35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:polarmiś jest chyba Ania - tak mi coś chodzi po głowie z dawnych czasów, ale może się mylę
Bursztyn - jej imię jest takie samo jak - równie drobniutkiej -polskiej znanej piosenkarki....Bursztyn, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Do konca sie nigdy nie zgadnie - odpowiedz jest w 1 z 5 podanych przez Mege.
I tak naprawde, to kiedy padnie po raz pierwszy, powinno sie zakonczyc gre, bo potem jesli sie beda dublowac, to w koncu na zasadzie wykluczania dojdzie sie do tego wlasciwego.
Zgaduj Bursztyna. Potem Ty -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:pusurek - zdjęcie odlotowe - mam nadzieję, że masz jednak cellulit, tylko fota była robiona zrobiona w trybie makro na twarz, więc reszta delikatnie rozmyta...
Kurcze, wlasnie nie. Chlop ma taki ulubiony obiektyw, sciaga tak, ze przy robieniu twarzy wlosy w nosie widac - nienawidze tego obiektywu. Ale tym razem wyszlo mu fajnie.polarmiś, Bozia3, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:Misiek, dzis masz nienajlepszy dzien. chodzilo o to zeby Bozia nie podpowaidala co do moejgo imienia
Simba, Aprilka, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Natasza nie bluźnij 2 cs
my tu po kilkanaście dzieścia się staramy dasz radę jeszcze nie jest źle
głowa do góry i witaj
natasza666 wrote:Ja się tylko wpadłam przywitaćjestem z rocznika '79 i czuję boleśnie ten spadek "mocy", bo z synkiem 6 lat temu udało się o od pierwszego razu... Teraz to drugi cykl dopiero, ale próbowaliśmy w zeszłym roku i w końcu się poddałam
Bursztyn, polarmiś, malgos741, mysza1975, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny