35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
dobra dziewczynki nie ma wpuszczania bez kolejki
Mega, iwcia77, ewka80, inessa, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
iwcia77 wrote:a zauwazylyscie ze ciaze forumowe lubia chodzic parami ?
Ja z Simba
Dorka z Mandra
Paszczak i prawdopodobnie Ewa
ktore teraz sie sparuja ?iwcia77, malgos741, samira, caffe, inessa, Bursztyn, Simba, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Parka wrote:Sorki Iwcia
widzę ze Ewa chyba jednak podlamana. Ewa, chyba nie damy Ci spokoju - beta musi być!
malgos741, iwcia77, Parka, samira, caffe, inessa, Bursztyn, Simba, Sabina, mysza1975, moremi lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:ale ja tu nie decyduje
nie mam takiej mocy sprawczej
a z kim bys chciala zajsc w ciaze ?iwcia77, caffe, inessa, Simba, Sabina, mysza1975, BISCA lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:wezz tam zaloz jaka bramke coby sie nie pchaly!!!Bo ja do 50tki nie zdaze z moja czestotliwoscia staran!!!
kapturnica, ewka80, samira lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
iwcia77 wrote:Mango to sie strasznie obrazila na kogos , ale nie pamietam dokladnie
peppcia zaglada do nas
a Panda to nie wiem...hm
Peppa zagląda od czasu do czasu, a Panda zostawia u dziewczyn kilka miłych słów pod wykresami.iwcia77, kapturnica, Mega, Sabina, mysza1975, samira, ania.g, paszczakin lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
a no teraz sobie przypominam , rzeczywiscie strasznego focha strzelila..moremi wrote:Mango obraziła się na mnie, bo napisałam, że bez sensu co miesiąc jojczy zamiast raz, a konkretnie do ginka się wybrać.
Peppa zagląda od czasu do czasu, a Panda zostawia u dziewczyn kilka miłych słów pod wykresami.kapturnica, mysza1975, Mega lubią tę wiadomość