35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:ja spałam może ze 3h od wczoraj.....ech zycie mamy....ciąża to pikuś przynajmniej pospać mozna,
Ale corka poleciala wlasnie z wozkiem na spacer, ja chyba w kime uderze.
Pomyslalam sobie wlasnie, ze byloby masakrycznie miec noworodka i np. 2 latka, ktory jeczy, medzi i protest non stop. Podziwiam kobiety, ktore maja male dzieci w dosc zblizonym wieku. Trzeba chyba miec tez troche wylane na wszystko i nie byc pefekcyjna pania domu, coby nie zwiariowac.
Bliska 77, Reni, samira, mysza1975, Parka, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Ano, ja od 7 sierpnia nie przespalam wiecej niz 2 godz pod rzad. Lajf is brutal.
Ale corka poleciala wlasnie z wozkiem na spacer, ja chyba w kime uderze.
Pomyslalam sobie wlasnie, ze byloby masakrycznie miec noworodka i np. 2 latka, ktory jeczy, medzi i protest non stop. Podziwiam kobiety, ktore maja male dzieci w dosc zblizonym wieku. Trzeba chyba miec tez troche wylane na wszystko i nie byc pefekcyjna pania domu, coby nie zwiariowac.dobrze ze mamy duzo miejsca, tylko od wrzesnia otwieraja przedszkole zatem zostane bez pomocy
Pusurek, Lucky, caffe, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:hejka
gapie sie na foto tego mojego testa i powiem Wam, ze malo co widac.. na zywo bardziej.. na moim ekranie w pracy widac druga tylko jak mam leb nizej niz monitor
[img][/img]
dwie porządne krechy widzę. I to na małym ekraniku szajsunga. Gratuluję z całego serca, niech się malenstwo ślicznie rozwija i czekam na dalsze relacje
paszczakin, Lucky, ania.g, caffe, samira, mysza1975, Żanet, Simba, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
to nie wiem... może poród Cię wzruszy? albo pierwsza kupa...
paszczakin wrote:Kochane jestescie dziewczyny, dzieki za wszystkie zyczenia. Do mnie to jeszcze nie dociera, zadnych wzruszen, jedynie rozproszenie, normalnie w pracy zrobilam dzis wielkie NIC..
Tyle razy wylam nad ujemnym testem czy po telefonie ze dupa z kliniki, ze chyba mi wzruszen na dobre wiadomosci nie zostalo.. Moze nad beta sie powzruszam..Lucky, Bursztyn, kapturnica, Pusurek, moremi, mysza1975, Mega, iwcia77, Simba, Sabina, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aga, niedziekuje ?! Na pewno dojrzałam do tego by sie pochwalić
Odpuść PPD, odpoczywaj, domownicy wybacza i my tez, a Ty zamykaj oczy gdy zobaczysz klaki na podłodze
Parko NA pEWNO zaczęła sie nowa zielona fala i ta jest dla nas
Jakoś tak wstąpiła we mnie nadzieja a juz byłam taka oswojona z tym każdym kolejnym cyklem takim samym
Coś w tym musi być
Szkoda ze nie mam kota, zrobiłabym paszczakowy test
Bursztynie a Ty kiedy sprawdzasz pojawienie sie swojej drugiej kreski, czy tez może cierpliwie będziesz draznic nasza niecierpliwośc?Bliska 77, paszczakin, caffe, samira, moremi, malgos741, mysza1975, Parka, Mega, Żanet, Sabina lubią tę wiadomość
-
Lucky wrote:
Bursztynie a Ty kiedy sprawdzasz pojawienie sie swojej drugiej kreski, czy tez może cierpliwie będziesz draznic nasza niecierpliwośc?
A TY kiedy? bo ani wykresu, ani zadnej info na jakim etapie jestes....Lucky, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:Paszczakinie- gratuluje z serca i zycze ci żeby mały Paszczaczek sie zdrowiutko rozwijał!
ja spałam może ze 3h od wczoraj.....ech zycie mamy....ciąża to pikuś przynajmniej pospać mozna, ide sobie zrobic paste jajeczną z pomidorem
zieeeeewLucky lubi tę wiadomość
-
Bliska 77 wrote:a ja sie bez bicia przyznaje ze dopiero ucze sie jak nie byc perfekcyjna, bo mam z tym klopot np corka przysnie na 20 mi to ja sprzatam zamiast sie walnac na wyro
Bliska 77, Lucky, mysza1975, Żanet lubią tę wiadomość
-
Lucky wrote:Aga, niedziekuje ?! Na pewno dojrzałam do tego by sie pochwalić
Odpuść PPD, odpoczywaj, domownicy wybacza i my tez, a Ty zamykaj oczy gdy zobaczysz klaki na podłodze
Parko NA pEWNO zaczęła sie nowa zielona fala i ta jest dla nas
Jakoś tak wstąpiła we mnie nadzieja a juz byłam taka oswojona z tym każdym kolejnym cyklem takim samym
Coś w tym musi być
Szkoda ze nie mam kota, zrobiłabym paszczakowy test
Bursztynie a Ty kiedy sprawdzasz pojawienie sie swojej drugiej kreski, czy tez może cierpliwie będziesz draznic nasza niecierpliwośc?Lucky, samira lubią tę wiadomość
-
Bliska 77 wrote:a widzisz, podczas tych 4,5 g saceru raz sie tylko przebudzila do karmienia a raczej zeby sie napic a w domu.... no coz na spacerze wiele sie dzieje
Kiedyś zanim brama się otworzyła to musiałam mu dać cyca w samochodzie, bo nie mógł wytrzymać.mysza1975 lubi tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Pandora, wreszcie sie pojawilas
jak samopoczucie? przemyslenia?
no ja wiesz nie udzielam sie bo nie mam co gadac, aktualnie po Ovu (jak byla) wiec oczekiwania czas, jest dobrze jestem bardziej wyluzowana, szprycowanko i bzykanko w toku...podgladam WasBursztyn, caffe, Reni, samira, ania.g, Pusurek, malgos741, mysza1975, Parka, Żanet, Sabina lubią tę wiadomość