35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMatko nadajecie dziś z prędkością torpedy
Ewa trzymaj się, co by jutro nie wyszło to dasz sobie radęZobaczysz
A jak się dzięki Tobie rozruszałysmy, hohokapturnica, caffe, Bliska 77, EwaT, mysza1975, ewka80, iwcia77, inessa, moremi, Mega, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:To pewnie ja mam tylko takie suchoty...ehhhhh
mysza1975, moremi, Mega, Bliska 77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
caffe wrote:no ale może masz w cenie osobistego trenera?
pytałaś?
Trenerka tam jest, bo to silka dla bab.Ale ekstra sie placi za jej uslugi...Jakos na taka mieszana mnie nie ciagnie,zeby mnie faceci podgladali jak biegam i sie mi tu i owdzie tzresie....Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2014, 21:40
caffe, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKapta przegiecie z ta cena ja w nim moge jeszce na fitnes smigac jak chce
A i musze wam powiedziec ze nie wiedzialam ze moj chlop bedzie taki zazdrosnysmieje sie ze jego cycki mam zostawic w domu zeby sie nikt na nie nie gapil , wariat moj kochany i juz dzis mi powiedzial ze soboty i niedzile bedzie chodzil ze mna
EwaT, Sabina, samira, inessa, moremi, Mega, Dorka1979, Simba, Bliska 77, Pusurek, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Matko nadajecie dziś z prędkością torpedy
Ewa trzymaj się, co by jutro nie wyszło to dasz sobie radęZobaczysz
A jak się dzięki Tobie rozruszałysmy, hohoSabina, caffe, iwcia77, inessa, moremi, Mega, Simba, Pusurek, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Co wchodzę na forum to jakieś wieści, które wbijają w fotel.
Ewa, jeżeli to ciąża to gratuluję!
Pisałam o mojej sąsiadce, której syn w lipcu skończył roczek a 12 sierpnia urodziła dziewczynkę. Obydwa razy cc, więc da się.Sabina, caffe, malgos741, ewka80, samira, Parka, iwcia77, ania.g, moremi, Mega, Simba lubią tę wiadomość
-
malgos741 wrote:ja przed @ gdzieś w piątek lub sobotę zawita a później biorę się za niego ... nie odpuszczę
caffe, malgos741, iwcia77, moremi, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Trenerka tam jest, bo to silka dla bab.Ale ekstra sie placi za jej uslugi...Jakos na taka mieszana mnie nie ciagnie,zeby mnie faceci podgladali jak biegam i sie mi tu i owdzie tzresie....
mysza1975 lubi tę wiadomość
-
co tu jeszcze zjeść słodkiego?, kochany robi kolację bo nabrał apetytu po Hell's kitchen więc wyżerka będzie
iwcia77, moremi, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
caffe wrote:a kominiarz przed zimą nie zawita?
Nowy komin postawiony..Funkiel nowka jeszcze nie smigany...Eyy ale dziecko z kominiarzem???/Daj spokoj to normalnie jak rumun bedzie wygladalo!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2014, 21:44
malgos741, caffe, iwcia77, inessa, Mega, megan8, Simba, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:Nie dobijaj mnie ja do konca pazdziernika pustynia....A nie uzywany organ rdzewieje.....01.2015 iui
invicta Gdańska
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017