35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Panda wrote:no ja wiesz nie udzielam sie bo nie mam co gadac, aktualnie po Ovu (jak byla) wiec oczekiwania czas, jest dobrze jestem bardziej wyluzowana, szprycowanko i bzykanko w toku...podgladam Was
mysza1975 lubi tę wiadomość
-
caffe wrote:Ja w sumie w ciągu dnia odkąd jest mały to spałam z 8 razy. Zamiast się kimnąć to coś sobie zawsze wynajdę. Tyle, że ja śpię w nocy, a to dużo daje.
caffe, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:to tak trzymaj, a ja trzymam za Ciebie
Ja tez mysle o Was i strasznie mnie ciesza dwie krechy jak sie pojawiaja...bo to zawsze nadzieja...ze w koncu mam nadzieje sie doczekamy...rozrabiajcie dalej ja zmykam na kolacjeLucky, samira, Bliska 77, ania.g, moremi, malgos741, caffe, mysza1975, Bursztyn, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
Pandżetta teraz zarobiona.. Napisz chociaż co tam w tej Ostralii jakieś fotki wrzuć .. jakieś walenie na plaży czy coś..
Lucky, Panda, Bliska 77, ania.g, Pusurek, moremi, malgos741, caffe, mysza1975, Mega, Bozia3, iwcia77, Żanet, Sabina, Niuta lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:A nie, na mnie nie liczcie, jesli @ nie pojawi sie 28.08 to dopiero wtedy
A TY kiedy? bo ani wykresu, ani zadnej info na jakim etapie jestes....
Bursztynie ja nie mierze do owu, w okolicach owu robię testy owulacyjne, potem tylko termometrem sprawdzam czy był skok, a potem juz tylko sie modlę . Testować będę w ostatni dzien sierpnia, mam długie cykle no i juz nie chce widzieć bladych znikających kresek, wiec tez czekam do niepojawienia sie @Bliska 77, macduska, caffe, mysza1975, Parka, Bursztyn, Simba, Sabina lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Pandżetta teraz zarobiona.. Napisz chociaż co tam w tej Ostralii jakieś fotki wrzuć .. jakieś walenie na plaży czy coś..
hahaha walenia wrzuce obiecujeWiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2014, 14:25
Lucky, Reni, samira, moremi, caffe, mysza1975, Żanet, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:Reni, a u Ciebie to ile czasu tych staran? Bo Bursztyn to pamietam, ze bylas pseudo staraczka i przekonwertowalas sie juz po moim przybyciu na 35+ czyli w tym roku (czy cos mieszam)?
Jest tu ktoras, ktora aktywnie (po takim czasie to juz z badaniami) stara sie 2 lata lub wiecej?mysza1975, Lucky lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
caffe wrote:Dlaczego tak krótko spałaś? Mały broi czy co?
samira, Bliska 77, Pusurek, caffe, mysza1975, Lucky, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAga ja tez nie cierpie balaganu ale ostatnio musialam troche odpuscic bo jedna lapka nie umialam powycierac podlog i jak to madra wymyslilam ze wytre tymi mokrymi chusteczkami do mebli
zebyscie widzialy jak wszyscy piekne piruety robili tak slsko bylo
A dzis okna umyte , chata wysprzatana obiad dochodzi w piekarniku a ja ja ovusamira, Bliska 77, mysza1975, Parka, kapturnica, Lucky, Mega, iwcia77, Żanet, Sabina lubią tę wiadomość
-
kkisia wrote:Aga ja tez nie cierpie balaganu ale ostatnio musialam troche odpuscic bo jedna lapka nie umialam powycierac podlog i jak to madra wymyslilam ze wytre tymi mokrymi chusteczkami do mebli
zebyscie widzialy jak wszyscy piekne piruety robili tak slsko bylo
A dzis okna umyte , chata wysprzatana obiad dochodzi w piekarniku a ja ja ovu, ja dopiero sie ucze ze podloga nie musi lsnic tym bardziej ze m.in.prowadzi na taras....ale ciezko mi to idzie
kkisia, mysza1975, Parka, Lucky lubią tę wiadomość