35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Pusurek wrote:No to przybralas 9 kg jak w morde strzelil, a jeszcze chwila do konca przeciez. I nie chudniesz 3 kg w ciagu tygodnia, tylko sie wahasz tak naprawde. Ja bym sie nie martwila - mialam identycznie.
Takie wahania wagi to chyba coś naturalnego, u mnie też raz kg na plusie, raz w dół, dlatego zawsze piszę około... Wczoraj było 11 na plus dzisiaj 10I co ważne też odrzuciłam cukier, z powodu grzybicy i dobrze mi z tym
Pusurek, ania.g, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Bliska 77 wrote:no niestety, starsza juz jest za stara ale jak byla mala to bylo dokladnie to samo
ja to czekam do momentu aż zacznie sam zabawki do rączki brać to sie czymś zajmie na dłuzej. Chociaż i tak w huśtawce trochę poleży patrząc się na karuzelę z zabawkami.
Bliska 77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:hejka
gapie sie na foto tego mojego testa i powiem Wam, ze malo co widac.. na zywo bardziej.. na moim ekranie w pracy widac druga tylko jak mam leb nizej niz monitor
[img][/img]
caffe, moremi, Lucky, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
u mnie 22 cspaszczakin wrote:Reni, a u Ciebie to ile czasu tych staran? Bo Bursztyn to pamietam, ze bylas pseudo staraczka i przekonwertowalas sie juz po moim przybyciu na 35+ czyli w tym roku (czy cos mieszam)?
Jest tu ktoras, ktora aktywnie (po takim czasie to juz z badaniami) stara sie 2 lata lub wiecej? -
nick nieaktualnyBursztyn wrote:Pusur, ale wkoncu nie odpowiedzials na pytanie: jak z bobrem?
czy wrocil do formy czy nadal rozdziawiony?
Ale pytasz o bobra czy piczkinsa?
Bober ogolony, tam gdzie sie dalo.
Piczkins coraz lepiej, domowy lekarz mnie dzis ogladali stwierdzil, ze smocza jama mniej zieje.
Mnie tez sie wydaje, ze jakos ciasniej jest. Szwy sie wchlaniaja i ranki wygladaja na ok. Nie wiem czy tampon wylata czy nie, boje sie probowac.
Miesnie Kegla cwicze, sex jest kwestia czasu.Udany sex, zeby nie bylo watpliwosci.
Bursztyn, Bliska 77, ania.g, samira, Parka, Mega, Mega, macduska, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Nie mogę narzekać póki co. Jedynie na spacery chodzić nie chce. Czasami uda mu się zdrzemnąć, a żeby leżeć w głebokim wózku to nie ma mowy. Dlatego jeździ w foteliku samochodowym, ale niestety tak jak pisałam, bez tego wkładu dla noworodków, bo się nie mieści.
caffe, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Popijasz herbatki laktacyjne? Ja wciagam przynajmniej 1 dziennie, pokarm tryska mi uszami.
Pisalas chyba, ze pijesz bawarke - nic nie pobije anyzu z koprem wloskim.
Pusurek, caffe, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Wiedzialam, ze to pytanie kiedys padnie.
Piczkins coraz lepiej, domowy lekarz mnie dzis ogladali stwierdzil, ze smocza jama mniej zieje.
Mnie tez sie wydaje, ze jakos ciasniej jest. Szwy sie wchlaniaja i ranki wygladaja na ok. Nie wiem czy tampon wylata czy nie, boje sie probowac.
Miesnie Kegla cwicze, sex jest kwestia czasu.Udany sex, zeby nie bylo watpliwosci.
No fakt, trzeba dac mu troche czasu, ale pewnie tak jak brzuch, szybko wroci do formy i pelnej sprawnoscimoremi, Bliska 77, Lucky, Pusurek, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:No to przybralas 9 kg jak w morde strzelil, a jeszcze chwila do konca przeciez. I nie chudniesz 3 kg w ciagu tygodnia, tylko sie wahasz tak naprawde. Ja bym sie nie martwila - mialam identycznie.
we wtorek wizyta u prawej ręki mojego gina ( bo gin się urlopuje) i zobaczę co powie.
Bliska 77, Lucky, Parka, Pusurek, mysza1975, Sabina lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
ale powiedz..jak przyłożysz lusterko... widzisz yyyyyyy no ... wątrobę? czy nie?
Pusurek wrote:Wiedzialam, ze to pytanie kiedys padnie.Ale pytasz o bobra czy piczkinsa?
Mnie tez sie wydaje, ze jakos ciasniej jest.
Bursztyn, Lucky, Parka, paszczakin, Pusurek, malgos741, macduska, mysza1975, Mega, iwcia77, Alis, Simba, Sabina, Niuta lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Reni, a u Ciebie to ile czasu tych staran? Bo Bursztyn to pamietam, ze bylas pseudo staraczka i przekonwertowalas sie juz po moim przybyciu na 35+ czyli w tym roku (czy cos mieszam)?
Jest tu ktoras, ktora aktywnie (po takim czasie to juz z badaniami) stara sie 2 lata lub wiecej?
Witam,
Ja jestem taka osoba. Wczorajsza info pod wykresem mnie pocieszyła, ta ze w ciagu 4 lat 97% starających sie zachodzi. Chce być w tych 97% !!!!Żanet, ania.g, Parka, Bliska 77, paszczakin, caffe, malgos741, mysza1975, Simba, Sabina lubią tę wiadomość
-
Paszczakinie- gratuluje z serca i zycze ci żeby mały Paszczaczek sie zdrowiutko rozwijał!
ja spałam może ze 3h od wczoraj.....ech zycie mamy....ciąża to pikuś przynajmniej pospać mozna, ide sobie zrobic paste jajeczną z pomidorem
zieeeeewLucky, samira, Bliska 77, paszczakin, malgos741, mysza1975, Mega, iwcia77, Simba, Sabina lubią tę wiadomość
-
nie wiem czy kojarzycie skecz Nenówki .. o kościelnym haha i o Paciaciakach..
za jakiś czas będą opowiadać o Paszczakach...
- Co we wsi słychować?
- Wróciła ze Stanów Zjednoczonych ta Paciaciakowa.
- Która?
- Paciaciakowa, ta córka tej Paciaciakowej, tego najstarszego tego brata, Paciaciakowa tej córki takiej siostry brata syna ten mąż taki pierwszy, co ona miała te dwójke dzieci, ten pierwszy, taki drugi, co pierwszego ona nie widziała, jak on był tam, kiedy ona przyszła do niego, jak jego nie było, kiedy ona wychodziła, jak on do niej poszedł, kiedy jej nie było, tam wtedy ona przyszła do niego wtedy. To jest właśnie ona to jest to.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2014, 12:53
Lucky, samira, Parka, Pusurek, Żanet, Mega, malgos741, mysza1975, iwcia77, Sabina, Niuta lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Wiedzialam, ze to pytanie kiedys padnie.
lepiej niech sie tak bardzo nie ściesnia bo Helenka jeszcze w kolejceLucky, Bursztyn, Pusurek, mysza1975, Mega, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
Lucky wrote:Cafe dzieki za wiarę
Czuje sie bardzo ciazowo wiec to na pewno TEN cykl
Paszczaku trzymaj dla mnie kolejkę, ja tez chce rodzic w maju
Ja też się napalam, bo WRESZCIE zmierzyłam tempkę rano w pochwie (sorry, w piczkinsie) - 36,9, tzn owu była, a jak M przyjechał, to się działo ...(3 dni z rzędu,
Ale ileż razy już tak się napalałam... No chyba, że Paszczakin rozpoczął zieloną falę)) a my na niej, nieraz już tak bywało, co?
ania.g, Lucky, caffe, samira, malgos741, mysza1975, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:ale powiedz..jak przyłożysz lusterko... widzisz yyyyyyy no ... wątrobę? czy nie?
Bursztyn, macduska, mysza1975, Parka, Mega, Elfik, iwcia77, Alis, Sabina lubią tę wiadomość