X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2014, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooo ja się mogę pochwalić mi wycięli pecherzyk żółciowy!
    .........................................................

Reni, mysza1975, Mega lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2014, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    A mnie wyrostek robaczkowy ;)

peppapig lubi tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2014, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    pokaz :)

Bursztyn lubi tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2014, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    mnie też - dlatego mam w zanadrzu do pokazania blizny...:)
    wycięli mi go 10 miesięcy po urodzenu dziecka - dowiedziałam się, że ciąża dosyć osłabia organizm i wyciąga z niego różne choróbska, które wtedy łatwo się ujawniają - mnie się akurat to ujawniło....:)

peppapig, Mega lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2014, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurcze paszczakin mi się z peppą myli..tu wymagają od niewinnej osoby pokazywynia cycek - a że świnie krążą w avatarach to nikogo nie rusza....;)

peppapig, Bursztyn, iwcia77, Mega, Dorka1979, Żanet lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 czerwca 2014, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia jaki brzuchol cudny!!! Ja też chcę!!!

Bozia3, Mega lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2014, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Obejrzałam film z wczorajszego usg i mimo że teraz czuję ruchy bardzo wyraźnie i często to nadal nie mogę w to uwierzyć.

mysza1975, Bozia3, peppapig, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Reni Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2014, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mhmmm... żeby tak móc zajść w ciążę i nie mieć brzucha, olbrzymich cycków, rozstępów, zgag, mdłości.. marzę..

iwcia77, peppapig, Mega, Dorka1979, caffe lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2014, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :-) uwierz
    ania.g wrote:
    Obejrzałam film z wczorajszego usg i mimo że teraz czuję ruchy bardzo wyraźnie i często to nadal nie mogę w to uwierzyć.

peppapig, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2014, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cos dla Agi:
    temp.jpg

mysza1975, Bursztyn, Reni, Bozia3, ania.g, Mega, Dorka1979, Żanet lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2014, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie

Zazdroszcze Wam jednak upalow, wkoncu to lato, a tutaj....no coz, dzis jest akurat w miare cieplo, ale za chwile i tak bedzie padac, wiec o kant dupy rozbic.

Bozia, sliczny bebenek, dobrze ze zdjelas ta kotare
    Simba, siostre cioteczna Twoja chyba zawisc meczy, trzeba jej wspolczuc bo to ona musi z tym zyc...
    Mysza, Twoj brzuszek tez piekny
    Paszczak, niestety- musisz podpalic, tylko ogien zniszczy mikroby. Zastanawiam sie gdzie wyslalas Twoich gosci weekendowych na sikanie i podejrzewam ze- sranie? do ogrodu? Moze wyprobuj sposob tesciowej i podpal kibel? ;)
    Pani sprzatajaca to najlepiej wydane pieniadze, oprocz zabiegow na urode :) i inwestycji w edukacje
    Aga, jestem pod wrazeniem dywanu :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2014, 11:10

mysza1975, Bliska 77, paszczakin, Bozia3, Simba, Pusurek, ania.g, Mega, inessa, Dorka1979 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Reni Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2014, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ej a ja .. mnie nie wymieniłaś!

żądam uwagi i takie tam

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2014, 11:14

Bursztyn, Simba, Mega, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2014, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:

żądam uwagi i takie tam
    prosze bardzo: uwaga! ;)

Bliska 77, Reni, Mega lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2014, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reniek, sorry ale zapatrzylam sie na fotke w staniku :)

Reni, Mega lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2014, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:

żądam uwagi i takie tam
    masz syndrom Samiry? ;)

paszczakin, Simba, Reni, anna maria, Bursztyn, Mega, polarmiś, samira, caffe lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2014, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek, cóz Twoja córka jest niemożliwa.....ja tylko wymówki szukałam coby nie iść do szkoły, pewnie jakieś cholerne uczulenie jej się przyplątało

Reni, Pusurek, anna maria, Mega lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2014, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrzuć ten przepis dzisiejszy do naszej przepisowni - jak już wróci Twoj M. bo smacznie to brzmi...wprawdzie ja krewetki wolę z pietruszką, chili, koperkiem i czosnkiem na maśle i do tego ciepła bagietka - ale może by coś poeksperymentować...

anna maria, Reni, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• anna maria Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2014, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczyny ,dzis mam przejebane caly dzien musze siedziec i pilnowac tesciowej(ciezki kaliber)kolejna opiekunka zawiodla,jutro przyjezdza nowa,az sie boje ze ta tez nawali.Bozia fajowy brzuchol,co kobieta to inny brzuszek fajnie sie je oglada.:-)trzymajcie kciuki zebym jej do wieczora nie zabila.;-)

Bliska 77, Bursztyn, Simba, iwcia77, ania.g, Mega, inessa, Żanet lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2014, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Bursztyn, kibel powinien byc spoko, bo ceramiczny, mozna podpalic, ja sie pytam co z akrylowa wanna?

goscie u mnie zawsze maja toi toi'a nawet, jak na wieczor wpadna.. jak firma go zabierze to potem dezynfekuje chodnik, ale w sumie teraz bede podpalac..
    matko boska bałabym się być w gościach u Ciebie...jak ta biedna Simba daje tam radę??? I w 9 miesiącu z bliźniakami też ją będziesz upychać w toi toiu?

Bliska 77, Bursztyn, Simba, ania.g, Mango, Mega, inessa, Dorka1979, Żanet lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2014, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Witam dziewczyny ,dzis mam przejebane caly dzien musze siedziec i pilnowac tesciowej(ciezki kaliber)kolejna opiekunka zawiodla,jutro przyjezdza nowa,az sie boje ze ta tez nawali.Bozia fajowy brzuchol,co kobieta to inny brzuszek fajnie sie je oglada.:-)trzymajcie kciuki zebym jej do wieczora nie zabila.;-)
    dasz radę..:)
    a co do brzuchów - to faktycznie każdy inny - mój - pewnie z racji wieku ;) - mocniej skierowany w dół - ale fotę robiłam z góry sobie sama - to może dlatego...
    aż drżę na myśl o kierunkach naszych cycków ciążowych..;)

anna maria, Bursztyn, Reni, Mega, inessa, mysza1975, iwcia77, Żanet lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

‹‹ 3576 3577 3578 3579 3580 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ