35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
anna maria wrote:Witam dziewczyny ,dzis mam przejebane caly dzien musze siedziec i pilnowac tesciowej(ciezki kaliber)kolejna opiekunka zawiodla,jutro przyjezdza nowa,az sie boje ze ta tez nawali.Bozia fajowy brzuchol,co kobieta to inny brzuszek fajnie sie je oglada.:-)trzymajcie kciuki zebym jej do wieczora nie zabila.
anna maria lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPowiem wam po raz kolejny - kocham ten kraj! Lekarz bez mrugniecia okiem dal skierowanie na testy z krwi - pelny panel pokarmowy i oddechowy. Klarytyna i krople do oczu zapas na cale wakacje - za darmoche, bo dziecko ma zdiagnozowana astme i jako choroba przewlekla kwalifikuje sie pod darmowe leki.
Pamietam jak w Pl pare lat temu jeczalam o zrobienie testow corce...Tu test z krwi jest standartowym badaniem. Teraz sie moze cos w Pl zmienilo, nie wiem bo u alergologa nie bylam ponad 5 lat, ale zakladam, ze kolejka jest na pare miesiecy stania, zeby sie dostac do lekarza. A tu dzwonie rano, tego samego dnia wizyta i badanie, leki od reki, w piatek wyniki... Eh...Reni, Simba, Bliska 77, ania.g, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Bursztyn, kibel powinien byc spoko, bo ceramiczny, mozna podpalic, ja sie pytam co z akrylowa wanna?paszczakin wrote:goscie u mnie zawsze maja toi toi'a nawet, jak na wieczor wpadna.. jak firma go zabierze to potem dezynfekuje chodnik, ale w sumie teraz bede podpalac..
po gosciach kibel pewnie wymieniasz na nowy i posadzke dookola
ale spirytus + podpalanie taniej wychodzi, tesciowka wiedziala co robiReni, Mega, Bozia3, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:matko boska bałabym się być w gościach u Ciebie...jak ta biedna Simba daje tam radę??? I w 9 miesiącu z bliźniakami też ją będziesz upychać w toi toiu?
Simba, Bozia3, Mega, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
z tego co widziałam tak krewetki robił na maśle z dużą ilością czosnku ...ooo muszę mu dzisiaj podpowiedzieć, żeby do dzisiejszych dorzucił chili mmmhmm...
znowu potrzebny ssak!
Bozia3 wrote:Reni wrzuć ten przepis dzisiejszy do naszej przepisowni - jak już wróci Twoj M. bo smacznie to brzmi...wprawdzie ja krewetki wolę z pietruszką, chili, koperkiem i czosnkiem na maśle i do tego ciepła bagietka - ale może by coś poeksperymentować...Pusurek, Simba, Mega, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBliska 77 wrote:Pusurek, cóz Twoja córka jest niemożliwa.....ja tylko wymówki szukałam coby nie iść do szkoły, pewnie jakieś cholerne uczulenie jej się przyplątało
Bliska 77, Mega, Bozia3, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni, fotka w staniku mnie rozwalila.
Bozia, nie wstawiamy fotek bez stanikow - kierunek ciazowych cyckow jest zdecydowanie niewlasciwy.Wstawiamy tylko te z podwojnym puszapem.
Ale...mezczyzna cyknal mi ostatnio fotke przy pracy.On to maniak fotek, wrzuce wam na seke, bo jest ladna i bez stanika.
Reni, Mega, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyReni wrote:z tego co widziałam tak krewetki robił na maśle z dużą ilością czosnku ...ooo muszę mu dzisiaj podpowiedzieć, żeby do dzisiejszych dorzucił chili mmmhmm...
znowu potrzebny ssak!Reni, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Hmm, pomyslmy... Simbie i blizniakom to chyba wybuduje prywatna podwojna slawojke w ogrodzie.. jak juz sie Simba rozpakuje i taka podwojna nie bedzie potrzebna, to ja w dobrej, nowej tradycji podpale..
Tylko zanim podpalisz, to sprawdz czy nas nie ma w srodkuBursztyn, paszczakin, Reni, Mango, Mega, Bozia3, inessa, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Ladne mi mezczyzna fotki robi?
O matko i corko!!!!
Bym!
Demi Moore to ci moze chwasty w ogrodku wyrywac!Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2014, 11:52
Pusurek, Mega, polarmiś, Bozia3, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Jakies niepowazne jestescie - a od czego kuweta?
kuweta - jak deszcz pada
Simba, ale Cie ten Paszczak traktuje, nie do wiary...
A nie musialas przywozic ze soba cysterny ze spirytusem zebby dokonac self-disinfection ?Simba, Mega, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:piekne! a jakie masz wypasne kaloszki!
Simba, Bursztyn, Mega, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:no to jednak jak zwierzaka....
kuweta - jak deszcz pada
Simba, ale Cie ten Paszczak traktuje, nie do wiary...
A nie musialas przywozic ze soba cysterny ze spirytusem zebby dokonac self-disinfection ?
Nie, weszlam normalnie. Po kwarantannie.Bursztyn, Bozia3, mysza1975 lubią tę wiadomość