35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
no tak ale trzeba dodać jakieś 6 godzin kacakapatyckacokatacoś tam
dzień dobry
mandragora wrote:CześćBursztyn nie wszystko stracone! jak owu wczoraj, to jajo jeszcze 12 godzin bładzi i szuka więc może jest oki
Sabina, Mega, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
przestań się mazać.. podeprzyj skrzydła jakimś stelażem i działaj dalej
Sabina wrote:No wiecie, czekam na @Skrzydła mi opadły, jak zawsze...
Sabina, Bursztyn, ania.g, Mega, malgos741, Simba, peppapig, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bursztyn wrote:podobno w podeszlym wieku jajco zyje tylko ok. 6 godzin...
Bliska 77, Bursztyn, Sabina, iwcia77, Żanet, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
tak w ogóle to witajcie
ale napłodziłyście, dopiero nadrobiłam....
Bursztyn, pamiętaj, nigdy nic nie wiadomo a z tym "płodnym miesiącem" cóz, ja przez dwa czy w sumie trzy maje nie zaszłam (w maju się urodziłam) pierwsza ciaza zakończona szczęśliwie była z przełomu lipca i sierpnia, druga, mam nadzieje również tak samo zakończona jest z końca października, także logiki tu żadnej
Głowa do góry
Pusur, odnośnie zachowania naszych dzieci, piszesz że Twoja córka bawi się zabawka kupioną dla braciszka, cóż moja, odkąd stoi wózek (czyli od soboty) codziennie włazi do niego i kaze się wozić jak dzidzie a potem lalki w nim wozi, takze jak widzisz wszystko jest w normie
Caffe, cieszę sie, ze u Was w porządku, jak znajdziesz chwilkę to napisz cos więcej, choć wiem że z tą chwilką to będzie teraz cieżko
Miłego dniaPusurek, Bursztyn, samira, malgos741, polarmiś, Żanet, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBliska 77 wrote:Pusur, odnośnie zachowania naszych dzieci, piszesz że Twoja córka bawi się zabawka kupioną dla braciszka, cóż moja, odkąd stoi wózek (czyli od soboty) codziennie włazi do niego i kaze się wozić jak dzidzie a potem lalki w nim wozi, takze jak widzisz wszystko jest w normie
Coz, trzeba jakos przystosowac sie do nowej sytuacji, ze juz sie nie bedzie jedynakiem. Kazdy widocznie znajduje jakis sposob na to.
Bliska 77, samira lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Twoja chyba ciut mlodsza, co?
Coz, trzeba jakos przystosowac sie do nowej sytuacji, ze juz sie nie bedzie jedynakiem. Kazdy widocznie znajduje jakis sposob na to.Pusurek, Bursztyn, Mega, samira, Simba, polarmiś, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny