35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam się wieczorkiem bo rano nie dałam rady wejść
w końcu was dogoniłam czytania na dwie godziny
no i widzę nowe wieści,
Ewcia trzymie kciuki ale ja widzę pozytywny, jak w mordę strzelił
i tak bez kolejki? chciałabym mieć taką plamękapturnica, iwcia77, Mega, caffe, samira, inessa, moremi, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
kapturnica wrote:to teraz wiemy czemu syn tak spi...Jak sie napoi taka iloscia karmi to nie dziwne ,ze maly calymi dniami na lekkim rauszu, to spi
nie mogłam tego tak wprost napisać bo by mi opieka wkroczyła
kapturnica, Bozia3, kkisia, Simba, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Kochanie tys nie w temacie..- Polar sie wypisal z klasy ...wogole odszedl z naszej szkoly
Mango to sie strasznie obrazila na kogos , ale nie pamietam dokladnie
peppcia zaglada do nas
a Panda to nie wiem...hmkkisia wrote:Bozia na kiedy masz termin ?
Ciekawe jak tam AnnaMaria , Pepa , Mango , Panda i Polarmisiekkapturnica, Mega, caffe, kkisia, samira, Parka, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:narazie nic nie gratuluj bo niewiadomo co bedzie
jesli to ciąża to czeka mnie amnio........malgos741, EwaT, inessa, moremi, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość
ewka -
caffe wrote:o kurwa, ja się załapałam na 4500, zaraz coś wykasuje hahahahahaha kurwa mać hahahaha
ewka80 lubi tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
caffe wrote:o kurwa, ja się załapałam na 4500, zaraz coś wykasuje hahahahahaha kurwa mać hahahaha
malgos741, kapturnica, caffe, iwcia77, samira, inessa, moremi, Sabina lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:Hola, hola ja to jestem na końcu tego ogona
ania.g lubi tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Jeżeli Ewie kreska druga nie wyszła od razu to znaczy ze bardzo wczesna ciąża to dlaczego kilka godzin później jest taka wyraźna? Pamiętacie testy Paszczaka? Wychodziły od razu ale bladziochy i ciemnialy w kolejnych dniach
Mega, malgos741, iwcia77, samira, EwaT, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
kkisia wrote:Bozia na kiedy masz termin ?
Ciekawe jak tam AnnaMaria , Pepa , Mango , Panda i Polarmisieka są w stanie agonalnym...
AnnaMaria coś zamilkła...reszta też...Mega, malgos741, caffe, kkisia, iwcia77, samira, Sabina, mysza1975, macduska, megan8 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:no
Moj do poltora roku nie przespal zadnej nocy calej...a przez pierwsze pol roku max 2godziny i pobudka i tak kazdej nocy /...Chodzilam na rzesach...Mega, caffe, iwcia77, samira, Parka, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość