwca jestem...no wlasnie widac....

Sabina, Mega, samira, Bliska 77, malgos741, Simba, EwaT, polarmiś, Bozia3, Dorka1979, iwcia77, Żanet, mysza1975 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2014, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Witajcie :)
    Czas zaglądania w majty rozpoczęty ;)

A moze jednak cos innego bedzie a nie @

Choc ja tez juz rozpoczelam :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2014, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Czesc Dziewczynki

Dalam dupy...co samo w sobie zle nie jest, nawet wskazane,tylko ja dalam za pozno :( cykl stracilam przez to. Test owul. byl wczoraj ujemny, ja sie zle czulam- teraz jak tak przeanalizowalam objawy- to na bank byly owulacyjne, bol brzucha, uczucie spuchniecia w podbrzuszu itp., itd. Ale poniewaz czulam sie beznadziejnie to poszlam spac, a bzykoserce bylo dzis rano, za pozno.....niech to szlag ttrafi! A w jakims kalendarzu astronomiczno-astrologicznym jest napisane ze kobieta jest najbardziej plodna w miesiacu w ktorym sie urodzila, a ja z czerwca jestem...no wlasnie widac....

Bursztyn moze nic straconego :) bedzie dobrze

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2014, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    a skad ja mam wiedziec kiedy bym miala okres? mi ten progesteron tak popierdzielil cykl ze nawet udalo mi sie w ciaze zajsc ;) kiedys mialam po 26 dni a po leku 33 , jak mam to policzyc ? :(
    Iwka, popatrz na ovu, tam masz prognoze cykli, bedziesz wiedziala chociac pi razy oko. :)

• Mega Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2014, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzien doberek ;)
    Paszczak na cudze dzieci które sie ma pod opieka bardziej sie uważa, nie wiem czlowiek jakis taki bardziej przewrażliwiony jest zeby sie dzieciakowi krzywda nie stała jak jest pod nasza opieka ;)

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2014, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Nie ma gwarancji niestety.
    Mis musialas???

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2014, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkisia wrote:
    Bursztyn moze nic straconego :) bedzie dobrze
    no jak nic skoro owulka byla wczoraj a bzyk dzisiaj? Wyminelismy sie, niestety...

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2014, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    no jak nic skoro owulka byla wczoraj a bzyk dzisiaj? Wyminelismy sie, niestety...

Bursztyn tak szczerze, to jak miałaś bzykać się na siłę, to lepiej było sobie odpuścić. Ja też się nie zmuszam, choć natepnego dnia oczywiście mam moralniaka, że znowu szansa zmarnowana ;)

Bursztyn, samira, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2014, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry! U mnie dzis chmury i ma padac deszcz, z czego sie niezmiernie ciesze, bo mialam juz dosc tych upalow, no i nie bede dzis podlewac ogrodu! :)

Milego dnia! :)

Mega lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2014, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam nadzieję, że u mnie wczoraj poleje si ę krew, a tu doopa. I boje się, że znowu nie trafimy w oulke. Do doopy to wszystko :(

Ostatnio coraz częściej mam takie przeświadczenie, że mój dzieć zostanie jedynakiem, jakoś tak to czuje....

Mega, polarmiś lubią tę wiadomość

• mandragora Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2014, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć ;) Bursztyn nie wszystko stracone! jak owu wczoraj, to jajo jeszcze 12 godzin bładzi i szuka więc może jest oki ;)

Sabina, Bursztyn, Bliska 77, Mega, malgos741, Simba, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

bi7ym6k5itohspij.png17u9tgf6v5o8sce7.pngw5wqzbmhga0rplar.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2014, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Ja miałam nadzieję, że u mnie wczoraj poleje si ę krew, a tu doopa. I boje się, że znowu nie trafimy w oulke. Do doopy to wszystko :(

Ostatnio coraz częściej mam takie przeświadczenie, że mój dzieć zostanie jedynakiem, jakoś tak to czuje....
    Ej tam, ja tak myslalam cale 12 lat i co? Bedzie rodzenstwo! Glowa do gory! :)

Sabina, kkisia, Mega lubią tę wiadomość

• mandragora Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2014, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabinko jestem jedynaczką ;) nie rób tego swemu dzieciowi ;) do boju kochana! w końcu się uda ;)

Sabina, kkisia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

bi7ym6k5itohspij.png17u9tgf6v5o8sce7.pngw5wqzbmhga0rplar.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2014, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wiecie, czekam na @ :) Skrzydła mi opadły, jak zawsze...

Mega, malgos741 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2014, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    No wiecie, czekam na @ :) Skrzydła mi opadły, jak zawsze...

Obys sie nie doczekala :) a jak juz to za jakis rok

Sabina, malgos741, peppapig lubią tę wiadomość

‹‹ 3524 3525 3526 3527 3528 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ