35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Burszta nie masz jutro USG, czy ja mam zaburzenia pamięci?
tak, mialam usg dowcipne zawsze jak bylam u gina w PL,aostatnio nawet tutaj mialam w marcu chybaMega, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:aaa! no !tak! rzeczywiscie,prawie zapomnialam
tak, mialam usg dowcipne zawsze jak bylam u gina w PL,aostatnio nawet tutaj mialam w marcu chybaBursztyn lubi tę wiadomość
-
Sabina wrote:Widzisz bo ja sądziłam, że tym się martwisz, a nie superwizjerem.
Sabina, Mega, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:nie, tak naprawde to martwie sie hsg...ale to juz omawiana bylo....nie bede sie powtarzac, bo nie ma sensu, i tak bedzie co ma byc
No ale sprawa została mi wyjaśnionaBursztyn lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySabina wrote:Również
Tylko ja z puchy, bo butelkowe się skończyło. I pochwalę się, że byłam tak silna,że nie otworzyłam chipsów. A lubię z piwkiem, lubię
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/cd497353a628.jpgMega, polarmiś, Aprilka, inessa, Bliska 77, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry !
no widzę ze wszyscy jeszcze śpią.....ja już od 7 na nogach pewnie nerwy tak działają
imperezka bezalkoholowo wstawiłam pomysł z antybiotykami poza tym i tak drętwa impreza jak to u mnie w pracy
Pogoda sie zepsułai wogole nie mogę sie doczekać wakacji
Ale tu cicho........
Bliska 77 lubi tę wiadomość
Aprilka -
witam w sobotę, pochmurno i chłodno choć słoneczko próbuje wygrać z chmurami
pogoda i tak mi dzisiaj obojętna bo cały dzień w pracy jestem. Miłego dnia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2014, 08:54
-
Witam
Przejrzałam szafkę z lekarstwami. Mam dwa całe i jedno napoczęte( jest 14 tab)opakowania Duphastonu. Mi nie jest już potrzebny. Jeśli któraś z Was jest zainteresowana to mogę odsprzedać. Płaciłam za jedno 28 zł.
U mnie dzisiaj też zimno i ponuro. Mieliśmy mieć imprezę w ogrodzie ale trzeba się będzie przenieść do domu.
Miłego weekenduMatka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnyHejka!
U mnie mega lampa, a podobno w Gd chlodno. Zawsze bylo inaczej. Czyzby mialo byc lato inne niz wszystkie? I tak pewnie bedzie... Podstawowa roznice zauwazylam juz wczoraj, bo pierwsze co pakuje na wakacje to 2 kostiumy kapielowe. A teraz? Ktora bluzka na wiekszy brzuch, zeby wystarczylo na za miesiac...
Ania, dzieki za info o piwie, ale to czemu ono jest tak pysznie oranzadkowe? Wesze tu jakis spisek.
Samuela, dupek spakowany.
A w ogole snilo mi sie dzis, ze moj chlop szuka sobie nowej kobiety... Zajebisty sen w dzien samotnego wyjazdu na wakacje...Mega, ania.g, Bliska 77, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyania.g wrote:Pusurku,a nie coś jest. Wczoraj chyba mi się wzrok zamglił. Jest syrop fruktozowy i to on robi za słodzik. Nie piszą ile go jest.
A nie jest przypadkiem tak, ze na kazdym produkcie spozywczym musi byc dokladna tabela? Wiecie o tym cos?ania.g lubi tę wiadomość