35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Paszczu! gratulacje, super newsy i oby tak dalejpaszczakin wrote:Witam sie popoludniowo, przybylam sie zameldowac przed udaniem sie na rozrywke intelektualną p.t. X-men fefnascie.
u nas ok, Adas rosnie jak na drozdzach.. dzis z usg wyszlo 8t5d, ma ponad 2 cm, nawet sie juz wiercil (gin widzial, ja jak zwykle widzialam szare paski).
Dostalam rozpiske wizyt az do porodu, usg prenatalne 20 pazdziernika, progesteron biore dalej i o- wszytko ok. Termin porodu aktualnie na 30 kwietnia, ale niech siedzi na "porodowce" jak jest, bo usg mojego gina takie przedpotopowe, to sie zobaczy po prenatalnym.
Bozia, super, ze sie odezwalas- trzymamy kciuki za Kajtucha, ja mysle, ze te szmerki to z radosci i milosci do mamy!
Alis, za Weronike rowniez trzymam mocno! Lekarz nie musi byc gadula, wazne, zeby specjalista byl do rzeczy. Mam nadzieje, ze jak najszybciej bedziecie z malutka juz po, uspokojeni..mysza1975, paszczakin lubią tę wiadomość
-
Tobie sie nie dziwie, ze wszystko ci sie z penisami kojarzy
iwcia77, kapturnica, mysza1975, Sabina, Aasiula, paszczakin lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Witam sie popoludniowo, przybylam sie zameldowac przed udaniem sie na rozrywke intelektualną p.t. X-men fefnascie.
u nas ok, Adas rosnie jak na drozdzach.. dzis z usg wyszlo 8t5d, ma ponad 2 cm, nawet sie juz wiercil (gin widzial, ja jak zwykle widzialam szare paski).
Dostalam rozpiske wizyt az do porodu, usg prenatalne 20 pazdziernika, progesteron biore dalej i o- wszytko ok. Termin porodu aktualnie na 30 kwietnia, ale niech siedzi na "porodowce" jak jest, bo usg mojego gina takie przedpotopowe, to sie zobaczy po prenatalnym.
Bozia, super, ze sie odezwalas- trzymamy kciuki za Kajtucha, ja mysle, ze te szmerki to z radosci i milosci do mamy!
Alis, za Weronike rowniez trzymam mocno! Lekarz nie musi byc gadula, wazne, zeby specjalista byl do rzeczy. Mam nadzieje, ze jak najszybciej bedziecie z malutka juz po, uspokojeni..Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2014, 19:26
mysza1975, paszczakin lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9f5c33a93458.jpg
iwcia77, Aasiula, Sabina, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mala79 wrote:Czesc Iwone
Jasne ze mozesz sie domagac zwrotu chociaz czesci pieniedzy za telefon (pytanie kiedy go kupilas?) Co do zwrotu za towar kupiony przez internet masz na to 10dni nie zebym sie wymadrzala w tym temacie ale to moja praca codzienna....Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2014, 20:01
-
caffe wrote:Inessa, robię Twój karczek z majonezem
ale bez cebuli bo zapomniałam
samira, Sabina, Aasiula, Mega, inessa, paszczakin, caffe lubią tę wiadomość
-
Hej Kobitki
Zawalona bylam robota i dodatkowo nawiedzil nas brat meza, dzis wyjechal, nie mialam nawet czasu uzupelnic wykres.
Bozia bedzie w szpitalu do srody bo u Kajtka sa szmery w sercu, mysla ze to fizjol. ale chca to jeszcze sprawdzic. Dam znac jeli cos wiecej bede wiedziec.Sabina, EwaT, Simba, iwcia77, moremi, Aasiula, inessa, Mega, ania.g, mysza1975, Parka, kapturnica, Bliska 77, samira, Reni, macduska, Niuta, caffe lubią tę wiadomość
-
Hej kobitki kochane. Zeszło w końcu ze mnie powietrze po wizycie. Przerażona jestem cały czas ale na tydzień przed wizytą ja juz blada ze strachu jestem więc strachalam się sama
ło matko ile mnie ta ciąża nerwów kosztuje ale oby do grudnia chociaż...no będzie mi to musiał synek wynagrodzić
no nic reasumując . Usg polowkowe wypadlo ok. Stasia serducho bije jak dzwon! Wszystko z nim w najlepszym porządku, a jeśli nie to nic mi o tym nie wiadomo
nasz mały wielki człowiek waży juz 400 g i miewa się wyśmienicie.
A co u was? Jakieś streszczenie wydarzeń by się przydało bo z tego co widziałam to Bozia się w końcu rozsypalawitam wiec Kajetana na świecie i gratulacje dla dzielnej mamusi
Widzę ze nasze forum rośnie w siłęwitam nowe koleżanki
Inessko bardzo cieszę się z bety i mocno kciuki zaciskam za nuuuuuudna ciążę
Więcej nie wiem? Co się jeszcze wydarzyło dobrego?inessa, ania.g, Mega, mysza1975, Aasiula, Parka, iwcia77, kapturnica, Sabina, moremi, Bliska 77, samira, Reni, macduska, Elfik, caffe lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Hej Kobitki
Zawalona bylam robota i dodatkowo nawiedzil nas brat meza, dzis wyjechal, nie mialam nawet czasu uzupelnic wykres.
Bozia bedzie w szpitalu do srody bo u Kajtka sa szmery w sercu, mysla ze to fizjol. ale chca to jeszcze sprawdzic. Dam znac jeli cos wiecej bede wiedziec.inessa, Aasiula, Mega, mysza1975, Parka, moremi, macduska, Bursztyn lubią tę wiadomość