35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMega wrote:Peppa ty zmienisz na ciążowy brzuszek
tak coś czuje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2014, 13:28
Simba, malgos741, Sabina, samira, ania.g, inessa, mysza1975, iwcia77, Bliska 77, caffe lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Ewa, a pytalas lekary co jesli zaczelabys wczesniej rodzic (odpukac),wtedy tez CC? moze glupie pytanie, ale ja sie na tym kompletnie nie znam
tak wtedy też o ile nie byłoby za pozno tzn główka nie byłaby juz w kanale rodnymBursztyn, Sabina, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:tak wtedy też o ile nie byłoby za pozno tzn główka nie byłaby juz w kanale rodnym
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2014, 13:30
-
nick nieaktualnyMega wrote:Pusurek z tym kotem jako ssakiem to powiem szczerze nie zalapalam
no cóż....
A zdjęcie poprostu rewelacja! Jak mozna być taka laska? I twój facet cie wypuszcza sama na wakacje???Sie sama puszczam.
Ale przyznam, ze z ciezkim sercem, w tym roku w ogole wakacje mnie nie ciesza. Tak mi dobrze w moim ogrodzie z facetem z aparatem przy boku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2014, 13:30
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:tak wtedy też o ile nie byłoby za pozno tzn główka nie byłaby juz w kanale rodnym
EwaT lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
peppapig wrote:Po wczorajszej rozmowie z moim chłopem, doszłam do wniosku że jeśli teraz się nic nie wykluje to składam broń... nie chcę próbować, muszę zacząć normalnie żyć. Zająć się czymś konkretnie,może szkoła jakaś,wziąść się za siebie i nie robić z siebie męczennicy... decyzja podjęta,
peppapig lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
paszczakin wrote:no to, no to Dzejms, Simba, Piotr (oj beda przekrecac w Belgii, beda) i Maksyma
Tylko wtedy dziecie bedzeie baaardzo malowmowne.
http://zdrobnienia.pl/maksymilianna.htm
Nie no ta Maksia brzmi jednak fatalnie. Jak mala lasiczka.
A Piotrek brzmi ladnie po polsku, bo juz Pierrrrrrrrreeeeee to mi sie kompletnie nie podoba. -
Zabawe wymyslilam: niech kazda wypisze 4 lub 5 imion ktore pasuja do Simby, a ona powie w ktorym poscie wystapilo jej imie (nie musi wskazywac imienia- chyba ze bedzie chciala)) ciekawe czy ktoras z nas trafi
EwaT, Simba, peppapig, samira lubią tę wiadomość