35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
caffe wrote:próbuję rozwiązać Twój męski problem
pomóc chciałam
kapturnica, caffe, mysza1975 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
ewka80 wrote:dziewczyny a co mi poradzicie bo u mnie jest brak owulacji tak stwierdził mój gin,leczon dalszego leczenia nie podejmuje i dał kontakt do lekarza niepłodności,oczywiście byłam i zbadał mnie powiedział że wsztstko ok ale kazał mi brać przez 3miesiące INOFEm isię starac wtedy owulacja ma być
Inofem to taka delikatna kuracja suplementem diety ale moze wspomoc owu, wiec warto sprobowac te 3 cykle. Mi pomaga na owu bo tez mam z tym problem. Jak niewiele da, to kolejny krok to clostillbegyt na ok. 6 cykli. U mnie przy braku owu, po clo owu byla od razu i zachodzilam w ciazęiwcia77, Sabina, moremi, ewka80, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
Ewka, teraz dopiero przedarlam sie przez posty, widzialam foto, mowilas cos o plamie a wyglada na kreske w plamie, moze rzeczywiscie w tym przypadku beta prawde powie...chociaz wczesniej zrobilabym jednak sikanca.
Przez Ciebie musialam otworzyc piwo
Aha, zaakceptowali nasza ofertekapturnica, EwaT, kkisia, inessa, iwcia77, malgos741, samira, moremi, Reni, Bozia3, caffe, Mega, megan8, Dorka1979, Sabina, Simba, ania.g, ewka80, BISCA, Bliska 77, Parka, paszczakin, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Ewka, teraz dopiero przedarlam sie przez posty, widzialam foto, mowilas cos o plamie a wyglada na kreske w plamie, moze rzeczywiscie w tym przypadku beta prawde powie...chociaz wczesniej zrobilabym jednak sikanca.
Aha, zaakceptowali nasza oferte
no i gratuluje ofkozWiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2014, 22:12
Bursztyn, samira, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
è viva! Kiksia dobrze prawiBursztyn wrote:Ewka, teraz dopiero przedarlam sie przez posty, widzialam foto, mowilas cos o plamie a wyglada na kreske w plamie, moze rzeczywiscie w tym przypadku beta prawde powie...chociaz wczesniej zrobilabym jednak sikanca.
Aha, zaakceptowali nasza oferteMega, Sabina, Bliska 77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:super....ale ci zazdroszcze !!!
a dziadki raz sie wycofaly (pamietam ze dziadek cos wspominal na ten temat ze wycofal sie ze sprtzedazy bo zona zachorowala czy cos takiego- moj mozg zarejestrowal i zapamietal tylko wydarzdenie, a nie przyczyne)
Wiec swietowac bedziemy dopiero trzymajac klucze w dloniinessa, samira, moremi, iwcia77, Mega, megan8, Sabina, ania.g, ewka80, Bliska 77, Parka, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bursztyn pierwszy krok zrobiony
Bursztyn, mysza1975 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny