35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Kkisia nie pamietam z kiedy masz dane, ale twixy to chłopaki
Ogólnie aktualnie, ale dają mi do zrozumienia ze wola kiedy leże niż siedzę
Pozdrawiam cie moja droga i wiesz, nie?inessa, iwcia77, kkisia, Sabina, mysza1975, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
ja bym sprobowala pojsc sama i powiedziec to co teraz napisalas ( ze wyjechal) ale ze wolalabys aby juz zaczal sie kurowac. poza tym z lekarzem sobie moze pogadasz o tej bakterii i moze on cie uspokoi. Osobiscie mysle , ze ta bakteria nie ma az tak wielkiego wplywu na plodnosc i jest scisle powiazana z cewka moczowa ktora podczas wzwodu laczy sie z kanalem ktory "prowadzi sperme" i stad ten wynik ...to sa moje wolne przemyslenia, wiec sie nie sugeruj ale sprobuj jednak sama cos zadzialac i juz nie czytaj neta.slash wrote:Jak narazie to będzie Ciężko - bo mąż wyjechał.
Chyba że wybiorę się sama.
Ale wątpię, raczej kazdy lekarz chce widziec pacjenta.kapturnica, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba super dwojka zbojow
ja bym chciala choc jedno ale teraz to juz na drugim planie na pierwszym ja i moja nowa mam nadzieje milosc silownia , kurde ciekawe kiedy mi ten zapal minie mam nadzieje ze nie szybko bo dzis zostawilam tam 600 zl
Bliska 77, iwcia77, caffe, malgos741, Sabina, Parka, mysza1975, samira, moremi, Mega, Dorka1979, Simba lubią tę wiadomość
-
kkisia wrote:Simba super dwojka zbojow
ja bym chciala choc jedno ale teraz to juz na drugim planie na pierwszym ja i moja nowa mam nadzieje milosc silownia , kurde ciekawe kiedy mi ten zapal minie mam nadzieje ze nie szybko bo dzis zostawilam tam 600 zl
caffe, kkisia, mysza1975, moremi, Mega, Dorka1979, Simba lubią tę wiadomość
-
kkisia wrote:Simba super dwojka zbojow
kkisia, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
dziewczynki ale zrobiłam sobie mieszankę :piwko i toffi fi
Sabina, caffe, mysza1975, iwcia77, ania.g, Mega, Simba lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnykapturnica wrote:No mnie wlasnie porazila ta cena jak poszperalam u siebie...I jednak zostane przy alternatywnym wysilku fizycznym a wiec rower i dzialalnosc fizyczna okolo domowkowa
Cena tak bo wzielam 5 treningow z trenerem karnet na nieograniczona ilosc wejsc kosztuje 129 zl wiec da sie przezycmysza1975, Bliska 77, samira, iwcia77, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
kkisia wrote:Cena tak bo wzielam 5 treningow z trenerem karnet na nieograniczona ilosc wejsc kosztuje 129 zl wiec da sie przezyc
caffe, Mega lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:I rozgrzany facet do tego
mysza1975, iwcia77, ania.g lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017