X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Żanet Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    o faken, jak to nie ma znieczulenia? 8(

Full natura, szpital przyjazny dziecku i takie tam... Muszę pojechać i dopytać jak to jest za dopłatą ;) i wygląda na to, że muszę się pospieszyć... a myślałam, że mam jeszcze co najmniej miesiąc

mysza1975, iwcia77, samira lubią tę wiadomość

• mysza1975 Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieczyny nie straszcie. My jesteśmy w lesie. Pokój, który ma byc dziecięcy jest składzikiem rzeczy różnych mojego M. Remont przed nami, nie mówiąc o róznych innych drobiazgach. Mam nadzieję być gotowa na koniec września i liczę, że urodze o czasie.

iwcia77, Bozia3, Sabina lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zanet! ty se jaja robisz? marsz pakowac torbe!

Mysza..a ty juz zacznic sie ogarniac , bo to tak szybko zlata ze obudzisz sie jak Bozia i Zanet :)

Sami- praca domowa odrobiona..recznie :) teraz przyswajanie i nauka, musze byc przygotowana do lekcji poniedzialkowej :) nikt mnie nie zagnie :P

mysza1975, Mega, samira, kapturnica lubią tę wiadomość

• mysza1975 Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    Mysza..a ty juz zacznic sie ogarniac , bo to tak szybko zlata ze obudzisz sie jak Bozia i Zanet :)

Wiśta wio, łatwo powiedzieć.

iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...no ja nie licze na miracle :)ale w sumie to juz sama nie wiem..jakos nie wyobrazam sobie siebie z miseczka C...juz nie wspome o innych literach alfabetu...
    paszczakin wrote:
    a to nie jest tak, ze cycki sie robia wieksze jak zaczyna sie produkcja? ;)

Mega, kapturnica lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie dziewczyny, Iwcia dobrze gada, torby pakować, kończyć remonty, zakupy, prania ;) ruchy, ruchy, bo tu widzę że nie ma to tamto, wszystko szybciej idzie ;)

iwcia77, Żanet, kapturnica lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza1975 wrote:
    Wiśta wio, łatwo powiedzieć.
    nie przejmuj się...ja dzisiaj pół dnia spędziłam w różnych sklepach - pojeździłam sobie z synem w poszukiwaniu dla niego fotela do komputera...pooglądaliśmy sobie różne meble i takie tam...w ogóle nie miałam w głowie zakupów do szpitala...w sobotę dopiero mamy plan przemeblować pokój, skręcić łóżeczko i wyprać wszystko z wózka..więc ja na wielkim luzie...;). Ciuszki mam tylko poprane i poukładane dla dzidziola...czekam na pakę z UK od przyjaciółki, żeby dokończyć wszystko...a dopiero potem pomyślę o ewentualnym porodzie...(aha - jeszcze okna trzeba umyć i wyprać firanki) :)

mysza1975, Mega, iwcia77, samira, ania.g, Żanet, Bursztyn, Sabina lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No moj Alojz skonczyl malowac sypialnie i przedpokoj :) uwija gniazko dlA NAS :)
    wwroce na odswiezone mieszkanko. a tak wogole to dostalam w spadku pelno jakis cciuszkow ...i smiac mi sie chce , bo one sa takie mikrusne jak dla lalek.

Mega, samira, Żanet, Bozia3, Sabina, ania.g lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    nie przejmuj się...ja dzisiaj pół dnia spędziłam w różnych sklepach - pojeździłam sobie z synem w poszukiwaniu dla niego fotela do komputera...pooglądaliśmy sobie różne meble i takie tam...w ogóle nie miałam w głowie zakupów do szpitala...w sobotę dopiero mamy plan przemeblować pokój, skręcić łóżeczko i wyprać wszystko z wózka..więc ja na wielkim luzie...;). Ciuszki mam tylko poprane i poukładane dla dzidziola...czekam na pakę z UK od przyjaciółki, żeby dokończyć wszystko...a dopiero potem pomyślę o ewentualnym porodzie...(aha - jeszcze okna trzeba umyć i wyprać firanki) :)
    taaa, plany sobie a życie sobie ;)

Żanet, Bozia3 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosia, gratuluję. Niech Marysia zdrowo rośnie :)

mysza1975 lubi tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega a ja o czymś nie wiem czy my się pewnego pięknego dnia spotykamy w Kato ,no i Kkiesia z nami :D

iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysza, na co Ty czekasz. Przed Tobą tylko Bozia i Żanet. Zegar tyka ;)

iwcia77, samira, mysza1975, Żanet, Bozia3 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • iwcia77 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...chyba zaczynam rozumiec teraz co to bodziak, co to pajacyk, kaftanik i inne nieznane mi dotychczas nowe okreslenia..:D...poszerzam zakres mojego slownika i wdrazam nowe slowka...czuje sie jakbym uczyla sie nowego jezyka :D

samira, Mega, mysza1975, Żanet, Bozia3, kapturnica, Sabina lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    spoko koko zdążysz ;) a jak nie to będzie poród z zaskoczenia :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2014, 22:04

Bozia3 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    ...chyba zaczynam rozumiec teraz co to bodziak, co to pajacyk, kaftanik i inne nieznane mi dotychczas nowe okreslenia..:D...poszerzam zakres mojego slownika i wdrazam nowe slowka...czuje sie jakbym uczyla sie nowego jezyka :D

hehe a widzisz człowiek się uczy przez całe życie :D

iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    Mega a ja o czymś nie wiem czy my się pewnego pięknego dnia spotykamy w Kato ,no i Kkiesia z nami :D
    no jasne, trzeba tylko termin dobrać

iwcia77 lubi tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    piękne te słówka są :D

iwcia77, Lucky lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwcia potem poznasz kaszka zupka deserek kolka itp ;)

ania.g, Żanet, mysza1975, iwcia77, kapturnica, moremi, Lucky, Sabina, samira lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • mysza1975 Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Mysza, na co Ty czekasz. Przed Tobą tylko Bozia i Żanet. Zegar tyka ;)

Jakoś ciężko mi się zmobilizować na tym L4. Na razie realizuję tylko jeden z punktów mojego super planu - odpoczywam i nabieram sił przed tym co mnie czeka od października,

Bozia3, Lucky, Sabina, ania.g lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    teraz ja gadam sama ze sobą... pora iść spać bo jutro cały dzień w pracy

mysza1975, iwcia77, Lucky, samira lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
‹‹ 4202 4203 4204 4205 4206 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ