X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2014, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Bardzo dobry pomysl - w mieszkaniu rowniez - telepie przy podchodzeniu do kuchenki, albo przy wychodzeniu z kojca :)
    Smieje sie smieje, ale ja chyba naprawde nie zdaje sobie sprawy z tego na co sie porywam.
    Owszem wiecej pilnowania i nadzoru ale nie bedziesz musiala spedzac wielu godzin na zabawach w samochodziki czy lalkami bo same beda sie ze soba bawic. Mnie starsznie meczyly i nudzily te dzieciece zabawy.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2014, 09:50

iwcia77, Simba, Aprilka, Sabina lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2014, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Owszem wiecej pilnowania i nadzoru ale nie bedziesz musiala spedzac wielu godzin na zabawach w samochodziki czy lalkami bo same beda sie ze soba bawic. Mnie starsznie meczyly i nudzily te dzieciece zabawy.
    o tym samym dokładnie myślę....na początku Simba będzie zajechana na maksa - jazda na dwa cycki, podwójne kupy i podwójnie nieprzespane noce, ale już po roku - jaka frajda - będą się bawić ze sobą razem, a Simba w spokoju będzie się mogła zając sobą i swoim bólem głowy...;).
    Ja tez nie lubiłam zabaw z takim maleństwem - nudziły mnie w kółko przekładane klocki... - no normalnie ch..j nie matka...:)

Reni, iwcia77, polarmiś, Simba, Aprilka, Alis, Żanet, Mega, Sabina, ania.g, malgos741, mysza1975, mama78 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• mandragora Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2014, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam po raz kolejny wstałam o 6 podbiła listę no i tyle było energii na dzisiaj... bo poszłam znów spać ;)
    Simba ty się nic nie przejmuj dwupakiem. Początki czyli jakiś rok najgorszy. Musisz sobie zorganizować kogoś do pomocy. A później to luz totalny- same się ze sobą bawią tylko trzeba przypilnowac zeby się np nie pogryzly. Pomagałam przy opiece bliźniaków koleżanki. Mieli takie luzy ze jeszcze kolejne zdążyli w pierwszym roku strzelić ;)

Bozia3, iwcia77, polarmiś, Simba, Pusurek, Sabina, malgos741, mysza1975 lubią tę wiadomość

bi7ym6k5itohspij.png17u9tgf6v5o8sce7.pngw5wqzbmhga0rplar.png
  • Bozia3 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeśli chodzi o cycki - 12 lat temu urosły mi dopiero przy karmieniu o jakiś może rozmiar i potem wróciły do swojego rozmiaru - miałam napisać, że do normy wróciły - ale tu bym musiała siebie okłamać....bo już nigdy nie było tak jak wcześniej...;)

Teraz od początku mi wybujały o dwa rozmiary - i mam wrażenie, że ciągle rosną...ciekawe co będzie za rok...

iwcia77, polarmiś, Żanet, Mega, Sabina, malgos741, mysza1975 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dlatego ja też marzę o bliźniakach.. Raz a porządnie a potem spokój
    polarmiś wrote:

iwcia77, Pusurek, Simba lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • mandragora Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2014, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ale opierdziel od Pani Renislawy działa. Klawiatura poszła w ruch ;)

Reni, iwcia77, Mega, Sabina lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2014, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Weź mnie nie strasz.. Moj mąż wczoraj do mnie jak się przebieralam do spania ale masz wielkie cyce.. Mówię zawsze takie były..a on no nie są wieksze
    Kurwa ni jeszcze wieksze????? Po porodzie ide po nóż. Miseczja b,c wystarczy
    .
    Bozia3 wrote:
    jeśli chodzi o cycki - 12 lat temu urosły mi dopiero przy karmieniu o jakiś może rozmiar i potem wróciły do swojego rozmiaru - miałam napisać, że do normy wróciły - ale tu bym musiała siebie okłamać....bo już nigdy nie było tak jak wcześniej...;)

Teraz od początku mi wybujały o dwa rozmiary - i mam wrażenie, że ciągle rosną...ciekawe co będzie za rok...

iwcia77, Żanet, Mega, malgos741, mysza1975 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2014, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mandragora wrote:
    No ale opierdziel od Pani Renislawy działa. Klawiatura poszła w ruch ;)
    ona by mi pasowała na taką policjantkę....grzyweczka, niewinna minka, a jak przypierdzieli, to iskry idą...albo może jakaś gestapowska strażniczka w obozie? No w każdym razie coś w tych klimatach.....niewinna buźka, a w środku diabeł wcielony....:)

Reni, mandragora, iwcia77, Mega, Sabina, malgos741, mysza1975 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2014, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien doberek! Obecna, psze pani! :P
    U mnie deszcz! :) Ogrodek mi podleje. W zyciu nie przypuszczalam, ze tak sie bede z deszczu cieszyc. :D
    Co do mnogosci dzieciatek - mam w Gd sasiadke, ma trojeczke, takie maluchy juz ogarniete, ok dwulatki. Jak ona wychodzi z nimi zapakowac je do auta, to wszyscy lokatorzy wisza w oknach. Sadza ich na tylnej sofie, najpierw tego w srodku, potem tego z lewej. Jak obchodzi auto i chce wsadzic tego z prawej, to srodkowego juz nie ma i pomaga sie uwolnic temu obok. Wsadza wiec tego ostatniego i leci po tego, co wlasnie wysiadl z auta z 2 strony. W tym czasie ten ostatni juz sie wypina i przesiada na przednie siedzenie... Kombinacji jest wiele, bo dzieci sa mega kreatywne. Kobita po 20 min jest zawsze spocona, rozczochrana i sadze, ze chcialaby je oddac do adopcji. ;)
    I tu kolejny pomysl - maly elektryczny pastuch w zapieciu pasow fotelika - nie kopie tylko mamy i taty. ;)
    Milego dnia panienki! :)

Reni, mandragora, polarmiś, iwcia77, Simba, Alis, Żanet, Mega, Sabina, ania.g, malgos741, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha.. A patrz a nic nie zrobiłam.. Sprawdziłam tylko listę ..

Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Weź mnie nie strasz.. Moj mąż wczoraj do mnie jak się przebieralam do spania ale masz wielkie cyce.. Mówię zawsze takie były..a on no nie są wieksze
    Kurwa ni jeszcze wieksze????? Po porodzie ide po nóż. Miseczja b,c wystarczy
    .
    ja teraz też słyszę ten sam tekst...ale masz cycki wielkie... - to dość ciekawe dla mnie doświadczenie - bo nie spodziewałam się w życiu, że takie słowa do mnie zostaną kiedykolwiek skierowane....a jednak się doczekałam na stare lata...;)

Reni to różnie bywa...może Tobie wcale nie urosną w ciąży, jak mnie za pierwszym razem....

Teraz osiągnęłam stan mi nieznany - oby się nie skończyło ozdobą pępkową między nimi za jakiś czas...;)

mandragora, polarmiś, iwcia77, Simba, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2014, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusur umarłam haha

Pusurek, Mega lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2014, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Dzien doberek! Obecna, psze pani! :P
    U mnie deszcz! :) Ogrodek mi podleje. W zyciu nie przypuszczalam, ze tak sie bede z deszczu cieszyc. :D
    Co do mnogosci dzieciatek - mam w Gd sasiadke, ma trojeczke, takie maluchy juz ogarniete, ok dwulatki. Jak ona wychodzi z nimi zapakowac je do auta, to wszyscy lokatorzy wisza w oknach. Sadza ich na tylnej sofie, najpierw tego w srodku, potem tego z lewej. Jak obchodzi auto i chce wsadzic tego z prawej, to srodkowego juz nie ma i pomaga sie uwolnic temu obok. Wsadza wiec tego ostatniego i leci po tego, co wlasnie wysiadl z auta z 2 strony. W tym czasie ten ostatni juz sie wypina i przesiada na przednie siedzenie... Kombinacji jest wiele, bo dzieci sa mega kreatywne. Kobita po 20 min jest zawsze spocona, rozczochrana i sadze, ze chcialaby je oddac do adopcji. ;)
    I tu kolejny pomysl - maly elektryczny pastuch w zapieciu pasow fotelika - nie kopie tylko mamy i taty. ;)
    Milego dnia panienki! :)
    zawsze mam wrażenie, że to trochę kwestia organizacji i dyscypliny - jak by jeden z drugim dostał klapsa porządnego w tyłek - to by siedział i ryczał i nie gonił wokół samochodu....a tak to robią z tą matką co chcą....ciekawe co będzie za 15 lat..:)

mandragora, kapturnica lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2014, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra chyba czas wstać.. Może z psem trzeba iść.. A nie.. Spi jeszcze

Pusurek, iwcia77, Simba, Mega lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2014, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Haha.. A patrz a nic nie zrobiłam.. Sprawdziłam tylko listę ..
    no mówię - Ty to masz diabła w środku...:)

FZuMp1.png

• mandragora Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2014, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Dobra chyba czas wstać.. Może z psem trzeba iść.. A nie.. Spi jeszcze

Widzę ze masz takiego samego śpioch jak ja. Dopiero się na drugi bok moja suka przekłada i ani myśli wstawać ;)

iwcia77, Reni lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2014, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    zawsze mam wrażenie, że to trochę kwestia organizacji i dyscypliny - jak by jeden z drugim dostał klapsa porządnego w tyłek - to by siedział i ryczał i nie gonił wokół samochodu....a tak to robią z tą matką co chcą....ciekawe co będzie za 15 lat..:)
    Wiesz, nie bardzo moze ich lac na oczach sasiadow. A obiecanki w domu, ze ich spierze jak sie nie beda zachowywac dobrze, widocznie na zawnatrz nie dzialaja.
    A chlopaczki to taka dobrze wspolpracujaca grupa.

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2014, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    W Norwegii za klapsa poszlaby siedziec!

Pusurek, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2014, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    ja teraz też słyszę ten sam tekst...ale masz cycki wielkie... - to dość ciekawe dla mnie doświadczenie - bo nie spodziewałam się w życiu, że takie słowa do mnie zostaną kiedykolwiek skierowane....a jednak się doczekałam na stare lata...;)

Reni to różnie bywa...może Tobie wcale nie urosną w ciąży, jak mnie za pierwszym razem....

Teraz osiągnęłam stan mi nieznany - oby się nie skończyło ozdobą pępkową między nimi za jakiś czas...;)
    A moje jakos przestaly rosnac, chociaz chlop twierdzi, ze sa coraz wieksze. Ja widze po staniku, ze jakis sie zrobil zastoj w interesie, teraz sa tylko bardziej ciezkie - ewidentnie mleczne. ;)
    Mam nadzieje, ze wroca do stanu sprzed ciazy, bo byly fajne i je lubilam! :)

iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2014, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    W Norwegii za klapsa poszlaby siedziec!
    No raczej! Ale i w Polsce ludzie juz reaguja, ja juz bym sie chyba bala dac klapsa w Polsce tez.

iwcia77 lubi tę wiadomość

‹‹ 3944 3945 3946 3947 3948 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ