35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
paszczakin wrote:o faken, jak to nie ma znieczulenia? 8(
Full natura, szpital przyjazny dziecku i takie tam... Muszę pojechać i dopytać jak to jest za dopłatąi wygląda na to, że muszę się pospieszyć... a myślałam, że mam jeszcze co najmniej miesiąc
mysza1975, iwcia77, samira lubią tę wiadomość
-
Dzieczyny nie straszcie. My jesteśmy w lesie. Pokój, który ma byc dziecięcy jest składzikiem rzeczy różnych mojego M. Remont przed nami, nie mówiąc o róznych innych drobiazgach. Mam nadzieję być gotowa na koniec września i liczę, że urodze o czasie.
iwcia77, Bozia3, Sabina lubią tę wiadomość
-
Zanet! ty se jaja robisz? marsz pakowac torbe!
Mysza..a ty juz zacznic sie ogarniac , bo to tak szybko zlata ze obudzisz sie jak Bozia i Zanet
Sami- praca domowa odrobiona..recznieteraz przyswajanie i nauka, musze byc przygotowana do lekcji poniedzialkowej
nikt mnie nie zagnie
mysza1975, Mega, samira, kapturnica lubią tę wiadomość
-
...no ja nie licze na miracle :)ale w sumie to juz sama nie wiem..jakos nie wyobrazam sobie siebie z miseczka C...juz nie wspome o innych literach alfabetu...paszczakin wrote:a to nie jest tak, ze cycki sie robia wieksze jak zaczyna sie produkcja?
Mega, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Dokładnie dziewczyny, Iwcia dobrze gada, torby pakować, kończyć remonty, zakupy, prania
ruchy, ruchy, bo tu widzę że nie ma to tamto, wszystko szybciej idzie
iwcia77, Żanet, kapturnica lubią tę wiadomość
-
mysza1975 wrote:Wiśta wio, łatwo powiedzieć.
. Ciuszki mam tylko poprane i poukładane dla dzidziola...czekam na pakę z UK od przyjaciółki, żeby dokończyć wszystko...a dopiero potem pomyślę o ewentualnym porodzie...(aha - jeszcze okna trzeba umyć i wyprać firanki)
mysza1975, Mega, iwcia77, samira, ania.g, Żanet, Bursztyn, Sabina lubią tę wiadomość
-
No moj Alojz skonczyl malowac sypialnie i przedpokoj
uwija gniazko dlA NAS
wwroce na odswiezone mieszkanko. a tak wogole to dostalam w spadku pelno jakis cciuszkow ...i smiac mi sie chce , bo one sa takie mikrusne jak dla lalek.Mega, samira, Żanet, Bozia3, Sabina, ania.g lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:nie przejmuj się...ja dzisiaj pół dnia spędziłam w różnych sklepach - pojeździłam sobie z synem w poszukiwaniu dla niego fotela do komputera...pooglądaliśmy sobie różne meble i takie tam...w ogóle nie miałam w głowie zakupów do szpitala...w sobotę dopiero mamy plan przemeblować pokój, skręcić łóżeczko i wyprać wszystko z wózka..więc ja na wielkim luzie...
. Ciuszki mam tylko poprane i poukładane dla dzidziola...czekam na pakę z UK od przyjaciółki, żeby dokończyć wszystko...a dopiero potem pomyślę o ewentualnym porodzie...(aha - jeszcze okna trzeba umyć i wyprać firanki)
Żanet, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
...chyba zaczynam rozumiec teraz co to bodziak, co to pajacyk, kaftanik i inne nieznane mi dotychczas nowe okreslenia..
...poszerzam zakres mojego slownika i wdrazam nowe slowka...czuje sie jakbym uczyla sie nowego jezyka
samira, Mega, mysza1975, Żanet, Bozia3, kapturnica, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:nie przejmuj się...ja dzisiaj pół dnia spędziłam w różnych sklepach - pojeździłam sobie z synem w poszukiwaniu dla niego fotela do komputera...pooglądaliśmy sobie różne meble i takie tam...w ogóle nie miałam w głowie zakupów do szpitala...w sobotę dopiero mamy plan przemeblować pokój, skręcić łóżeczko i wyprać wszystko z wózka..więc ja na wielkim luzie...
a jak nie to będzie poród z zaskoczenia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2014, 22:04
Bozia3 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:...chyba zaczynam rozumiec teraz co to bodziak, co to pajacyk, kaftanik i inne nieznane mi dotychczas nowe okreslenia..
...poszerzam zakres mojego slownika i wdrazam nowe slowka...czuje sie jakbym uczyla sie nowego jezyka
hehe a widzisz człowiek się uczy przez całe życieiwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
samira wrote:Mega a ja o czymś nie wiem czy my się pewnego pięknego dnia spotykamy w Kato ,no i Kkiesia z nami
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:...chyba zaczynam rozumiec teraz co to bodziak, co to pajacyk, kaftanik i inne nieznane mi dotychczas nowe okreslenia..
iwcia77, Lucky lubią tę wiadomość
-
Iwcia potem poznasz kaszka zupka deserek kolka itp
ania.g, Żanet, mysza1975, iwcia77, kapturnica, moremi, Lucky, Sabina, samira lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:Mysza, na co Ty czekasz. Przed Tobą tylko Bozia i Żanet. Zegar tyka
Jakoś ciężko mi się zmobilizować na tym L4. Na razie realizuję tylko jeden z punktów mojego super planu - odpoczywam i nabieram sił przed tym co mnie czeka od października,Bozia3, Lucky, Sabina, ania.g lubią tę wiadomość