35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Paszczak, super wieści z rana!
Sabina, trzymam kciuki, żeby z małą było wszystko dobrze i obeszło się bez kolejnych wizyt w szpitalu.
Co do karmienia w miejscach publicznych. Mam zamiar robić tak jak mi i małej będzie wygodnie, bez epatowania otoczenia, ale też bez chowania się w toaletach.Sabina, Reni, Bursztyn, Bliska 77, Parka, caffe, polarmiś, moremi, Mega, kkisia, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
paszczakin wrote:No chyba, tylko ze o ograniczonym uzyciu. Bo tak jak pisalam- ona do innych ludzi nawet nie podchodzi, wiec nikogo innego nie przetestuje
Dzis znowu otrzymalam z rana ino podejrzliwe spojrzenie..
Kisia, ja biore wszystkich na fale..
Mega, co do drugiego to plan taki byl zawsze.. Ale najpierw zobaczymy jak to pierwsze pojdzie, jeszcze nie pozwalam sobie sie tak na maksa cieszyc.. Ale po testy w lancz ideParka, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
każda chętna mile widziana..
poprostu Bursztyn obiecała mi, że mnie nie zostawi więc ja jej tego też nie mogę zrobić
kkisia wrote:Tylko Bursztyna a co z reszta ?Bursztyn, kapturnica, Bliska 77, Żanet, ania.g, samira, Mega, kkisia, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:No chyba, tylko ze o ograniczonym uzyciu. Bo tak jak pisalam- ona do innych ludzi nawet nie podchodzi, wiec nikogo innego nie przetestuje
Dzis znowu otrzymalam z rana ino podejrzliwe spojrzenie..
Kisia, ja biore wszystkich na fale..
Mega, co do drugiego to plan taki byl zawsze.. Ale najpierw zobaczymy jak to pierwsze pojdzie, jeszcze nie pozwalam sobie sie tak na maksa cieszyc.. Ale po testy w lancz ideBursztyn, Parka, ania.g, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Dzien dobry
Paszczaku, widze i ja na Twoim tescie konkretny cien i po cichu gratuluje
Aga, wierze ze kryzys wkrotce minie
Sabina, kciuki nadal za mala
w przyszlym tyg jedziemy na pare dni nad morze ze wzgl na tsh odziedziczone po mnie, teraz najwiecej jodu, tesknie za nadmorskimi spacerami bez tlumow i upalow, moze troszke akumulatory podladujeWiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2014, 11:43
Bursztyn, Żanet, ania.g, Mega, Sabina, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:każda chętna mile widziana..
poprostu Bursztyn obiecała mi, że mnie nie zostawi więc ja jej tego też nie mogę zrobić
Reni, spokojnie sie dowleczemy w koncu do tej kropki na wykresieReni, Żanet, Bliska 77, ania.g, moremi, samira, Mega, mysza1975, Simba lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Reni, a u Ciebie to ile czasu tych staran? Bo Bursztyn to pamietam, ze bylas pseudo staraczka i przekonwertowalas sie juz po moim przybyciu na 35+ czyli w tym roku (czy cos mieszam)?
Jest tu ktoras, ktora aktywnie (po takim czasie to juz z badaniami) stara sie 2 lata lub wiecej?
To jest moj 6 cykl staranania.g, moremi lubią tę wiadomość
-
Bliska 77 wrote:Paszczak, jeszcze ostroznie ale ogromnie gratuluje!!!!!!!
pozdrawiam Was laski, malo sie udzielam, bo kryzysik maly z mloda przechodzimy, pokarmu mam tragicznie malo, za rada poloznej po 4 godzinnej przerwie wciagnelam zeby sprawdzic ile mam i s dwoch wyszlo ok 45ml, coraz czesciej idzie w ruch modyfikowane ja sie wkurzam, mloda tez, spac nie chce, zarowno starsza jak mlodsza nie wiedza co to dlugi sen a tym bardzie w dzien, ja tez podobno tak mialam, lekarka mowi ze skoro mloda ladnie rosne i przybiera na wadze to widocznie taka jej uroda, ok tylko mialam nadzieje ze cbociaz drugie dziecko w pierwszych miesiacach zycia bedzie mniej absorbujace, no nic tak musi byc i tyle
Pusur, brzuszek super
mego dnia dziewczynyBliska 77, Lucky, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Reni, a u Ciebie to ile czasu tych staran? Bo Bursztyn to pamietam, ze bylas pseudo staraczka i przekonwertowalas sie juz po moim przybyciu na 35+ czyli w tym roku (czy cos mieszam)?
Jest tu ktoras, ktora aktywnie (po takim czasie to juz z badaniami) stara sie 2 lata lub wiecej?
Ale kilka cykli bylo straconych (nie bylo <3w trakcie owulki )
-
nick nieaktualnyania.g wrote:Pusur, moja wyjściowa waga z przed ciąży to 65,5. Teraz ważę 74,2 a było 1 sierpnia już 75,7. Cały czas chodzę w krótkich spodenkach z przed ciąży więc uda i tyłek nie przybrały w ogóle.
Żanet, ania.g, moremi lubią tę wiadomość
-
Bliska 77 wrote:Caffe super ze Twoj Synek tak ladnie spi
Bliska 77, samira, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBliska 77 wrote:Paszczak, jeszcze ostroznie ale ogromnie gratuluje!!!!!!!
pozdrawiam Was laski, malo sie udzielam, bo kryzysik maly z mloda przechodzimy, pokarmu mam tragicznie malo, za rada poloznej po 4 godzinnej przerwie wciagnelam zeby sprawdzic ile mam i s dwoch wyszlo ok 45ml, coraz czesciej idzie w ruch modyfikowane ja sie wkurzam, mloda tez, spac nie chce, zarowno starsza jak mlodsza nie wiedza co to dlugi sen a tym bardzie w dzien, ja tez podobno tak mialam, lekarka mowi ze skoro mloda ladnie rosne i przybiera na wadze to widocznie taka jej uroda, ok tylko mialam nadzieje ze cbociaz drugie dziecko w pierwszych miesiacach zycia bedzie mniej absorbujace, no nic tak musi byc i tyle
Pusur, brzuszek super
mego dnia dziewczynyPisalas chyba, ze pijesz bawarke - nic nie pobije anyzu z koprem wloskim.
Bliska 77, samira, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:No to przybralas 9 kg jak w morde strzelil, a jeszcze chwila do konca przeciez. I nie chudniesz 3 kg w ciagu tygodnia, tylko sie wahasz tak naprawde. Ja bym sie nie martwila - mialam identycznie.
czy wrocil do formy czy nadal rozdziawiony?
moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość