35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMam pytanie. Pewnie któreś z Was brały luteinę. Ja biorę od wczoraj 3 X dziennie. I w związku z tym czy miałyście uczucie wzmożonego głodu? Bo ja tak. Czy to może być przez ten progesteron? Nigdy się nie przyznam ile dzisiaj zjadłam pierogów z jagodami. I dalej mnie ssie w żołądku. Co będzie za 2 tygodnie?
Ale jak trzeba to trzeba. -
macduska wrote:Mam pytanie. Pewnie któreś z Was brały luteinę. Ja biorę od wczoraj 3 X dziennie. I w związku z tym czy miałyście uczucie wzmożonego głodu? Bo ja tak. Czy to może być przez ten progesteron? Nigdy się nie przyznam ile dzisiaj zjadłam pierogów z jagodami. I dalej mnie ssie w żołądku. Co będzie za 2 tygodnie?
Ale jak trzeba to trzeba.moremi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:no to teraz się wystraszyłam nie na żarty...między nami jest tydzień różnicy...a ja się szykowałam na za miesiąc....a tu wszystkie wcześniej rodzą...
gosia - oczywiście gratulacje....Bozia3, EwaT, iwcia77, kapturnica, samira, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:fioleczki chyba.. wedlug oswiadczen matek tu na forum nie powinnam poczuc nic, nie?
no chyba, ze (faken, 5zl leci), ze bede ch**j nie matka
przy dziecku 3-tygodniowym zaczynają już z lekka jechaćBursztyn, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
witam, uaktualnilam wzdecie
Paszczak- rewelacja, krecha dluga jak rownik ! hurra! porywaj dziolchy , fajnie byloby zeby nasze forum 35+ zaszlo cale w ciaze
Gosia- super ekspresowy porod- zazdroszczegratuluje
kapturnica, Mega, moremi, mysza1975, Żanet, caffe, ania.g, Simba, Niuta lubią tę wiadomość
-
Bozia! nie jestes gotowa do szpitala? szok! ja juz miesiac temu zakupilam 2 koszule do karmieia, biustonosz do karmienia, gacie antygwalty, podklady...i wogole jestem w trakcie szykowania torby
jakos nie lubie sie pakowac na ostatnia chwile , bylabym zestresowana na maksa , wiec ja to bede spakowana chyba juz za miesiac
caffe, EwaT, moremi, Pusurek, mysza1975, Żanet lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:Bozia! nie jestes gotowa do szpitala? szok! ja juz miesiac temu zakupilam 2 koszule do karmieia, biustonosz do karmienia, gacie antygwalty, podklady...i wogole jestem w trakcie szykowania torby
jakos nie lubie sie pakowac na ostatnia chwile , bylabym zestresowana na maksa , wiec ja to bede spakowana chyba juz za miesiac
Właśnie...jaki krem na sutki do szpitala zakupiłyście?moremi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnywitam moje laski
Gosiu Gratuluję Marysieńki
paszczakusiu i tobie tak po cichu tez Gratuluję bo krecha druga blada ale widoczna dobrze
iwcia od naszego spotkania brzuszek ładnie podrósł ,teraz byłoby ciężej skakać przez przeszkody haha ,a dostałaś zdjęcia na pocztę ?!
Bozia niech moc będzie z tobą w trakcie szpitalnych zakupów
Pusurku brzuszek super prawie płaski
Mam nadzieję ze ogarnie forum fala zieloności bo dzieci ci u nas dostatek
a ja nadal na @ czekam to już 56dc ,nieźle nie
Bozia3, Bursztyn, Pusurek, mysza1975, iwcia77, Żanet, Bliska 77, Niuta, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Mnie się wydawało to tak odległe, że w ogóle nierealne...ale oczywiście już o tym myślę teraz intensywnie...
Właśnie...jaki krem na sutki do szpitala zakupiłyście?samira, Bozia3, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny