X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    ja spałam może ze 3h od wczoraj.....ech zycie mamy....ciąża to pikuś przynajmniej pospać mozna,
    Ano, ja od 7 sierpnia nie przespalam wiecej niz 2 godz pod rzad. Lajf is brutal. ;)
    Ale corka poleciala wlasnie z wozkiem na spacer, ja chyba w kime uderze.
    Pomyslalam sobie wlasnie, ze byloby masakrycznie miec noworodka i np. 2 latka, ktory jeczy, medzi i protest non stop. Podziwiam kobiety, ktore maja male dzieci w dosc zblizonym wieku. Trzeba chyba miec tez troche wylane na wszystko i nie byc pefekcyjna pania domu, coby nie zwiariowac. ;)

Bliska 77, Reni, samira, mysza1975, Parka, Mega, Sabina lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucky, uda sie, jestem pewna <3

Lucky, caffe, mysza1975, Mega lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Ano, ja od 7 sierpnia nie przespalam wiecej niz 2 godz pod rzad. Lajf is brutal. ;)
    Ale corka poleciala wlasnie z wozkiem na spacer, ja chyba w kime uderze.
    Pomyslalam sobie wlasnie, ze byloby masakrycznie miec noworodka i np. 2 latka, ktory jeczy, medzi i protest non stop. Podziwiam kobiety, ktore maja male dzieci w dosc zblizonym wieku. Trzeba chyba miec tez troche wylane na wszystko i nie byc pefekcyjna pania domu, coby nie zwiariowac. ;)
    Pusurek, mam to samo, dwie godziny to max, u mnie niestety corka co najwyzej pojezdzi wozkiem zebym np siku poszla w spokoju ;) dobrze ze mamy duzo miejsca, tylko od wrzesnia otwieraja przedszkole zatem zostane bez pomocy ;)

Pusurek, Lucky, caffe, mysza1975 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja sie bez bicia przyznaje ze dopiero ucze sie jak nie byc perfekcyjna, bo mam z tym klopot np corka przysnie na 20 mi to ja sprzatam zamiast sie walnac na wyro

Lucky, Bursztyn, caffe, Pusurek, mysza1975, Mega, Sabina lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• moremi Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    hejka

gapie sie na foto tego mojego testa i powiem Wam, ze malo co widac.. na zywo bardziej.. na moim ekranie w pracy widac druga tylko jak mam leb nizej niz monitor ;)

unnamed.jpg[img][/img]
    Paszczak... musiałam zamknąć się w gabinecie, bo ryczałam jak głupia ze wzruszenia :) dwie porządne krechy widzę. I to na małym ekraniku szajsunga. Gratuluję z całego serca, niech się malenstwo ślicznie rozwija i czekam na dalsze relacje <3

paszczakin, Lucky, ania.g, caffe, samira, mysza1975, Żanet, Simba, Sabina lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Reni Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to nie wiem... może poród Cię wzruszy? albo pierwsza kupa...niewiem.gif
    paszczakin wrote:
    Kochane jestescie dziewczyny, dzieki za wszystkie zyczenia. Do mnie to jeszcze nie dociera, zadnych wzruszen, jedynie rozproszenie, normalnie w pracy zrobilam dzis wielkie NIC..

Tyle razy wylam nad ujemnym testem czy po telefonie ze dupa z kliniki, ze chyba mi wzruszen na dobre wiadomosci nie zostalo.. Moze nad beta sie powzruszam..

Lucky, Bursztyn, kapturnica, Pusurek, moremi, mysza1975, Mega, iwcia77, Simba, Sabina, Dorka1979 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin suuuuppppeeerrrr!!!!!!
    ja 32 cykl...więc kto mnie jeszcze pamięta?;)

Lucky, ania.g, Bliska 77, paszczakin, caffe, samira, moremi, polarmiś, mysza1975, Parka, Mega, Bozia3, inessa, iwcia77, Żanet, Simba, Sabina, Niuta lubią tę wiadomość

• Lucky Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga, niedziekuje ?! Na pewno dojrzałam do tego by sie pochwalić
    Odpuść PPD, odpoczywaj, domownicy wybacza i my tez, a Ty zamykaj oczy gdy zobaczysz klaki na podłodze

Parko NA pEWNO zaczęła sie nowa zielona fala i ta jest dla nas
    Jakoś tak wstąpiła we mnie nadzieja a juz byłam taka oswojona z tym każdym kolejnym cyklem takim samym
    Coś w tym musi być
    Szkoda ze nie mam kota, zrobiłabym paszczakowy test

Bursztynie a Ty kiedy sprawdzasz pojawienie sie swojej drugiej kreski, czy tez może cierpliwie będziesz draznic nasza niecierpliwośc?

Bliska 77, paszczakin, caffe, samira, moremi, malgos741, mysza1975, Parka, Mega, Żanet, Sabina lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucky wrote:

Bursztynie a Ty kiedy sprawdzasz pojawienie sie swojej drugiej kreski, czy tez może cierpliwie będziesz draznic nasza niecierpliwośc?
    A nie, na mnie nie liczcie, jesli @ nie pojawi sie 28.08 to dopiero wtedy
    A TY kiedy? bo ani wykresu, ani zadnej info na jakim etapie jestes....

Lucky, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Panda Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paszcza wlasnie zobaczylam Twoje dwie krechy SUPER!!!!

Pozdro dla wszystkich :)

paszczakin, caffe, Lucky, samira, ania.g, malgos741, mysza1975, Mega, Bozia3, inessa, Żanet, Simba, Sabina lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    nasza spacery lubi wczoraj bylysmy ponad 4 godziny trzy baby tylko kosztem ego nic w domu nie zrobilam .....
    4 godziny spaceru to u nas niewykonalne :)

Bliska 77, Lucky lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panda wrote:
    Paszcza wlasnie zobaczylam Twoje dwie krechy SUPER!!!!

Pozdro dla wszystkich :)
    Pandora, wreszcie sie pojawilas :)
    jak samopoczucie? przemyslenia?

Lucky, mysza1975 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka71 wrote:
    paszczakin suuuuppppeeerrrr!!!!!!
    ja 32 cykl...więc kto mnie jeszcze pamięta?;)
    pamietamy pamietamy i kciuki trzymamy

Lucky, mysza1975, Mega lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    4 godziny spaceru to u nas niewykonalne :)
    a widzisz, podczas tych 4,5 g saceru raz sie tylko przebudzila do karmienia a raczej zeby sie napic a w domu.... no coz na spacerze wiele sie dzieje

Lucky, mysza1975 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• caffe Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    Paszczakinie- gratuluje z serca i zycze ci żeby mały Paszczaczek sie zdrowiutko rozwijał!
    ja spałam może ze 3h od wczoraj.....ech zycie mamy....ciąża to pikuś przynajmniej pospać mozna, ide sobie zrobic paste jajeczną z pomidorem
    zieeeeew
    Dlaczego tak krótko spałaś? Mały broi czy co?

Lucky lubi tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    porod pewnie tak, wtedy to juz chyba uwierze ;)
    przy kupie tez powinnas c o s...poczuc... ;)

Reni, Lucky, moremi, mysza1975, Mega, Żanet, Simba, Sabina lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • caffe Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    a ja sie bez bicia przyznaje ze dopiero ucze sie jak nie byc perfekcyjna, bo mam z tym klopot np corka przysnie na 20 mi to ja sprzatam zamiast sie walnac na wyro
    Ja w sumie w ciągu dnia odkąd jest mały to spałam z 8 razy. Zamiast się kimnąć to coś sobie zawsze wynajdę. Tyle, że ja śpię w nocy, a to dużo daje.

Bliska 77, Lucky, mysza1975, Żanet lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucky wrote:
    Aga, niedziekuje ?! Na pewno dojrzałam do tego by sie pochwalić
    Odpuść PPD, odpoczywaj, domownicy wybacza i my tez, a Ty zamykaj oczy gdy zobaczysz klaki na podłodze

Parko NA pEWNO zaczęła sie nowa zielona fala i ta jest dla nas
    Jakoś tak wstąpiła we mnie nadzieja a juz byłam taka oswojona z tym każdym kolejnym cyklem takim samym
    Coś w tym musi być
    Szkoda ze nie mam kota, zrobiłabym paszczakowy test

Ja jestem prawie jak Twój kot ;)

Lucky, samira lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    a widzisz, podczas tych 4,5 g saceru raz sie tylko przebudzila do karmienia a raczej zeby sie napic a w domu.... no coz na spacerze wiele sie dzieje
    Mój nie ważne czy jedzie samochodem, czy wózkiem. Jak trzeba jeść, to trzeba i głośno o tym oznajmia.
    Kiedyś zanim brama się otworzyła to musiałam mu dać cyca w samochodzie, bo nie mógł wytrzymać.

mysza1975 lubi tę wiadomość

• Panda Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Pandora, wreszcie sie pojawilas :)
    jak samopoczucie? przemyslenia?

no ja wiesz nie udzielam sie bo nie mam co gadac, aktualnie po Ovu (jak byla) wiec oczekiwania czas, jest dobrze jestem bardziej wyluzowana, szprycowanko i bzykanko w toku...podgladam Was ;)

Bursztyn, caffe, Reni, samira, ania.g, Pusurek, malgos741, mysza1975, Parka, Żanet, Sabina lubią tę wiadomość

‹‹ 4197 4198 4199 4200 4201 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ