X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Parka Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paszczakin, to ekstra wieści! :) :) :)

iwcia77, mysza1975, paszczakin lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paszczu! gratulacje, super newsy i oby tak dalej :) <3
    paszczakin wrote:
    Witam sie popoludniowo, przybylam sie zameldowac przed udaniem sie na rozrywke intelektualną p.t. X-men fefnascie.
    u nas ok, Adas rosnie jak na drozdzach.. dzis z usg wyszlo 8t5d, ma ponad 2 cm, nawet sie juz wiercil (gin widzial, ja jak zwykle widzialam szare paski).
    Dostalam rozpiske wizyt az do porodu, usg prenatalne 20 pazdziernika, progesteron biore dalej i o- wszytko ok. Termin porodu aktualnie na 30 kwietnia, ale niech siedzi na "porodowce" jak jest, bo usg mojego gina takie przedpotopowe, to sie zobaczy po prenatalnym.

Bozia, super, ze sie odezwalas- trzymamy kciuki za Kajtucha, ja mysle, ze te szmerki to z radosci i milosci do mamy!

Alis, za Weronike rowniez trzymam mocno! Lekarz nie musi byc gadula, wazne, zeby specjalista byl do rzeczy. Mam nadzieje, ze jak najszybciej bedziecie z malutka juz po, uspokojeni..

mysza1975, paszczakin lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Iwciaale to sa penisy???Czy ja zle widze na moim hp mini 2smiech2.gif ?
    Tobie sie nie dziwie, ze wszystko ci sie z penisami kojarzy ;)

iwcia77, kapturnica, mysza1975, Sabina, Aasiula, paszczakin lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Witam sie popoludniowo, przybylam sie zameldowac przed udaniem sie na rozrywke intelektualną p.t. X-men fefnascie.
    u nas ok, Adas rosnie jak na drozdzach.. dzis z usg wyszlo 8t5d, ma ponad 2 cm, nawet sie juz wiercil (gin widzial, ja jak zwykle widzialam szare paski).
    Dostalam rozpiske wizyt az do porodu, usg prenatalne 20 pazdziernika, progesteron biore dalej i o- wszytko ok. Termin porodu aktualnie na 30 kwietnia, ale niech siedzi na "porodowce" jak jest, bo usg mojego gina takie przedpotopowe, to sie zobaczy po prenatalnym.

Bozia, super, ze sie odezwalas- trzymamy kciuki za Kajtucha, ja mysle, ze te szmerki to z radosci i milosci do mamy!

Alis, za Weronike rowniez trzymam mocno! Lekarz nie musi byc gadula, wazne, zeby specjalista byl do rzeczy. Mam nadzieje, ze jak najszybciej bedziecie z malutka juz po, uspokojeni..
    Super wieści oby tak dalej :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2014, 19:26

mysza1975, paszczakin lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9f5c33a93458.jpg
    He he Kapta dla ciebie ...:)

iwcia77, Aasiula, Sabina, kapturnica lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paszczaku kochany super wieści!

iwcia77, Aasiula, mysza1975, paszczakin lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paszczak,bardzo się cieszę że u Was wszystko dobrze :)

mysza1975, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • mysza1975 Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paszczakin, cieszę się razem z Tobą!

paszczakin lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2014, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paszczak super wieści :) Adaś rosnie jak na drożdżach :) Żeby tylko nie było, że Wy Adaś, Adaś a tu Adasia jak u Miauczyńskich ;)

iwcia77, kapturnica, mysza1975, Mega, Bliska 77, paszczakin lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2014, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paszczak, rewelka wiesci!

iwcia77, mysza1975, Aasiula, paszczakin lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala79 wrote:
    Czesc Iwone

Jasne ze mozesz sie domagac zwrotu chociaz czesci pieniedzy za telefon (pytanie kiedy go kupilas?) Co do zwrotu za towar kupiony przez internet masz na to 10dni nie zebym sie wymadrzala w tym temacie ale to moja praca codzienna....
    Telefon nie był nowy,miał ok 2 lata ale wyglądał jak nowy i co najważniejsze działał i miał działać jeszcze przynajmniej do grudnia, bo wtedy chciałam syowi kupić nowy.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2014, 20:01

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    He he Kapta dla ciebie ...:)
    rozmiar king size..W sam raz =D

iwcia77, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2014, 20:02

• Simba Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    No ona juz tu od dluzszego czasu siedzi...Ty kablico!! =D Wszedzie pisala fakt,.No i negowala rowniez inne preparaty..Poblokowlai ja????
    Ktora to?

Mega lubi tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Inessa, robię Twój karczek z majonezem :P ale bez cebuli bo zapomniałam :P
    Kurwa caffe, wycięłas Inessie karczek? Nieładnie, ci powiem. I jak ona teraz bedzie wyglądać? Conajmniej niesymetrycznie ;)

samira, Sabina, Aasiula, Mega, inessa, paszczakin, caffe lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja pierdziele....a psy na ulicy mogą oglądać?
    http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,16693641,Matki_oburzone_oslami_kopulujacymi_w_zoo__Radna_PiS.html#BoxSlotI3img

iwcia77, moremi, Bliska 77, macduska lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Kobitki

Zawalona bylam robota i dodatkowo nawiedzil nas brat meza, dzis wyjechal, nie mialam nawet czasu uzupelnic wykres.
    Bozia bedzie w szpitalu do srody bo u Kajtka sa szmery w sercu, mysla ze to fizjol. ale chca to jeszcze sprawdzic. Dam znac jeli cos wiecej bede wiedziec.

Sabina, EwaT, Simba, iwcia77, moremi, Aasiula, inessa, Mega, ania.g, mysza1975, Parka, kapturnica, Bliska 77, samira, Reni, macduska, Niuta, caffe lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    1500 takiemu obślinionemu żigolakowi??
    http://kobieta.gazeta.pl/kobieta/1,107880,16621134.html

• mandragora Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kobitki kochane. Zeszło w końcu ze mnie powietrze po wizycie. Przerażona jestem cały czas ale na tydzień przed wizytą ja juz blada ze strachu jestem więc strachalam się sama ;) ło matko ile mnie ta ciąża nerwów kosztuje ale oby do grudnia chociaż...no będzie mi to musiał synek wynagrodzić ;) no nic reasumując . Usg polowkowe wypadlo ok. Stasia serducho bije jak dzwon! Wszystko z nim w najlepszym porządku, a jeśli nie to nic mi o tym nie wiadomo ;) nasz mały wielki człowiek waży juz 400 g i miewa się wyśmienicie.
    A co u was? Jakieś streszczenie wydarzeń by się przydało bo z tego co widziałam to Bozia się w końcu rozsypala ;) witam wiec Kajetana na świecie i gratulacje dla dzielnej mamusi ;)
    Widzę ze nasze forum rośnie w siłę ;) witam nowe koleżanki ;)
    Inessko bardzo cieszę się z bety i mocno kciuki zaciskam za nuuuuuudna ciążę ;)
    Więcej nie wiem? Co się jeszcze wydarzyło dobrego?

inessa, ania.g, Mega, mysza1975, Aasiula, Parka, iwcia77, kapturnica, Sabina, moremi, Bliska 77, samira, Reni, macduska, Elfik, caffe lubią tę wiadomość

bi7ym6k5itohspij.png17u9tgf6v5o8sce7.pngw5wqzbmhga0rplar.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Hej Kobitki

Zawalona bylam robota i dodatkowo nawiedzil nas brat meza, dzis wyjechal, nie mialam nawet czasu uzupelnic wykres.
    Bozia bedzie w szpitalu do srody bo u Kajtka sa szmery w sercu, mysla ze to fizjol. ale chca to jeszcze sprawdzic. Dam znac jeli cos wiecej bede wiedziec.
    Boże nareszcie wróciłas. Weź juz tak nie znikaj, noooo

inessa, Aasiula, Mega, mysza1975, Parka, moremi, macduska, Bursztyn lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
‹‹ 4585 4586 4587 4588 4589 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również: