35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
- Piotrek Piotrek cho na Makdonalda...
- nie mogę mama z cycem czeka
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5ac9b094206a.jpg
Żanet wrote:Jest jeszcze jedna kwestia, takie mniejsze dziecko jest łatwiej odstawić niż chodzącego i grzebiącego w cyckach "starszaka".
mysza1975, paszczakin, Żanet, kapturnica, Sabina, Bursztyn, Pusurek, iwcia77, Bozia3, Niuta lubią tę wiadomość
-
Paszczak krecha jak ta lala, ale się cieszę
mysza1975, paszczakin, Sabina, samira lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzien doberek
Paszczato nie cien to krecha pomalutku gratuluje
Co do ka rmienia to ja karmilam az 32 miesiace i tylko dzieki rodzicom odstawilnam smoka od cyca po prostu zabrali go na wakacje a ja myk po tabsy i z glowy
Moje dziecie do tego czasu nie ruszylo zadnej kaszki tylko jAk juz to normalne pokarmy a cyce k byl rano i przed spaniem . Nie robia na mnie wrazenia osoby karmiace bo raczej robia to ladnie nie widzialam wywalonych cycow ani nic takiego
Teraz jak sie uda zaciazyc tez chce karmicpaszczakin, kapturnica, Sabina, polarmiś, samira, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
no w sumie niech Ci będzie..mogę być ... ..wezmę jeszcze Bursztyna ze sobą, żeby jej smutno nie było
paszczakin wrote:jak to sie wszytko ladnie utrzyma to bedzie obiecana zielona fala, musi byc.. przeciez nie bede sama w nowej ciazy, nie zrobicie mi tego..Żanet, kapturnica, paszczakin, Sabina, Bursztyn, samira, moremi, mysza1975, Bozia3, iwcia77, Simba, Niuta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Paszczak suuuper!!!!! GRATULACJE kochana, jaki cień cienia, ja jestem krecik, ślepiec jak ta lala, a krechę piękna zobaczyłam! To teraz koniecznie nas musisz zarazić, koniecznie! A, i plan na drugie jest super
, no i poproszę o fotorelacje z tych codziennych testów aż do bety
kapturnica, paszczakin, Sabina, ania.g, Parka, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
A ja dzisiaj sie obijam, muszę wstać na jakieś śniadanie, może potem do rodzicow skoczę. Abonament mi sie skończył i mój wykres jest w żałobie
śmiesznie to wyglada
mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Ozesz, ale jestem niekulturalne, dzien dobry milym paniom
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2014, 11:08
paszczakin, ania.g, Parka, samira, kkisia, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Paszczak, jeszcze ostroznie ale ogromnie gratuluje!!!!!!!
pozdrawiam Was laski, malo sie udzielam, bo kryzysik maly z mloda przechodzimy, pokarmu mam tragicznie malo, za rada poloznej po 4 godzinnej przerwie wciagnelam zeby sprawdzic ile mam i s dwoch wyszlo ok 45ml, coraz czesciej idzie w ruch modyfikowane ja sie wkurzam, mloda tez, spac nie chce, zarowno starsza jak mlodsza nie wiedza co to dlugi sen a tym bardzie w dzien, ja tez podobno tak mialam, lekarka mowi ze skoro mloda ladnie rosne i przybiera na wadze to widocznie taka jej uroda, ok tylko mialam nadzieje ze cbociaz drugie dziecko w pierwszych miesiacach zycia bedzie mniej absorbujace, no nic tak musi byc i tyle
Pusur, brzuszek super
mego dnia dziewczynyŻanet, ania.g, Bursztyn, Parka, caffe, samira, Mega, kkisia, mysza1975, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość