35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:Wisz troche kawalek ma z Antwerpii ...Zanim dojedzie trzeba bedzie wracac....
moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
dodam że matula mnie karmi bitą śmietaną odkąd urodziłąm...przynosi kremówke w słoiku z mleczarni i miksuje z cukrem
twierdzi ze to dobre na karmienie
może ta ciąża z tego?Sabina, kapturnica, malgos741, caffe, ania.g, Bozia3, iwcia77, inessa, samira, moremi, macduska, Mega, Simba, Bliska 77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:a zauwazylyscie ze ciaze forumowe lubia chodzic parami ?
Ja z Simba
Dorka z Mandra
Paszczak i prawdopodobnie Ewa
ktore teraz sie sparuja ?
Jeszcze Bozia z Żanet, tyle ze Żanet urodzila przed terminem.
Co do nastepnych par, to aktualnie zsynchronizowane cykle mają: Sabina z Moremi i Mega ze mną. Jestem pelna optymizmu.
No i czekamy jaka sytuacja u Reni, chyba tez sie na dniach wyjasni czy walenie sie spisały?
kapturnica, Sabina, ewka80, caffe, Bozia3, iwcia77, inessa, samira, moremi, Reni, Mega, Simba, Bliska 77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Nowy komin postawiony..Funkiel nowka jeszcze nie smigany...
Eyy ale dziecko z kominiarzem???/Daj spokoj to normalnie jak rumun bedzie wygladalo!!!
malgos741, Mega, Bliska 77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
dziewczyny a co mi poradzicie bo u mnie jest brak owulacji tak stwierdził mój gin,leczon dalszego leczenia nie podejmuje i dał kontakt do lekarza niepłodności,oczywiście byłam i zbadał mnie powiedział że wsztstko ok ale kazał mi brać przez 3miesiące INOFEm isię starac wtedy owulacja ma być
caffe, Parka, iwcia77, samira lubią tę wiadomość
ewka -
nick nieaktualnyParka wrote:Jeszcze Bozia z Żanet, tyle ze Żanet urodzila przed terminem.
Co do nastepnych par, to aktualnie zsynchronizowane cykle mają: Sabina z Moremi i Mega ze mną. Jestem pelna optymizmu.
No i czekamy jaka sytuacja u Reni, chyba tez sie na dniach wyjasni czy walenie sie spisały?iwcia77, Parka, inessa, samira, moremi, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:dodam że matula mnie karmi bitą śmietaną odkąd urodziłąm...przynosi kremówke w słoiku z mleczarni i miksuje z cukrem
twierdzi ze to dobre na karmienie
może ta ciąża z tego?i teraz Ci brzuch urośnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2014, 21:52
Sabina, samira, Mega, Simba, Bliska 77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:chyba zgon po 26h w autobusie
mysza1975 lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
ewka80 wrote:dziewczyny a co mi poradzicie bo u mnie jest brak owulacji tak stwierdził mój gin,leczon dalszego leczenia nie podejmuje i dał kontakt do lekarza niepłodności,oczywiście byłam i zbadał mnie powiedział że wsztstko ok ale kazał mi brać przez 3miesiące INOFEm isię starac wtedy owulacja ma być
No i chwala sobie dziewczyny donga...Mi wyhodowal jedynie torbiel, ale moze zrob probe? -
nick nieaktualnyewka80 wrote:dziewczyny a co mi poradzicie bo u mnie jest brak owulacji tak stwierdził mój gin,leczon dalszego leczenia nie podejmuje i dał kontakt do lekarza niepłodności,oczywiście byłam i zbadał mnie powiedział że wsztstko ok ale kazał mi brać przez 3miesiące INOFEm isię starac wtedy owulacja ma być
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
ewka80 wrote:dziewczyny a co mi poradzicie bo u mnie jest brak owulacji tak stwierdził mój gin,leczon dalszego leczenia nie podejmuje i dał kontakt do lekarza niepłodności,oczywiście byłam i zbadał mnie powiedział że wsztstko ok ale kazał mi brać przez 3miesiące INOFEm isię starac wtedy owulacja ma być
dodam jeszcze że jestem po konizacji szyjki macicyewka -
Sabina wrote:Wiesz co nie znam się, też biorę inofolik, i widzę, że organizm fajnie za niego zareagował (mam szybszą owulke i świetny śluz), ale czy pomoże zaciążyć, to nie wiem. Próbuj, nie masz nic do stracenia
ewka80 lubi tę wiadomość