Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    ja spałam może ze 3h od wczoraj.....ech zycie mamy....ciąża to pikuś przynajmniej pospać mozna,
    Ano, ja od 7 sierpnia nie przespalam wiecej niz 2 godz pod rzad. Lajf is brutal. ;)
    Ale corka poleciala wlasnie z wozkiem na spacer, ja chyba w kime uderze.
    Pomyslalam sobie wlasnie, ze byloby masakrycznie miec noworodka i np. 2 latka, ktory jeczy, medzi i protest non stop. Podziwiam kobiety, ktore maja male dzieci w dosc zblizonym wieku. Trzeba chyba miec tez troche wylane na wszystko i nie byc pefekcyjna pania domu, coby nie zwiariowac. ;)

Bliska 77, Reni, nick nieaktualny, mysza1975, Parka, Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucky, uda sie, jestem pewna <3

Lucky, caffe, mysza1975, Mega lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Ano, ja od 7 sierpnia nie przespalam wiecej niz 2 godz pod rzad. Lajf is brutal. ;)
    Ale corka poleciala wlasnie z wozkiem na spacer, ja chyba w kime uderze.
    Pomyslalam sobie wlasnie, ze byloby masakrycznie miec noworodka i np. 2 latka, ktory jeczy, medzi i protest non stop. Podziwiam kobiety, ktore maja male dzieci w dosc zblizonym wieku. Trzeba chyba miec tez troche wylane na wszystko i nie byc pefekcyjna pania domu, coby nie zwiariowac. ;)
    Pusurek, mam to samo, dwie godziny to max, u mnie niestety corka co najwyzej pojezdzi wozkiem zebym np siku poszla w spokoju ;) dobrze ze mamy duzo miejsca, tylko od wrzesnia otwieraja przedszkole zatem zostane bez pomocy ;)

nick nieaktualny, Lucky, caffe, mysza1975 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja sie bez bicia przyznaje ze dopiero ucze sie jak nie byc perfekcyjna, bo mam z tym klopot np corka przysnie na 20 mi to ja sprzatam zamiast sie walnac na wyro

Lucky, Bursztyn, caffe, nick nieaktualny, mysza1975, Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• moremi Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    hejka

gapie sie na foto tego mojego testa i powiem Wam, ze malo co widac.. na zywo bardziej.. na moim ekranie w pracy widac druga tylko jak mam leb nizej niz monitor ;)

unnamed.jpg[img][/img]
    Paszczak... musiałam zamknąć się w gabinecie, bo ryczałam jak głupia ze wzruszenia :) dwie porządne krechy widzę. I to na małym ekraniku szajsunga. Gratuluję z całego serca, niech się malenstwo ślicznie rozwija i czekam na dalsze relacje <3

paszczakin, Lucky, ania.g, caffe, nick nieaktualny, mysza1975, Żanet, Simba, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Reni Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to nie wiem... może poród Cię wzruszy? albo pierwsza kupa...niewiem.gif
    paszczakin wrote:
    Kochane jestescie dziewczyny, dzieki za wszystkie zyczenia. Do mnie to jeszcze nie dociera, zadnych wzruszen, jedynie rozproszenie, normalnie w pracy zrobilam dzis wielkie NIC..

Tyle razy wylam nad ujemnym testem czy po telefonie ze dupa z kliniki, ze chyba mi wzruszen na dobre wiadomosci nie zostalo.. Moze nad beta sie powzruszam..

Lucky, Bursztyn, kapturnica, nick nieaktualny, moremi, mysza1975, Mega, iwcia77, Simba, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin suuuuppppeeerrrr!!!!!!
    ja 32 cykl...więc kto mnie jeszcze pamięta?;)

Lucky, ania.g, Bliska 77, paszczakin, caffe, nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny, mysza1975, Parka, Mega, Bozia3, nick nieaktualny, iwcia77, Żanet, Simba, nick nieaktualny, Niuta lubią tę wiadomość

• Lucky Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga, niedziekuje ?! Na pewno dojrzałam do tego by sie pochwalić
    Odpuść PPD, odpoczywaj, domownicy wybacza i my tez, a Ty zamykaj oczy gdy zobaczysz klaki na podłodze

Parko NA pEWNO zaczęła sie nowa zielona fala i ta jest dla nas
    Jakoś tak wstąpiła we mnie nadzieja a juz byłam taka oswojona z tym każdym kolejnym cyklem takim samym
    Coś w tym musi być
    Szkoda ze nie mam kota, zrobiłabym paszczakowy test

Bursztynie a Ty kiedy sprawdzasz pojawienie sie swojej drugiej kreski, czy tez może cierpliwie będziesz draznic nasza niecierpliwośc?

Bliska 77, paszczakin, caffe, nick nieaktualny, moremi, malgos741, mysza1975, Parka, Mega, Żanet, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucky wrote:

Bursztynie a Ty kiedy sprawdzasz pojawienie sie swojej drugiej kreski, czy tez może cierpliwie będziesz draznic nasza niecierpliwośc?
    A nie, na mnie nie liczcie, jesli @ nie pojawi sie 28.08 to dopiero wtedy
    A TY kiedy? bo ani wykresu, ani zadnej info na jakim etapie jestes....

Lucky, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Panda Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paszcza wlasnie zobaczylam Twoje dwie krechy SUPER!!!!

Pozdro dla wszystkich :)

paszczakin, caffe, Lucky, nick nieaktualny, ania.g, malgos741, mysza1975, Mega, Bozia3, nick nieaktualny, Żanet, Simba, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    nasza spacery lubi wczoraj bylysmy ponad 4 godziny trzy baby tylko kosztem ego nic w domu nie zrobilam .....
    4 godziny spaceru to u nas niewykonalne :)

Bliska 77, Lucky lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panda wrote:
    Paszcza wlasnie zobaczylam Twoje dwie krechy SUPER!!!!

Pozdro dla wszystkich :)
    Pandora, wreszcie sie pojawilas :)
    jak samopoczucie? przemyslenia?

Lucky, mysza1975 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka71 wrote:
    paszczakin suuuuppppeeerrrr!!!!!!
    ja 32 cykl...więc kto mnie jeszcze pamięta?;)
    pamietamy pamietamy i kciuki trzymamy

Lucky, mysza1975, Mega lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    4 godziny spaceru to u nas niewykonalne :)
    a widzisz, podczas tych 4,5 g saceru raz sie tylko przebudzila do karmienia a raczej zeby sie napic a w domu.... no coz na spacerze wiele sie dzieje

Lucky, mysza1975 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• caffe Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    Paszczakinie- gratuluje z serca i zycze ci żeby mały Paszczaczek sie zdrowiutko rozwijał!
    ja spałam może ze 3h od wczoraj.....ech zycie mamy....ciąża to pikuś przynajmniej pospać mozna, ide sobie zrobic paste jajeczną z pomidorem
    zieeeeew
    Dlaczego tak krótko spałaś? Mały broi czy co?

Lucky lubi tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    porod pewnie tak, wtedy to juz chyba uwierze ;)
    przy kupie tez powinnas c o s...poczuc... ;)

Reni, Lucky, moremi, mysza1975, Mega, Żanet, Simba, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • caffe Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    a ja sie bez bicia przyznaje ze dopiero ucze sie jak nie byc perfekcyjna, bo mam z tym klopot np corka przysnie na 20 mi to ja sprzatam zamiast sie walnac na wyro
    Ja w sumie w ciągu dnia odkąd jest mały to spałam z 8 razy. Zamiast się kimnąć to coś sobie zawsze wynajdę. Tyle, że ja śpię w nocy, a to dużo daje.

Bliska 77, Lucky, mysza1975, Żanet lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucky wrote:
    Aga, niedziekuje ?! Na pewno dojrzałam do tego by sie pochwalić
    Odpuść PPD, odpoczywaj, domownicy wybacza i my tez, a Ty zamykaj oczy gdy zobaczysz klaki na podłodze

Parko NA pEWNO zaczęła sie nowa zielona fala i ta jest dla nas
    Jakoś tak wstąpiła we mnie nadzieja a juz byłam taka oswojona z tym każdym kolejnym cyklem takim samym
    Coś w tym musi być
    Szkoda ze nie mam kota, zrobiłabym paszczakowy test

Ja jestem prawie jak Twój kot ;)

Lucky, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    a widzisz, podczas tych 4,5 g saceru raz sie tylko przebudzila do karmienia a raczej zeby sie napic a w domu.... no coz na spacerze wiele sie dzieje
    Mój nie ważne czy jedzie samochodem, czy wózkiem. Jak trzeba jeść, to trzeba i głośno o tym oznajmia.
    Kiedyś zanim brama się otworzyła to musiałam mu dać cyca w samochodzie, bo nie mógł wytrzymać.

mysza1975 lubi tę wiadomość

• Panda Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Pandora, wreszcie sie pojawilas :)
    jak samopoczucie? przemyslenia?

no ja wiesz nie udzielam sie bo nie mam co gadac, aktualnie po Ovu (jak byla) wiec oczekiwania czas, jest dobrze jestem bardziej wyluzowana, szprycowanko i bzykanko w toku...podgladam Was ;)

Bursztyn, caffe, Reni, nick nieaktualny, ania.g, nick nieaktualny, malgos741, mysza1975, Parka, Żanet, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

‹‹ 4197 4198 4199 4200 4201 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ