35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAle ze co? Toc jest szansa na trojaczki, nie?Simba wrote:Pusur - zaszczele Cie!
Z tym Piotrem to faktycznie, beda kombinowac w wymowa. Niech zostanie Nina i Maks. Chociasz Maksyma tez ladne.
Dzizas, jak to ciezko miec blizniaki. Jeszcze nie urodzisz, a juz problem imiona wybrac.
peppapig, polarmiś, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bursztyn wrote:Zabawe wymyslilam: niech kazda wypisze 4 lub 5 imion ktore pasuja do Simby, a ona powie w ktorym poscie wystapilo jej imie (nie musi wskazywac imienia- chyba ze bedzie chciala)) ciekawe czy ktoras z nas trafi

moje faworytki
Sophie
Emily
Catherine
Alexandra
Adriana -
A dlaczego tylko mnie? Kazdy sie tak moze kazdym zabawicBursztyn wrote:Zabawe wymyslilam: niech kazda wypisze 4 lub 5 imion ktore pasuja do Simby, a ona powie w ktorym poscie wystapilo jej imie (nie musi wskazywac imienia- chyba ze bedzie chciala)) ciekawe czy ktoras z nas trafi

iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyW styczniu zaszłam w ciążę i ja w marcu straciłam, chciałam ten ból zastąpić nowym życiem, ale mój mąż nie chce już dzieci. Moja żałoba przechodzi, bo cały ten czas żyłam jak zombi. Albo nie mogłam spać, albo spała dwa dni, płakałam, depresja chyba...teraz przeszło, jedna wizyta u psychologa. Zaczynam żyć, dobrze by było się ogarnąć decyzję podjąćpaszczakin wrote:peppa, a czemu Ty nie zyjesz normalnie przy staraniu? masz leczenie jakies?
nie zwariować na starość
EwaT, polarmiś, Sabina, samira, iwcia77, caffe, Żanet lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCo znaczy jej imie? Jej osobiste imie czy dla dziecka imie? Niejasne jakies zasady i w dodatku glupie - przeciez kazdy wie, jak ma na imie Simba. No Simba, chyba nie?Bursztyn wrote:Zabawe wymyslilam: niech kazda wypisze 4 lub 5 imion ktore pasuja do Simby, a ona powie w ktorym poscie wystapilo jej imie (nie musi wskazywac imienia- chyba ze bedzie chciala)) ciekawe czy ktoras z nas trafi

polarmiś, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
sama jestes gupiaPusurek wrote:Co znaczy jej imie? Jej osobiste imie czy dla dziecka imie? Niejasne jakies zasady i w dodatku glupie - przeciez kazdy wie, jak ma na imie Simba. No Simba, chyba nie?

uproszcze dla Pusura specjalnie :
jak Simba ma NAPRAWDE na imie
Bliska 77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH