35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
anna maria wrote:Witam dziewczyny ,dzis mam przejebane caly dzien musze siedziec i pilnowac tesciowej(ciezki kaliber)kolejna opiekunka zawiodla,jutro przyjezdza nowa,az sie boje ze ta tez nawali.Bozia fajowy brzuchol,co kobieta to inny brzuszek fajnie sie je oglada.:-)trzymajcie kciuki zebym jej do wieczora nie zabila.
anna maria, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Simba, ale ja sie pytam. Jakie imiona dla blizniakow?
Bo sie w koncu nie dowiedzialysmy.
Kurcze, kompletnie nie mam pomyslow. Ale to KOMPLETNIE.
Ostatnio myslalam dla dziewczynki Nina. Ale sama nie wiem. Piotrek moze dla chlopca. Kiedys mi sie podobal Maksymilian (ale to bardziej pod wplywem filmu Dobry Rok)
Nie wiem. No ale troche czasu jestMega, Pusurek, samira, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:z tego co widziałam tak krewetki robił na maśle z dużą ilością czosnku ...ooo muszę mu dzisiaj podpowiedzieć, żeby do dzisiejszych dorzucił chili mmmhmm...
znowu potrzebny ssak! -
Pusurek z tym kotem jako ssakiem to powiem szczerze nie zalapalam
no cóż....
A zdjęcie poprostu rewelacja! Jak mozna być taka laska? I twój facet cie wypuszcza sama na wakacje???Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2014, 12:55
Pusurek, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPusur, nogi do nieba, fotka ekstra.
Bozia - brzuch pierwsza klasa- dzieki ze zdjelas zaslonke.
Reni. - czekam na przepisa, musialam zamiast kremu ze szparagow zrobic uzbeckiego płowa ( pilaw) z indorem a nie z baranem.
paszczak - sa takie specjalne plyny dezynfekujace co to chirurdzy przed operacja szoruja tym lapy- uzywam - szczegolnie w podrozy:-)
Pusurek, Bozia3, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySimba wrote:Kurcze, kompletnie nie mam pomyslow. Ale to KOMPLETNIE.
Ostatnio myslalam dla dziewczynki Nina. Ale sama nie wiem. Piotrek moze dla chlopca. Kiedys mi sie podobal Maksymilian (ale to bardziej pod wplywem filmu Dobry Rok)
Nie wiem. No ale troche czasu jest