35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień witam
Polar ja też mam szczeniaka w domu.. Siostra podrzuca. Niestety mój pies gnoja ustawia i trzeba uważać. Po spacerze z dwójką kiedy każde szło w swoją strone stwierdzam.... Simba współczuje bliźniąt
Simba, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77, Mega, nick nieaktualny, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Niewazne ze sztuki dwie - wazne zeby smycz byla jednaReni wrote:Dzień witam
Polar ja też mam szczeniaka w domu.. Siostra podrzuca. Niestety mój pies gnoja ustawia i trzeba uważać. Po spacerze z dwójką kiedy każde szło w swoją strone stwierdzam.... Simba współczuje bliźniąt
nick nieaktualny, Reni, iwcia77, Żanet, Mega, nick nieaktualny, mysza1975, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Przypomina mi się akcja... Kiedyś do parku przychodziła matka z bliźniakami. Rok później jak już chodziły i jej się rozbiegaly miała patent.... Sadzala te najbliżej na trawce na pupie i biegła po uciekiniera. Zanim pierwsze się podniosło wracała z drugim pod pachą. Śmiesznie to wyglądało ale jej chyba nie było do śmiechu..naganiala się..
Malo tego.. Dzieciaki uciekały na zmianę a śmiały się.. Haha ludziom się ten smiech udzielał..a matka zajechana jak koń po westernie
Potem zainwestowała w szelki i smycz. Poważnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2014, 09:40
Simba, nick nieaktualny, iwcia77, Mega, nick nieaktualny, mysza1975, Mango, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDokladnie pomyslalam o tym samym choc mam jednego malucha! Jak ta Simba z dwojka sobie poradzi, przeciez tego ogarnac w pojedynke trudno.Reni wrote:Dzień witam
Reni, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Dzieki Reni, potrafisz czlowieka podbudowac z ranaReni wrote:Przypomina mi się akcja... Kiedyś do parku przychodziła matka z bliźniakami. Rok później jak już chodziły i jej się rozbiegaly miała patent.... Sadzala te najbliżej na trawce na pupie i biegła po uciekiniera. Zanim pierwsze się podniosło wracała z drugim pod pachą. Śmiesznie to wyglądało ale jej chyba nie było do śmiechu..naganiala się..
Malo tego.. Dzieciaki uciekały na zmianę a śmiały się.. Haha ludziom się ten smiech udzielał..a matka zajechana jak koń po westernie
Potem zainwestowała w szelki i smycz. Poważnie.
Park = za duza przestrzen. Moj ogrodek bedzie idealny bo jest wielkosci chusteczki do nosa, to sie za bardzo nie rozpelzna
Reni, nick nieaktualny, iwcia77, Mega, nick nieaktualny, mysza1975, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPrzy takiej dwojce to Chodakowskiej cwiczonka to maly miki.Reni wrote:Przypomina mi się akcja... Kiedyś do parku przychodziła matka z bliźniakami. Rok później jak już chodziły i jej się rozbiegaly miała patent.... Sadzala te najbliżej na trawce na pupie i biegła po uciekiniera. Zanim pierwsze się podniosło wracała z drugim pod pachą. Śmiesznie to wyglądało ale jej chyba nie było do śmiechu..naganiala się..
Potem zainwestowała w szelki i smycz. Poważnie.
Reni, nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wiesz tamten park to taki mały ale przy ulicy więc laska była ostrożna
Dasz rade
Zawsze możesz na podwórku elektrycznego pastucha zapodać
a właśnie Bursztyn sprawdza się u Ciebie?
Simba wrote:Dzieki Reni, potrafisz czlowieka podbudowac z rana
Park = za duza przestrzen. Moj ogrodek bedzie idealny bo jest wielkosci chusteczki do nosa, to sie za bardzo nie rozpelzna
nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bardzo dobry pomysl - w mieszkaniu rowniez - telepie przy podchodzeniu do kuchenki, albo przy wychodzeniu z kojcaReni wrote:Wiesz tamten park to taki mały ale przy ulicy więc laska była ostrożna
Dasz rade
Zawsze możesz na podwórku elektrycznego pastucha zapodać
a właśnie Bursztyn sprawdza się u Ciebie?
Smieje sie smieje, ale ja chyba naprawde nie zdaje sobie sprawy z tego na co sie porywam.
Reni, iwcia77, mysza1975, Mega lubią tę wiadomość