35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Iwcia to poprostu zajefajne, uśmiałam sie jak nie wiem
Ewa wreszcie pokazałas małego skarbka, jest cudny, a loczek poprostu zapiera dech, cudo do zacalowania
A ja racze sie czerwonym porto i czekam zeby córcia zasnęła coby poseksic trochę, bo wczoraj padlismypeppapig, Sabina, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
A tak w ogóle to czytam wasze ciężarówki informacje na temat powiększających sie cycków w ciąży i jestem w szoku. No chyba ze Tereski sa pokrzywdzone... bo w ciąży z córka urosły mi z a na b i tak zostało, no chyba ze jak teraz mi sie uda zajść to skoczy na kolejne literki, fajnie by było jakby tak na D zostało, ech marzenia ...
Sabina, iwcia77, Pusurek, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:A tak w ogóle to czytam wasze ciężarówki informacje na temat powiększających sie cycków w ciąży i jestem w szoku. No chyba ze Tereski sa pokrzywdzone... bo w ciąży z córka urosły mi z a na b i tak zostało, no chyba ze jak teraz mi sie uda zajść to skoczy na kolejne literki, fajnie by było jakby tak na D zostało, ech marzenia ...
Simba, iwcia77, Pusurek, mysza1975 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
megan8 wrote:czytam
czasem brakuje kilka godzin do doby ,ale cóż
teraz nadganiamWiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2014, 00:24
Simba, peppapig, Sabina, iwcia77, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Aguś, gratulacje
teraz tylko odpoczynek i wracajcie do domciu
Ewa Tomaszek cudnySłodziak
Sabina, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Choć raz mogę to napisac- melduje się pierwsza o poranku
czyżby wracała energia? Albo może mozgojebek ciążowy za mocno napierdziela mloteczkiem
W każdym razie witam wszystkie i miłego dnia życzę
Mega mąż walczy i stara się ogarnąć. Ja tez się staram. Musimy nauczyć się rozmawiać ze sobą. No i widzę pierwsze sukcesystudiów nie rzucił
nawet na nowo odkrył w sobie potrzebę studiowania
co prawda praca domowa zadana przez naszego psychologa wyprowadza go czasem z równowagi ale walczy
no bo ile razy można odpowiadać na pytanie "jak się z tym czujesz?" Ale tu sukces- z odpowiedzi jednowyrazowej przeszliśmy do pełnych zdań
Simba, peppapig, Sabina, iwcia77, Reni, Pusurek, Żanet, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
A info dla ciężarówek. W Polsce są teraz prowadzone bezpłatne badania przesiewowe w kierunku obecności Antygenu płytkowego HLA- 1A. Odpowiedzialny jest on za maloplytkowosc u płodu. Jakby któraś była zainteresowana to podam bliższe info. Badanie robi się między 8 a 20 tc.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2014, 06:04
Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień donerek
i ja się witam kawką.Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
witojcie dzio£chy :)z rana jestescie lepsze jak fb
cycki powiadasz? tja...mi skoczyly z A na A 1/2..., wiec bez szalu jak dojde do B i tak zostanie to z radosci kupie sobie stanik koronkowy a nie super push-push ortopedic bra ...Mega wrote:A tak w ogóle to czytam wasze ciężarówki informacje na temat powiększających sie cycków w ciąży i jestem w szoku. No chyba ze Tereski sa pokrzywdzone... bo w ciąży z córka urosły mi z a na b i tak zostało, no chyba ze jak teraz mi sie uda zajść to skoczy na kolejne literki, fajnie by było jakby tak na D zostało, ech marzenia ...polarmiś, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
hm, hm co ty chcesz od 2 bzykoserc...no ja tak wlasnie zaszlam
..
peppapig wrote:Ja też się melduje wpatruje się w testa i nic ..
na co ja liczyłam przy 2 akcjach w miesiącu...
Zaniżamy statystyki normalnie z bzykosercami...Mega, peppapig, mysza1975 lubią tę wiadomość