35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bozia3 wrote:a to takiego końca zabawy w ustaleniach sobie nie przypominam.....
coś to po drodze z Simbą ze strachu przekombinowałyście..
ale jakos nikt sie do tego teraz nie stosuje -
nick nieaktualny
-
Simba wrote:Czyli Urszula.
Bo to na nia zareagowalas krzykiem drukowanych liter
krzyk byl bo znowu pojedynczeWiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2014, 14:42
Bozia3, Simba, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny ! Mam przerwę to wpadlam zobaczyć co tu u was słychać....zgaduj zgadula?
Ovu mnie wciągnęlo czuje sie tu z Wami jak w innym świecie...fajne uczucie...choć mój M uważa ze to przesada i ze przez to gorzej sie nakręcam.......co on tam moze wiedzieć na ten temat...przecież nigdy nie był na takim forum
Pozdrawiam Was ciepło albo chłodno w ten upałpolarmiś, Reni, Mango, mysza1975, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
Aprilka -
nick nieaktualny
-
Bo Renia to zdrobnienie od Reginy.. a ja nie jestem Regina i wkurzało mnie, że się przezywali.. no i Renia grabowska...
teraz mam wyjebane ale wcześniej w szkole wściekałam się brdzio
Bozia3 wrote:Reni a z Tobą to ja też kiedyś zgłupiałam - czy Ty w końcu jesteś Renata czy Regina - bo coś tam pyskowałaś, że ...źle do CIebie mówią - Renia?Bursztyn, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Renata
Ata, Atka, Enia, Eniusia, Nacia, Nacik, Nata, Natka, Niusia, Niutek, Niuśka, Nusia, Re, Redżia, Reggie, Ren, Rena, Renacia, Renaciak, Renacik, Renacisko, Renaciulka, Renaciątko, Renasia, Renate, Renateczka, Renatka, Renatunia, Renatusia, Renatuśka, Renault, Renaś, Rencia, Renciczek, Rencik, Rencina, Rencistka, Renciusia, Renczi, Renczysia, Renczysława, Rene, Renee, Renek, Reni, Renia, Reniaczek, Reniata, Reniatek, Reniek, Renifer, Reniferek, Renik, Renio, Reniolda, Reniona, Reniosław, Renisława, Reniuch, Reniuchna, Reniulek, Reniulka, Reniusia, Reniusieńka, Reniuska, Reniuszka, Reniut, Reniuta, Reniutek, Reniuś, Renka, Reno, Renta, Renula, Renulka, Renunia, Renusia, Renusieńka, Renutek, Renutka, Renuśka, Renówa, Resia, Reń, Reńcia, Reńka, Rita, Roni, Ryna, Ryniek
Renia też tu jest....ale najlepsze to chyba Rencina i Rentapolarmiś, Bursztyn, Reni, paszczakin, Simba, Mega, malgos741, Sabina, iwcia77, Bliska 77 lubią tę wiadomość