35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bozesz trzymajcie mnie robie lekcje z młodym juz 3h zaraz go zabije i pojde siedziec
Pytam jak sie pisze umyj a on no u-m-j
ja jakie u? napisz
ómyj
i takich kwiatków dzisiaj tysiące mi zaserwował wrrrrr
Dobra idę dalej robićinessa, iwcia77, Mega, mysza1975, EwaT, kapturnica, Sabina, moremi, samira, macduska, Elfik, caffe lubią tę wiadomość
-
mandragora wrote:Hej kobitki kochane. Zeszło w końcu ze mnie powietrze po wizycie. Przerażona jestem cały czas ale na tydzień przed wizytą ja juz blada ze strachu jestem więc strachalam się sama
ło matko ile mnie ta ciąża nerwów kosztuje ale oby do grudnia chociaż...no będzie mi to musiał synek wynagrodzić
no nic reasumując . Usg polowkowe wypadlo ok. Stasia serducho bije jak dzwon! Wszystko z nim w najlepszym porządku, a jeśli nie to nic mi o tym nie wiadomo
nasz mały wielki człowiek waży juz 400 g i miewa się wyśmienicie.
A co u was? Jakieś streszczenie wydarzeń by się przydało bo z tego co widziałam to Bozia się w końcu rozsypalawitam wiec Kajetana na świecie i gratulacje dla dzielnej mamusi
Widzę ze nasze forum rośnie w siłęwitam nowe koleżanki
Inessko bardzo cieszę się z bety i mocno kciuki zaciskam za nuuuuuudna ciążę
Więcej nie wiem? Co się jeszcze wydarzyło dobrego?
Mam nadzieje ze dostaniesz pale od pani.
Dobrze ze wieści dobre!mysza1975, Mega, iwcia77, Sabina, moremi, samira, Reni lubią tę wiadomość
-
mandragora wrote:Hej kobitki kochane. Zeszło w końcu ze mnie powietrze po wizycie. Przerażona jestem cały czas ale na tydzień przed wizytą ja juz blada ze strachu jestem więc strachalam się sama
ło matko ile mnie ta ciąża nerwów kosztuje ale oby do grudnia chociaż...no będzie mi to musiał synek wynagrodzić
no nic reasumując . Usg polowkowe wypadlo ok. Stasia serducho bije jak dzwon! Wszystko z nim w najlepszym porządku, a jeśli nie to nic mi o tym nie wiadomo
nasz mały wielki człowiek waży juz 400 g i miewa się wyśmienicie.
A co u was? Jakieś streszczenie wydarzeń by się przydało bo z tego co widziałam to Bozia się w końcu rozsypalawitam wiec Kajetana na świecie i gratulacje dla dzielnej mamusi
Widzę ze nasze forum rośnie w siłęwitam nowe koleżanki
Inessko bardzo cieszę się z bety i mocno kciuki zaciskam za nuuuuuudna ciążę
Więcej nie wiem? Co się jeszcze wydarzyło dobrego?
-
No nareszcie odezwały sie dwie zagubione duszyczki! Mandra fajnie ze wszystko u was ok, mały rośnie i tak ma być! No i ty Bursztynku tyle czasu sie nie oddzywalas!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2014, 20:58
Sabina, mysza1975, moremi, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Ale już więcej nie będę... chociaż może znów za trzy tygodnie będzie powtórka z rozrywki... za tydzień zaczynam spotkania z położna wiec może mnie trochę będzie doprowadzać do pionu. A jest szansa ze moje łożysko przewiduje gdzie trzeba
albo mi lekarz nasciemnial żebym się nie denerwowala;)
Sabina, mysza1975, moremi lubią tę wiadomość
-
mandragora wrote:Laski wybaczcie a może i Pani paly nie wladuje do dziennika
no przecie nie będę tu wam biadolic lepiej męża poopierdzielac ze stresu
ważne ze jest ok
Aasiula, Mega, mandragora, Sabina, kapturnica, mysza1975, moremi, Reni, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Twixy ok, juz mnie szturchaja od środka. Czekam na wizytę u gina i kolejne USG bo na ostatnim wyszły u jednego zwapnienia na wątrobie
wiec modlę sie zeby to nie było nic groźnego
mysza1975, Sabina, Aasiula, mandragora, Bliska 77, samira, Mega, Bursztyn, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMandra, no! Oby taka ucieczka była ostatni raz, bo pani wezwie rodziców na dywanik! A wtedy nici z kieszonkowego
I na dyskotekę też Cię pewnie wtedy nie puszczą, nawet mąż nie pomoże
Dobrze, że z Wami wszystko dobrzeAasiula, mysza1975, moremi, mandragora, inessa, Mega, Reni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyI chciałam się pochwalić - moja bratowa jest w ciąży
W grudniu stracili bliźnięta, 8tc i teraz w końcu się im udało. Cieszę się jakby to była moja ciąża
O tu ją macie https://ovufriend.pl/wykres,986b8c3e0c090c4fcc4c6f1061cbe8a4.html
mysza1975, moremi, Bliska 77, mandragora, Aasiula, iwcia77, samira, inessa, Mega, Simba, macduska, megan8, caffe lubią tę wiadomość
-
Sabina, to potwierdza moja teze, ze na wszystkie przyjdzie czas tylko trzeba wyluzowac ale tak naprawde wyluzowac a nie tylko owo wykuzowanie udawac przed soba, znam to z autopsji
Sabina, Aasiula, mysza1975, inessa, iwcia77, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:I chciałam się pochwalić - moja bratowa jest w ciąży
W grudniu stracili bliźnięta, 8tc i teraz w końcu się im udało. Cieszę się jakby to była moja ciąża
O tu ją macie https://ovufriend.pl/wykres,986b8c3e0c090c4fcc4c6f1061cbe8a4.htmlmysza1975, Sabina, inessa, iwcia77, mandragora, Aasiula, Mega, Simba, Elfik, Bursztyn lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Sabinka mocno usciskaj bratowazawsze strasznie się ciesze jak aniołkowa mama znajduje w sobie odwagę i siłę żeby znów być w ciąży...
Simba a kiedy będzie coś wiadomo?
Dołączam się do modlitwale wiesz ja mam swojego małego człowieka w niebie wiec może coś załatwimy
mysza1975, Sabina, Aasiula, moremi, samira, iwcia77, Mega, Simba, caffe lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:A i zaraz Ty w ciąży będziesz. Wiesz jak to jest... ludzie lubią takie historie, że "pozazdrościła i z tej zazdrości sama w ciążę zaszła"
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2014, 21:23
Sabina, moremi, mysza1975, samira, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymandragora wrote:Właśnie właśnie ciąża zarazliwa wiec zasuwaj do bratowej po wirusy
Ale może przez telefon przechodzą??
mysza1975, moremi, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
mandragora wrote:Właśnie właśnie ciąża zarazliwa wiec zasuwaj do bratowej po wirusy
mandragora, Sabina, Aasiula, Mega, mysza1975, iwcia77, kapturnica, Elfik, Bursztyn lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!