35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
to ide strzelic sobie z £uku w plecy ...bede miala piche rozklapiche + zwisajace male cycki a kasy na korekty nie bede miala..
jak rada na ten stan rzeczy?
EwaT wrote:i dobrze
w seksie nie ma to jak ciasny piczkins i jedrne cyceŻanet, Mega, Pusurek, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:no szykuj £ajbe i spiewnik szantow , bo wtedy poplyniemy na Hel i pokarmimy foczki
iwcia77, Pusurek lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
no i slinka mi ciekne ...rybka na przystani mniam ...super pomyslmoremi wrote:Łajba jest, szantymena się znajdzie i spokojnie można do Helu popłynąć. Nie plywalam z kobietami w ciąży i obawiam się, że mogłoby się to nie spodobać. W koncu ile można wymiotowac? Ale do Jastarni na rybkę bym się wybrała
Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:to ide strzelic sobie z £uku w plecy ...bede miala piche rozklapiche + zwisajace male cycki a kasy na korekty nie bede miala..
jak rada na ten stan rzeczy?
iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Kurcze, lista Trojki, nagrywanie kawalkow na kaseciaka, spisywanie notowan listy... Eh, jest co wspominac...
iwcia77, Pusurek, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMega wrote:Ooo Dorka, wstałas już?
zaglądam co jakiś czas i sobie czytam na telefonie i dopiero teraz mam dostęp do kompa bo mój mężu spać poszedł a ja życie nocne zaczynam.
Aleś mnie rozbawiła tym stwierdzeniem , wiem , że wszyscy na około się ze mnie śmieją , że do 13-14 śpię i że jak u mnie w całym domu żaluzje pozasłaniane to nie ma sensu pukać do drzwi ale Ty to już z humorkiem na maksa
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e4a626320519.jpgMega lubi tę wiadomość