35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
witam z rana
Simba - widzialas , ze zaproszenie ode mnie otrzymalas???
Kkisia- a kliknelas w link pod moim praniem? sprostowanie- moj wykres wcale nie jest wypasionysame gazy i wzdecia :)nie ma czym sie chwalic
Polar- tos mnie podlamala...faken...
kkisia, Pusurek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitajcie
Czas zaglądania w majty rozpoczęty
Miłego i słonecznego dnia
Ja dziś rano złapałam Małej mocz na badania, trzymajcie kciuki, żeby wyszły dobre i żeby nie było szpitala.... Buziaki!Mega, Mega, Reni, ania.g, malgos741, iwcia77, Żanet, Viv78, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Czesc Dziewczynki
Dalam dupy...co samo w sobie zle nie jest, nawet wskazane,tylko ja dalam za poznocykl stracilam przez to. Test owul. byl wczoraj ujemny, ja sie zle czulam- teraz jak tak przeanalizowalam objawy- to na bank byly owulacyjne, bol brzucha, uczucie spuchniecia w podbrzuszu itp., itd. Ale poniewaz czulam sie beznadziejnie to poszlam spac, a bzykoserce bylo dzis rano, za pozno.....niech to szlag ttrafi! A w jakims kalendarzu astronomiczno-astrologicznym jest napisane ze kobieta jest najbardziej plodna w miesiacu w ktorym sie urodzila, a ja z czerwca jestem...no wlasnie widac....
Sabina, Mega, samira, Bliska 77, malgos741, Simba, EwaT, polarmiś, Bozia3, Dorka1979, iwcia77, Żanet, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:Czesc Dziewczynki
Dalam dupy...co samo w sobie zle nie jest, nawet wskazane,tylko ja dalam za poznocykl stracilam przez to. Test owul. byl wczoraj ujemny, ja sie zle czulam- teraz jak tak przeanalizowalam objawy- to na bank byly owulacyjne, bol brzucha, uczucie spuchniecia w podbrzuszu itp., itd. Ale poniewaz czulam sie beznadziejnie to poszlam spac, a bzykoserce bylo dzis rano, za pozno.....niech to szlag ttrafi! A w jakims kalendarzu astronomiczno-astrologicznym jest napisane ze kobieta jest najbardziej plodna w miesiacu w ktorym sie urodzila, a ja z czerwca jestem...no wlasnie widac....
Bursztyn moze nic straconegobedzie dobrze
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:a skad ja mam wiedziec kiedy bym miala okres? mi ten progesteron tak popierdzielil cykl ze nawet udalo mi sie w ciaze zajsc
kiedys mialam po 26 dni a po leku 33 , jak mam to policzyc ?
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
dzien doberek
Paszczak na cudze dzieci które sie ma pod opieka bardziej sie uważa, nie wiem czlowiek jakis taki bardziej przewrażliwiony jest zeby sie dzieciakowi krzywda nie stała jak jest pod nasza opieka -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:no jak nic skoro owulka byla wczoraj a bzyk dzisiaj? Wyminelismy sie, niestety...
Bursztyn tak szczerze, to jak miałaś bzykać się na siłę, to lepiej było sobie odpuścić. Ja też się nie zmuszam, choć natepnego dnia oczywiście mam moralniaka, że znowu szansa zmarnowanaBursztyn, samira, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa miałam nadzieję, że u mnie wczoraj poleje si ę krew, a tu doopa. I boje się, że znowu nie trafimy w oulke. Do doopy to wszystko
Ostatnio coraz częściej mam takie przeświadczenie, że mój dzieć zostanie jedynakiem, jakoś tak to czuje....Mega, polarmiś lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySabina wrote:Ja miałam nadzieję, że u mnie wczoraj poleje si ę krew, a tu doopa. I boje się, że znowu nie trafimy w oulke. Do doopy to wszystko
Ostatnio coraz częściej mam takie przeświadczenie, że mój dzieć zostanie jedynakiem, jakoś tak to czuje....Sabina, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny