35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykolejny dzień w papierzyskach (tryb PILNE) wcześniej w pracy, dom, obiad (dzisiaj mój nisetety), młody na basen, Misiek - lekcje-sprawidzian z bioli, kartkówki z chemii i matmy, i jeszcze inne lekcje, wywieszone 2 prania, i takie tam. Stwierdziłam że gdybym miała jeszcze jedno małe- zwyczajnie kurka nie miałabym czasu się nim zająć...
PADAM
http://www.iv.pl/images/82385333028234285045.jpgpaszczakin, mysza1975, Mega, Aasiula, Simba, EwaT, kapturnica, iwcia77, Sabina, Elfik lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Ale mnie typ zajezyl... A propo skuterów.. Wracam po pracy przeciskam się miedzy autami..czerwone wiec na lajcie a tu grzeje jakaś pała na kolarce..prawo lewo ciągła itd.. Widzę typa w lusterku znika... Po czym jebany wyskoczył mi z lewej przeciął mi drogę.. Prawie go puknelam... No to ja w klakson..
Typ zatrzymał się przed pasami..dojeżdżam... A on się odwraca i pyta..na mnie trąbilaś?
Odpowiadam grzecznie no raczej.. Zajechales mi droge moglam cie zdjąć a on bezczelnie do mnie ze dwa kolka są po to, żeby się szybko przemieszczać a ja jade jak pi.da
Odpowiedziałam grzecznie, ze pi.de to ma w majtkach a teraz jest czerwone i nie ma co sie spieszyć.. Zamknął jape..
Tyle w temacie jazdy po polskich drogachmysza1975, Aasiula, Reni, Sabina lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Ale mnie typ zajezyl... A propo skuterów.. Wracam po pracy przeciskam się miedzy autami..czerwone wiec na lajcie a tu grzeje jakaś pała na kolarce..prawo lewo ciągła itd.. Widzę typa w lusterku znika... Po czym jebany wyskoczył mi z lewej przeciął mi drogę.. Prawie go puknelam... No to ja w klakson..
Typ zatrzymał się przed pasami..dojeżdżam... A on się odwraca i pyta..na mnie trąbilaś?
Odpowiadam grzecznie no raczej.. Zajechales mi droge moglam cie zdjąć a on bezczelnie do mnie ze dwa kolka są po to, żeby się szybko przemieszczać a ja jade jak pi.da
Odpowiedziałam grzecznie, ze pi.de to ma w majtkach a teraz jest czerwone i nie ma co sie spieszyć.. Zamknął jape..
Tyle w temacie jazdy po polskich drogach
mysza1975, Mega, Reni lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Ale czego?
mysza1975, Mega, Aasiula, Simba, kapturnica, iwcia77, Reni, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
gotowalo się we mnie i mialam chęć podjechać do niego bliżej i lekko go puknąć ale psiarnia stala na rondziepaszczakin wrote:hehe Reni, +7 do asertywnosci, mi by pewnie jezyka w gebie zabraklo i tylko faki by polecialy..
mysza1975, moremi, Mega, Aasiula, Simba, kapturnica, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:a mój młody jutro jedzie na zawody - bieg przełajowy - spędziłam pół godziny na poszukiwaniu czapki bo łeb urywa i wali lodem po uszach...
-
Simba wrote:Jakiś dobry serial bym poogladala. Jakies propozycje?
Simba, kapturnica, Aasiula, iwcia77, Sabina, Reni, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny