X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozesz trzymajcie mnie robie lekcje z młodym juz 3h zaraz go zabije i pojde siedziec :/
    Pytam jak sie pisze umyj a on no u-m-j
    ja jakie u? napisz
    ómyj :O
    i takich kwiatków dzisiaj tysiące mi zaserwował wrrrrr

Dobra idę dalej robić ;)

inessa, iwcia77, Mega, mysza1975, EwaT, kapturnica, Sabina, moremi, samira, macduska, Elfik, caffe lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mandragora wrote:
    Hej kobitki kochane. Zeszło w końcu ze mnie powietrze po wizycie. Przerażona jestem cały czas ale na tydzień przed wizytą ja juz blada ze strachu jestem więc strachalam się sama ;) ło matko ile mnie ta ciąża nerwów kosztuje ale oby do grudnia chociaż...no będzie mi to musiał synek wynagrodzić ;) no nic reasumując . Usg polowkowe wypadlo ok. Stasia serducho bije jak dzwon! Wszystko z nim w najlepszym porządku, a jeśli nie to nic mi o tym nie wiadomo ;) nasz mały wielki człowiek waży juz 400 g i miewa się wyśmienicie.
    A co u was? Jakieś streszczenie wydarzeń by się przydało bo z tego co widziałam to Bozia się w końcu rozsypala ;) witam wiec Kajetana na świecie i gratulacje dla dzielnej mamusi ;)
    Widzę ze nasze forum rośnie w siłę ;) witam nowe koleżanki ;)
    Inessko bardzo cieszę się z bety i mocno kciuki zaciskam za nuuuuuudna ciążę ;)
    Więcej nie wiem? Co się jeszcze wydarzyło dobrego?
    Ta tez następna znikajaca...a ty siedź i sie martw. :-P
    Mam nadzieje ze dostaniesz pale od pani.
    Dobrze ze wieści dobre!

mysza1975, Mega, iwcia77, Sabina, moremi, samira, Reni lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mandragora wrote:
    Z dobrego to dobre wieści od Ciebie <3

mysza1975, Aasiula, mandragora, Sabina, moremi lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mandragora wrote:
    Hej kobitki kochane. Zeszło w końcu ze mnie powietrze po wizycie. Przerażona jestem cały czas ale na tydzień przed wizytą ja juz blada ze strachu jestem więc strachalam się sama ;) ło matko ile mnie ta ciąża nerwów kosztuje ale oby do grudnia chociaż...no będzie mi to musiał synek wynagrodzić ;) no nic reasumując . Usg polowkowe wypadlo ok. Stasia serducho bije jak dzwon! Wszystko z nim w najlepszym porządku, a jeśli nie to nic mi o tym nie wiadomo ;) nasz mały wielki człowiek waży juz 400 g i miewa się wyśmienicie.
    A co u was? Jakieś streszczenie wydarzeń by się przydało bo z tego co widziałam to Bozia się w końcu rozsypala ;) witam wiec Kajetana na świecie i gratulacje dla dzielnej mamusi ;)
    Widzę ze nasze forum rośnie w siłę ;) witam nowe koleżanki ;)
    Inessko bardzo cieszę się z bety i mocno kciuki zaciskam za nuuuuuudna ciążę ;)
    Witam i ja :)

• mysza1975 Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mandragora, nareszcie sie odezwałaś. Nie rób nam tak więcej.

Simba, Mega, Sabina, moremi, ania.g lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No nareszcie odezwały sie dwie zagubione duszyczki! Mandra fajnie ze wszystko u was ok, mały rośnie i tak ma być! No i ty Bursztynku tyle czasu sie nie oddzywalas!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2014, 20:58

Sabina, mysza1975, moremi, Bursztyn lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • mandragora Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laski wybaczcie a może i Pani paly nie wladuje do dziennika ;) no przecie nie będę tu wam biadolic lepiej męża poopierdzielac ze stresu ;) ważne ze jest ok ;)

Mega, Sabina, mysza1975, moremi, samira, inessa, Reni, macduska lubią tę wiadomość

bi7ym6k5itohspij.png17u9tgf6v5o8sce7.pngw5wqzbmhga0rplar.png
  • mandragora Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale już więcej nie będę... chociaż może znów za trzy tygodnie będzie powtórka z rozrywki... za tydzień zaczynam spotkania z położna wiec może mnie trochę będzie doprowadzać do pionu. A jest szansa ze moje łożysko przewiduje gdzie trzeba ;) albo mi lekarz nasciemnial żebym się nie denerwowala;)

Sabina, mysza1975, moremi lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mandragora wrote:
    Laski wybaczcie a może i Pani paly nie wladuje do dziennika ;) no przecie nie będę tu wam biadolic lepiej męża poopierdzielac ze stresu ;) ważne ze jest ok ;)
    Medzisz mężowi i myślisz ze gdzie on potem siedzi? Tutaj, na forum.

Aasiula, Mega, mandragora, Sabina, kapturnica, mysza1975, moremi, Reni, Bursztyn lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • mandragora Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis mocno za was trzymam kciuki. Mała musi dać radę.
    Paszczaku brawo dla Adasia super ze wszystko dobrze
    Simba a jak tixy?

mysza1975, paszczakin lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Twixy ok, juz mnie szturchaja od środka. Czekam na wizytę u gina i kolejne USG bo na ostatnim wyszły u jednego zwapnienia na wątrobie :-/ wiec modlę sie zeby to nie było nic groźnego

mysza1975, Sabina, Aasiula, mandragora, Bliska 77, samira, Mega, Bursztyn, caffe lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2014, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mandra, no! Oby taka ucieczka była ostatni raz, bo pani wezwie rodziców na dywanik! A wtedy nici z kieszonkowego ;) I na dyskotekę też Cię pewnie wtedy nie puszczą, nawet mąż nie pomoże ;)
    Dobrze, że z Wami wszystko dobrze :) :)

Aasiula, mysza1975, moremi, mandragora, inessa, Mega, Reni lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2014, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I chciałam się pochwalić - moja bratowa jest w ciąży :) W grudniu stracili bliźnięta, 8tc i teraz w końcu się im udało. Cieszę się jakby to była moja ciąża :)
    O tu ją macie https://ovufriend.pl/wykres,986b8c3e0c090c4fcc4c6f1061cbe8a4.html

mysza1975, moremi, Bliska 77, mandragora, Aasiula, iwcia77, samira, inessa, Mega, Simba, macduska, megan8, caffe lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina, to potwierdza moja teze, ze na wszystkie przyjdzie czas tylko trzeba wyluzowac ale tak naprawde wyluzowac a nie tylko owo wykuzowanie udawac przed soba, znam to z autopsji ;)

Sabina, Aasiula, mysza1975, inessa, iwcia77, Bursztyn lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• moremi Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    I chciałam się pochwalić - moja bratowa jest w ciąży :) W grudniu stracili bliźnięta, 8tc i teraz w końcu się im udało. Cieszę się jakby to była moja ciąża :)
    O tu ją macie https://ovufriend.pl/wykres,986b8c3e0c090c4fcc4c6f1061cbe8a4.html
    A i zaraz Ty w ciąży będziesz. Wiesz jak to jest... ludzie lubią takie historie, że "pozazdrościła i z tej zazdrości sama w ciążę zaszła" ;)

mysza1975, Sabina, inessa, iwcia77, mandragora, Aasiula, Mega, Simba, Elfik, Bursztyn lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • mandragora Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś

Sabinka mocno usciskaj bratowa :) zawsze strasznie się ciesze jak aniołkowa mama znajduje w sobie odwagę i siłę żeby znów być w ciąży...
    Simba a kiedy będzie coś wiadomo?
    Dołączam się do modlitw ;) ale wiesz ja mam swojego małego człowieka w niebie wiec może coś załatwimy ;)

mysza1975, Sabina, Aasiula, moremi, samira, iwcia77, Mega, Simba, caffe lubią tę wiadomość

• mandragora Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    A i zaraz Ty w ciąży będziesz. Wiesz jak to jest... ludzie lubią takie historie, że "pozazdrościła i z tej zazdrości sama w ciążę zaszła" ;)
    Właśnie właśnie ciąża zarazliwa wiec zasuwaj do bratowej po wirusy ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2014, 21:23

Sabina, moremi, mysza1975, samira, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2014, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mandragora wrote:
    No to jest raczej trudne do wykonania, bo ja mieszkam w świętokrzyskim a oni zachodniopomorskim :) Ale może przez telefon przechodzą?? :D

mysza1975, moremi, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mandragora wrote:
    I sprzedaj pózniej nam ,ja biore z zamknietymi oczami :)

samira, mysza1975, Sabina, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mandragora wrote:
    My ze szwagierką na odległość cykl po cyklu zaszłyśmy, więc to idealny przykład "ciąży z zazdrości". Skończyły się obie w odstępie jednodniowym, ale to inna historia.

mandragora, Sabina, Aasiula, Mega, mysza1975, iwcia77, kapturnica, Elfik, Bursztyn lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
‹‹ 4586 4587 4588 4589 4590 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również: