35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
EwaT wrote:dzwonili od ginki że już są wszystkie wyniki z posiewów tez i mam je odebrać bo są potrzebne mi do cc....znowu mam schize z tym hiv-em
ja pierdziele
Pusurek, Bursztyn, EwaT, Sabina, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyUff, odwalilam kawal dobrej roboty wlasnie! Wszystkie poprane ubranka Adamka zostaly posegregowanej komodzie w jego pokoju. Dziecko juz troche odpuchniete, zrobilo etykietki z piktogramami i rozmiarem w kazdej szufladzie: body, pajace, spodenki, sweterki. Jest tak pieknie i przejrzyscie, ze nawet chlop jak otworzy szuflade, to bedzie wiedzial, gdzie co lezy. Ba! Adamek podejdzie i sobie wezmie sam.
A dziecko me przygotowalo juz sobie zestawy ubraniowe dla braciszka na dzien wyjscia ze szpitala. Sa 4 warianty: bardzo maly, wiekszy, zimny dzien, cieply dzien. Bo nie wiem , czy chlop to ogarnie. To bedzie w koncu jego debiut!
Simba, EwaT, Bozia3, Mega, mysza1975, Sabina, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:A to dlatego tak sie polubilyscie Reniem:-)
coś w tym jest
mąż na mnie Ewka mówi bo tak sie przyzwyczaił na samym początku internetowym i jeszcze pare ludzi...ale w papierach mam Renata Ewa
w podstawowce chłopcy na mnie wołali Reno 5 Lpolarmiś, Bozia3, Reni, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny