35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
mam kawala :
Pani w liceum zadala prace domowa- opowiadanie , ktore ma zawierac 1- watek religijny, 2- watek seksualny i 3- watek tajemnicy. Najkrotsze brzmialo:
O MOJ BOZE! JESTEM W CIAZY! ALE NIE WIEM Z KIM!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2014, 12:34
mandragora, samira, ewka80, Sabina, Mega, Pusurek, inessa, kapturnica, Bozia3, macduska, EwaT, moremi, Dorka1979, malgos741, Lucky, Bliska 77, caffe, mysza1975, Parka, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySpokojnej niedzieli
U nas gorąco,słonecznie i własnie wychodzimy na długi spacer nad jezioroze znajomymi
po pysznym obiedzie !!!
Iwcia brzuszek piekny
Żanet obys wróciła juz z Maluszkiem
Bozia????????
Samirko a Ty co tak o ciazy czyżby......???!!!
Buziaki dla każdej z Was
iwcia77, Mega, ewka80, moremi, samira, Dorka1979, malgos741, Bliska 77, megan8, mysza1975, Parka lubią tę wiadomość
-
jestem jestem
u mnie bez zmian.....torba spakowana czeka....
jednak mnie żanet wyprzedziła...czułam,że tak będzie...u mnie zero jakichkolwiek objawów..
żanet trzymam mocno kciuki
pusur - najważniejsze, że Adaś zdrowy
iwcia - jak najbardziej już brzuchol ciążowy
wszystkim spokojnej niedzieliMega, ewka80, moremi, samira, gosia7122, Pusurek, ania.g, inessa, malgos741, Bliska 77, iwcia77, megan8, mysza1975, Parka lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Pusur, cieszę się że Adamek pozbył się już żółtaczki.
Żanet, trzymam kciuki i czekam na dobre wieści
Mamy cyrk z tym remontem. Najpierw cały dzień wnoszenia mebli z mieszkania. Wczoraj mąż ledwo zaczął cyklinować a odpadła jakaś część od cykliniarki. Wkurwił się strasznie. Nie dało się naprawić. Trudno, postanowiliśmy że jak już ruszył podłogę to zrobi salon i przedpokój ręcznie i szlifierką. Ledwo ruszył szlifierkę to odkręciła się jakaś śruba która nie miała prawa się odkręcić i zrobiła dwie rysy. Jak to naprawił to po godzinie pracy poszły iskry i spalił się włącznik w szlifierce. Oba sprzęty wróciły dopiero co z serwisu... Przez 20 lat pracy nigdy jeszcze nie miał takich problemów. Nie mogąc znaleźć sobie miejsca i chcąc mu trochę pomóc, zabrałam się za szlifowanie mniejszym sprzętem parapetów. Już mam cztery z głowy, został jeszcze jeden. Szkoda że nie zrobimy tego co zaplanowaliśmy ale pewnych rzeczy nie da się przeskoczyć. Zostało polakierowanie podłóg i pomalowanie ścian w salonie i przedpokoju. No i oczywiście sprzątanie tego całego syfu...ewka80, moremi, Pusurek, inessa, malgos741, kapturnica, Bliska 77, macduska, mysza1975, megan8, Parka lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Paszczak, zamaskowana, okna otwarte a sprzęt jest taki że jest podłączony do specjalnego odkurzacza który to wszystko zasysa. W lakierowaniu na pewno nie będę uczestniczyć.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2014, 14:19
moremi, paszczakin, macduska, mysza1975 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Pusurek wrote:Zaneeeeeeeeet! Kciukam, zeby to juz i zeby szybko i lekko poszlo! No i relacje z pola bitwy zdawaj. Btw, bober ogolony, a czopek wziety?
moremi, paszczakin, kapturnica, iwcia77, megan8, mysza1975, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMega wrote:Jaka demencja kobieto, może zmęczenie materiału. Ja sama sie łapie na tym ze zapominam o wiesiołku a potem wieczorem 4 łykam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2014, 14:24
Mega, kapturnica, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Ania ale przygody macie, przecież dzisiaj niedziela a nie piątek i nie 13
Paszczak dzieciak rządzi, proszę, proszę takie małe a juz swoje zdanie maania.g, kapturnica, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:EEEEEEE................o wiesiołku też zapomniałam idę łyknąć. Ciekawe ile na raz można???
macduska lubi tę wiadomość
-
Bozia, dopóki Żanet nie urodzi, nie mów, że Cię wyprzedziła
Żanet, kciuki trzymam z całych sił
Iwcia, brzuszek piękny
ewka80, ania.g, Mega, malgos741, kapturnica, Bliska 77, iwcia77, Bozia3, macduska, mysza1975, Parka lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
Zaglądam z partyzanta, na chwilę wpadliśmy do domu
Pierwsza relacja:
czop śluzowy się ewakuował, troszkę krwi poleciała przy badaniu, wody płodowe w normie,
ROZWARCIE NA 2 PALCE
Nie dałam się położyć na patologii, wg Pani doktor wrócimy jeszcze dziś
No to rodzimy))
Trzymać nie puszczać kciuków!ewka80, moremi, samira, EwaT, Pusurek, ania.g, Mega, Dorka1979, paszczakin, inessa, malgos741, MartaDidinio, Niuta, Bursztyn, Sabina, mila02, kapturnica, Lucky, Bliska 77, mandragora, iwcia77, gosia7122, Bozia3, macduska, caffe, megan8, mysza1975, Parka, Alis lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyŻanet wrote:Zaglądam z partyzanta, na chwilę wpadliśmy do domu
Pierwsza relacja:
czop śluzowy się ewakuował, troszkę krwi poleciała przy badaniu, wody płodowe w normie,
ROZWARCIE NA 2 PALCE
Nie dałam się położyć na patologii, wg Pani doktor wrócimy jeszcze dziś
No to rodzimy))
Trzymać nie puszczać kciuków!ewka80, kapturnica, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:pusur - tego bobra myślisz, że trzeba golić do zupełnego zera - na dziewczynkę? - Bo kiedyś tak było - a teraz już sama nie wiem jakie są zwyczaje...
Najwazniejszy sam dol, czyli spokojnie mozesz sobie zostawic irokezika u gory. Teoretycznie poradza sobie i z bobrem, ale latwiej jest zszyc ew. pekniecia albo rane po cieciu. Ja widzialam, jak lekarka musiala przedzierac sie przez bobra - sprawy jej raczej nie ulatwilam...
Mega, moremi, kapturnica, Bliska 77, macduska, Bozia3, mysza1975, Parka lubią tę wiadomość