35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hahaha na czarnym lądzie wołali na mnie Rinata
a moja kumpela irenka też zdrobniale hahah a i jeszcze kumpel mówił do mnie Renuar
ale Rita czy roni? bez sensuBozia3 wrote:Renata
Ata, Atka, Enia, Eniusia, Nacia, Nacik, Nata, Natka, Niusia, Niutek, Niuśka, Nusia, Re, Redżia, Reggie, Ren, Rena, Renacia, Renaciak, Renacik, Renacisko, Renaciulka, Renaciątko, Renasia, Renate, Renateczka, Renatka, Renatunia, Renatusia, Renatuśka, Renault, Renaś, Rencia, Renciczek, Rencik, Rencina, Rencistka, Renciusia, Renczi, Renczysia, Renczysława, Rene, Renee, Renek, Reni, Renia, Reniaczek, Reniata, Reniatek, Reniek, Renifer, Reniferek, Renik, Renio, Reniolda, Reniona, Reniosław, Renisława, Reniuch, Reniuchna, Reniulek, Reniulka, Reniusia, Reniusieńka, Reniuska, Reniuszka, Reniut, Reniuta, Reniutek, Reniuś, Renka, Reno, Renta, Renula, Renulka, Renunia, Renusia, Renusieńka, Renutek, Renutka, Renuśka, Renówa, Resia, Reń, Reńcia, Reńka, Rita, Roni, Ryna, Ryniek
Renia też tu jest....ale najlepsze to chyba Rencina i RentaWiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2014, 14:50
Mega lubi tę wiadomość
-
Reni wrote:Ha a jak mam z bierzmowania
a na drugie? a jaki mam numer buta?
a jakich używam podpasek a jakich tamponów? jaką mam wadę wzroku?
Reni, polarmiś, malgos741, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bursztyn wrote:Misiek, nie powinnam uznac bo typujesz juz ktorys raz,ale TRAFILAS w grupe
ale nie fair i tak bo Bozia podpowiedzialaTy jakaś nerwowa dziś jesteś Bursztyn...
polarmiś lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny