35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:Ja tam myslalam o in vitro ,zeby przyspieszyc efekt staran
(rok udokumentowany medycznie bede miala w styczniu) ale najblizsza klinike mam 140km od siebie heh
Fedra, którą wszyscy znają - tyle się namęczyła z problemem męskim...a teraz proszę - piękna ciąża...EwaT, Sabina, moremi lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:też uważam, że przy nieciekawych wynikach nie ma co się certolić...tylko brać się za in vitro - szczególnie w naszym wieku....
Fedra, którą wszyscy znają - tyle się namęczyła z problemem męskim...a teraz proszę - piękna ciąża... -
Bozia3 wrote:też uważam, że przy nieciekawych wynikach nie ma co się certolić...tylko brać się za in vitro - szczególnie w naszym wieku....
Fedra, którą wszyscy znają - tyle się namęczyła z problemem męskim...a teraz proszę - piękna ciąża...
U mnie nie ma problemu meskiego, znaczy w sumie jest-chlopa nie ma!!!!caffe, malgos741, Simba, Sabina, mysza1975, samira, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
Fedra, którą wszyscy znają - tyle się namęczyła z problemem męskim...a teraz proszę - piękna ciąża...malgos741, samira lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:Wpadłam na chwilę do domu zobaczyć jak wygląda świeżo polakierowana podłoga. Otworzyłam wszystkie okna i uciekłam taki smród. Obawiam się że co najmniej dwa tygodnie posiedzę u mamy i chyba kota dostanę. Mama mieszka na drugim piętrze na poddaszu. Muszę kursować kilka razy dziennie po schodach i po woli wymiękam. Zasrany remont na ostatnią chwilę...
Ja drugi dzień i nie wyrabiam w tym bajzlu. Smród mi nie przeszkadza, bo tylko sufity w dwóch pokojach robimy i tapetowanie.
ania.g lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Ja tam myslalam o in vitro ,zeby przyspieszyc efekt staran
(rok udokumentowany medycznie bede miala w styczniu) ale najblizsza klinike mam 140km od siebie hehiwcia77, Sabina, ewka80, Mega, ania.g lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
caffe wrote:to Ty musisz pójść do banku spermy
Sasiad niczego sobie to moze dwaca bedzie chcial zostac..No i ma 2corki to moze mi corke strzeli
caffe, malgos741, iwcia77, inessa, Sabina, mysza1975, Mega, moremi, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:A moze sasiedzka pomoc bedzie tansza?
Sasiad niczego sobie to moze dwaca bedzie chcial zostac..No i ma 2corki to moze mi corke strzeli
kapturnica, inessa, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
malgos741 wrote:ja zamierzam w listopadzie na inseminację ale zobaczymy
inseminacja..hmmm przelecialam ich watek.I powiem Ci ,ze marne efekty tam byly po insemce...Wiekszosc juz na in vitro siedzi...Mysle ,ze inseminacja to dobry pomysl ale przy slabszych parametrach nasienia...iwcia77, caffe, Sabina, mysza1975, moremi lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:inseminacja..hmmm przelecialam ich watek.I powiem Ci ,ze marne efekty tam byly po insemce...Wiekszosc juz na in vitro siedzi...Mysle ,ze inseminacja to dobry pomysl ale przy slabszych parametrach nasienia...01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017