X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Alis Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paszczak, super wieści z rana!

Sabina, trzymam kciuki, żeby z małą było wszystko dobrze i obeszło się bez kolejnych wizyt w szpitalu.

Co do karmienia w miejscach publicznych. Mam zamiar robić tak jak mi i małej będzie wygodnie, bez epatowania otoczenia, ale też bez chowania się w toaletach.

Sabina, Reni, Bursztyn, Bliska 77, Parka, caffe, polarmiś, moremi, Mega, kkisia, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość

aY05p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paszczak ja za Tobą niestety nie podaze w tym cyklu :-( mnie niestety znowu fala ominie :-I

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Paszczak ja za Tobą niestety nie podaze w tym cyklu :-( mnie niestety znowu fala ominie :-I
    Nas obie ominie :-(
    Moze fala w listopadzie mnie dosiegnie....

Sabina lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    No chyba, tylko ze o ograniczonym uzyciu. Bo tak jak pisalam- ona do innych ludzi nawet nie podchodzi, wiec nikogo innego nie przetestuje ;)

Dzis znowu otrzymalam z rana ino podejrzliwe spojrzenie..

Kisia, ja biore wszystkich na fale..

Mega, co do drugiego to plan taki byl zawsze.. Ale najpierw zobaczymy jak to pierwsze pojdzie, jeszcze nie pozwalam sobie sie tak na maksa cieszyc.. Ale po testy w lancz ide ;)
    No tak, kota dwóch kresek nie pokaże, nawet przy obsikaniu ;)

Parka, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Reni Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    każda chętna mile widziana..
    poprostu Bursztyn obiecała mi, że mnie nie zostawi więc ja jej tego też nie mogę zrobić ;-)
    kkisia wrote:
    Tylko Bursztyna a co z reszta ?

Bursztyn, kapturnica, Bliska 77, Żanet, ania.g, samira, Mega, kkisia, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    No chyba, tylko ze o ograniczonym uzyciu. Bo tak jak pisalam- ona do innych ludzi nawet nie podchodzi, wiec nikogo innego nie przetestuje ;)

Dzis znowu otrzymalam z rana ino podejrzliwe spojrzenie..

Kisia, ja biore wszystkich na fale..

Mega, co do drugiego to plan taki byl zawsze.. Ale najpierw zobaczymy jak to pierwsze pojdzie, jeszcze nie pozwalam sobie sie tak na maksa cieszyc.. Ale po testy w lancz ide ;)
    cos jest z tymi zwierzetami, moj psiak przytulal sie do jeszcze niewidocznego brzucha i robil to z uwielbieniem ;)

Bursztyn, Parka, ania.g, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina, duzo zdrowia dla corki no i trzymam kciuki za kolejny cykl <3

Mega, Sabina lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry

Paszczaku, widze i ja na Twoim tescie konkretny cien i po cichu gratuluje :D
    Aga, wierze ze kryzys wkrotce minie <3
    Sabina, kciuki nadal za mala

Bliska 77, samira, Sabina, mysza1975, Bozia3 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Dzien dobry

Paszczaku, widze i ja na Twoim tescie konkretny cien i po cichu gratuluje :D
    Aga, wierze ze kryzys wkrotce minie <3
    Sabina, kciuki nadal za mala
    dzieki, ja tez musze w to wierzyc bo inaczej padne :)
    w przyszlym tyg jedziemy na pare dni nad morze ze wzgl na tsh odziedziczone po mnie, teraz najwiecej jodu, tesknie za nadmorskimi spacerami bez tlumow i upalow, moze troszke akumulatory podladuje

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2014, 11:43

Bursztyn, Żanet, ania.g, Mega, Sabina, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    każda chętna mile widziana..
    poprostu Bursztyn obiecała mi, że mnie nie zostawi więc ja jej tego też nie mogę zrobić ;-)
    no jasne ze nie!
    Reni, spokojnie sie dowleczemy w koncu do tej kropki na wykresie ;)

Reni, Żanet, Bliska 77, ania.g, moremi, samira, Mega, mysza1975, Simba lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Reni Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oby
    Bursztyn wrote:
    no jasne ze nie!
    Reni, spokojnie sie dowleczemy w koncu do tej kropki na wykresie ;)

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Reni, a u Ciebie to ile czasu tych staran? Bo Bursztyn to pamietam, ze bylas pseudo staraczka i przekonwertowalas sie juz po moim przybyciu na 35+ czyli w tym roku (czy cos mieszam)?

Jest tu ktoras, ktora aktywnie (po takim czasie to juz z badaniami) stara sie 2 lata lub wiecej?
    zgadza sie, starania zaczelam od tego roku, wczesniej tylko sie czailam ;)
    To jest moj 6 cykl staran

ania.g, moremi lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • caffe Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    Paszczak, jeszcze ostroznie ale ogromnie gratuluje!!!!!!!
    pozdrawiam Was laski, malo sie udzielam, bo kryzysik maly z mloda przechodzimy, pokarmu mam tragicznie malo, za rada poloznej po 4 godzinnej przerwie wciagnelam zeby sprawdzic ile mam i s dwoch wyszlo ok 45ml :(, coraz czesciej idzie w ruch modyfikowane ja sie wkurzam, mloda tez, spac nie chce, zarowno starsza jak mlodsza nie wiedza co to dlugi sen a tym bardzie w dzien, ja tez podobno tak mialam, lekarka mowi ze skoro mloda ladnie rosne i przybiera na wadze to widocznie taka jej uroda, ok tylko mialam nadzieje ze cbociaz drugie dziecko w pierwszych miesiacach zycia bedzie mniej absorbujace, no nic tak musi byc i tyle ;)
    Pusur, brzuszek super ;)
    mego dnia dziewczyny
    Kurcze, szkoda że nie śpią, bo przynajmniej Ty byś się trochę mogła zregenerować :(

Bliska 77, Lucky, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Kurcze, szkoda że nie śpią, bo przynajmniej Ty byś się trochę mogła zregenerować :(
    no niestety, starsza juz jest za stara ale jak byla mala to bylo dokladnie to samo ;)

caffe, mysza1975 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caffe super ze Twoj Synek tak ladnie spi

caffe lubi tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Parka Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Reni, a u Ciebie to ile czasu tych staran? Bo Bursztyn to pamietam, ze bylas pseudo staraczka i przekonwertowalas sie juz po moim przybyciu na 35+ czyli w tym roku (czy cos mieszam)?

Jest tu ktoras, ktora aktywnie (po takim czasie to juz z badaniami) stara sie 2 lata lub wiecej?
    To mój 23cs ... :(
    Ale kilka cykli bylo straconych (nie bylo <3w trakcie owulki )

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Pusur, moja wyjściowa waga z przed ciąży to 65,5. Teraz ważę 74,2 a było 1 sierpnia już 75,7. Cały czas chodzę w krótkich spodenkach z przed ciąży więc uda i tyłek nie przybrały w ogóle.
    No to przybralas 9 kg jak w morde strzelil, a jeszcze chwila do konca przeciez. I nie chudniesz 3 kg w ciagu tygodnia, tylko sie wahasz tak naprawde. Ja bym sie nie martwila - mialam identycznie. :)

Żanet, ania.g, moremi lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    Caffe super ze Twoj Synek tak ladnie spi
    Nie mogę narzekać póki co. Jedynie na spacery chodzić nie chce. Czasami uda mu się zdrzemnąć, a żeby leżeć w głebokim wózku to nie ma mowy. Dlatego jeździ w foteliku samochodowym, ale niestety tak jak pisałam, bez tego wkładu dla noworodków, bo się nie mieści.

Bliska 77, samira, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    Paszczak, jeszcze ostroznie ale ogromnie gratuluje!!!!!!!
    pozdrawiam Was laski, malo sie udzielam, bo kryzysik maly z mloda przechodzimy, pokarmu mam tragicznie malo, za rada poloznej po 4 godzinnej przerwie wciagnelam zeby sprawdzic ile mam i s dwoch wyszlo ok 45ml :(, coraz czesciej idzie w ruch modyfikowane ja sie wkurzam, mloda tez, spac nie chce, zarowno starsza jak mlodsza nie wiedza co to dlugi sen a tym bardzie w dzien, ja tez podobno tak mialam, lekarka mowi ze skoro mloda ladnie rosne i przybiera na wadze to widocznie taka jej uroda, ok tylko mialam nadzieje ze cbociaz drugie dziecko w pierwszych miesiacach zycia bedzie mniej absorbujace, no nic tak musi byc i tyle ;)
    Pusur, brzuszek super ;)
    mego dnia dziewczyny
    Popijasz herbatki laktacyjne? Ja wciagam przynajmniej 1 dziennie, pokarm tryska mi uszami. ;) Pisalas chyba, ze pijesz bawarke - nic nie pobije anyzu z koprem wloskim. :)

Bliska 77, samira, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    No to przybralas 9 kg jak w morde strzelil, a jeszcze chwila do konca przeciez. I nie chudniesz 3 kg w ciagu tygodnia, tylko sie wahasz tak naprawde. Ja bym sie nie martwila - mialam identycznie. :)
    Pusur, ale wkoncu nie odpowiedzials na pytanie: jak z bobrem? :) czy wrocil do formy czy nadal rozdziawiony? ;)

moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
‹‹ 4195 4196 4197 4198 4199 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Męska płodność – kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problemy z zajściem w ciążę dotyczą coraz większej liczby par na całym świecie, także w Polsce. Styl życia, stres, zanieczyszczenie środowiska, opóźnianie decyzji o rodzicielstwie – wszystko to wpływa na pogarszające się parametry płodności, również u mężczyzn. W niemal połowie przypadków trudności z płodnością wynikają z czynników męskich. Mimo to temat męskiej płodności wciąż jest marginalizowany, a badanie nasienia – niepotrzebnie kojarzone z czymś wstydliwym. Tymczasem seminogram, czyli analiza nasienia, to podstawowe i bardzo ważne narzędzie diagnostyczne. Sprawdź, kiedy warto je wykonać i co może powiedzieć o Twojej płodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ