35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
peppapig wrote:Ooo ja się mogę pochwalić mi wycięli pecherzyk żółciowy!
.........................................................peppapig lubi tę wiadomość
-
peppapig wrote:Ooo ja się mogę pochwalić mi wycięli pecherzyk żółciowy!
.........................................................
wycięli mi go 10 miesięcy po urodzenu dziecka - dowiedziałam się, że ciąża dosyć osłabia organizm i wyciąga z niego różne choróbska, które wtedy łatwo się ujawniają - mnie się akurat to ujawniło....peppapig, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witajcie
Zazdroszcze Wam jednak upalow, wkoncu to lato, a tutaj....no coz, dzis jest akurat w miare cieplo, ale za chwile i tak bedzie padac, wiec o kant dupy rozbic.
Bozia, sliczny bebenek, dobrze ze zdjelas ta kotare
Simba, siostre cioteczna Twoja chyba zawisc meczy, trzeba jej wspolczuc bo to ona musi z tym zyc...
Mysza, Twoj brzuszek tez piekny
Paszczak, niestety- musisz podpalic, tylko ogien zniszczy mikroby. Zastanawiam sie gdzie wyslalas Twoich gosci weekendowych na sikanie i podejrzewam ze- sranie? do ogrodu? Moze wyprobuj sposob tesciowej i podpal kibel?
Pani sprzatajaca to najlepiej wydane pieniadze, oprocz zabiegow na urodei inwestycji w edukacje
Aga, jestem pod wrazeniem dywanuWiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2014, 11:10
mysza1975, Bliska 77, paszczakin, Bozia3, Simba, Pusurek, ania.g, Mega, inessa, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Reni wrzuć ten przepis dzisiejszy do naszej przepisowni - jak już wróci Twoj M. bo smacznie to brzmi...wprawdzie ja krewetki wolę z pietruszką, chili, koperkiem i czosnkiem na maśle i do tego ciepła bagietka - ale może by coś poeksperymentować...
anna maria, Reni, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Witam dziewczyny ,dzis mam przejebane caly dzien musze siedziec i pilnowac tesciowej(ciezki kaliber)kolejna opiekunka zawiodla,jutro przyjezdza nowa,az sie boje ze ta tez nawali.Bozia fajowy brzuchol,co kobieta to inny brzuszek fajnie sie je oglada.:-)trzymajcie kciuki zebym jej do wieczora nie zabila.
Bliska 77, Bursztyn, Simba, iwcia77, ania.g, Mega, inessa, Żanet lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Bursztyn, kibel powinien byc spoko, bo ceramiczny, mozna podpalic, ja sie pytam co z akrylowa wanna?
goscie u mnie zawsze maja toi toi'a nawet, jak na wieczor wpadna.. jak firma go zabierze to potem dezynfekuje chodnik, ale w sumie teraz bede podpalac..Bliska 77, Bursztyn, Simba, ania.g, Mango, Mega, inessa, Dorka1979, Żanet lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Witam dziewczyny ,dzis mam przejebane caly dzien musze siedziec i pilnowac tesciowej(ciezki kaliber)kolejna opiekunka zawiodla,jutro przyjezdza nowa,az sie boje ze ta tez nawali.Bozia fajowy brzuchol,co kobieta to inny brzuszek fajnie sie je oglada.:-)trzymajcie kciuki zebym jej do wieczora nie zabila.
a co do brzuchów - to faktycznie każdy inny - mój - pewnie z racji wieku- mocniej skierowany w dół - ale fotę robiłam z góry sobie sama - to może dlatego...
aż drżę na myśl o kierunkach naszych cycków ciążowych..anna maria, Bursztyn, Reni, Mega, inessa, mysza1975, iwcia77, Żanet lubią tę wiadomość