35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
dobra dziewczynki nie ma wpuszczania bez kolejki
Mega, iwcia77, ewka80, nick nieaktualny, nick nieaktualny, mysza1975 lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
ja chce, ja, mnie wybierz, mnieiwcia77 wrote:a zauwazylyscie ze ciaze forumowe lubia chodzic parami ?

Ja z Simba
Dorka z Mandra
Paszczak i prawdopodobnie Ewa
ktore teraz sie sparuja ?
iwcia77, malgos741, nick nieaktualny, caffe, nick nieaktualny, Bursztyn, Simba, nick nieaktualny, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Tak,ja z Mysząiwcia77 wrote:a zauwazylyscie ze ciaze forumowe lubia chodzic parami ?

Ja z Simba
Dorka z Mandra
Paszczak i prawdopodobnie Ewa
ktore teraz sie sparuja ?

malgos741, nick nieaktualny, mysza1975 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
raczej porazona ta krecha.....zeby tak z jednego bzyku nieuwaznego....a podobno mam 3 procent szansParka wrote:Sorki Iwcia
widzę ze Ewa chyba jednak podlamana. Ewa, chyba nie damy Ci spokoju - beta musi być!
malgos741, iwcia77, Parka, nick nieaktualny, caffe, nick nieaktualny, Bursztyn, Simba, nick nieaktualny, mysza1975, moremi lubią tę wiadomość
-
malgos741 wrote:dobra dziewczynki nie ma wpuszczania bez kolejki

wezz tam zaloz jaka bramke coby sie nie pchaly!!!Bo ja do 50tki nie zdaze z moja czestotliwoscia staran!!!
Mega, caffe, nick nieaktualny, nick nieaktualny, mysza1975, ewka80 lubią tę wiadomość

-
ale ja tu nie decyduje
nie mam takiej mocy sprawczej 
a z kim bys chciala zajsc w ciaze ?
Mega wrote:ja chce, ja, mnie wybierz, mnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2014, 20:56
malgos741, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Simba lubią tę wiadomość
-
no ze chłopem swoim, no co ty!iwcia77 wrote:ale ja tu nie decyduje
nie mam takiej mocy sprawczej 
a z kim bys chciala zajsc w ciaze ?
iwcia77, caffe, nick nieaktualny, Simba, nick nieaktualny, mysza1975, BISCA lubią tę wiadomość
-
to coś jak jakapturnica wrote:wezz tam zaloz jaka bramke coby sie nie pchaly!!!Bo ja do 50tki nie zdaze z moja czestotliwoscia staran!!!
kapturnica, ewka80, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
też tak spałam - ale teraz nauczyłam się na bokach...inaczej się nie da...na wznak mam duszności a na brzuchu zadusiłabym Kajtka pewnie...malgos741 wrote:a wysypiasz się bo ja śpię na brzychu?
malgos741, nick nieaktualny, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Mango obraziła się na mnie, bo napisałam, że bez sensu co miesiąc jojczy zamiast raz, a konkretnie do ginka się wybrać.iwcia77 wrote:Mango to sie strasznie obrazila na kogos , ale nie pamietam dokladnie
peppcia zaglada do nas
a Panda to nie wiem...hm
Peppa zagląda od czasu do czasu, a Panda zostawia u dziewczyn kilka miłych słów pod wykresami.
iwcia77, kapturnica, Mega, nick nieaktualny, mysza1975, nick nieaktualny, ania.g, paszczakin lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
a no teraz sobie przypominam , rzeczywiscie strasznego focha strzelila..moremi wrote:Mango obraziła się na mnie, bo napisałam, że bez sensu co miesiąc jojczy zamiast raz, a konkretnie do ginka się wybrać.
Peppa zagląda od czasu do czasu, a Panda zostawia u dziewczyn kilka miłych słów pod wykresami.
kapturnica, mysza1975, Mega lubią tę wiadomość