X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    No to nam się sala zapełnia, jeszcze jedna i mamy pełen skład..
    I w karty można pograć:-) :-)
    Mnie tez mozecie przyjac do kom pletu na oddzial zamkniety..Z samego oczekiwanai na dostawce spermiszonow prdolca mozna dostac..To mi czas z Wami jakos zleci...Postukamy sie w sciany...I ja Kce pokoj przy oknie....

iwcia77, mysza1975, inessa, moremi, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Alis Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    W sumie nikt nie wie, przy moich nieregularnych cyklach, zgadlam sobie termin, a mój gin patalach się ze mna zgodził i tak zostało.
    Potem dziecko wyglądało na młodsze, ale kazdy przyjmował termin z pierwszego USG..

Ja miałam długo problemy w ciąży, co jej tez nie pomogło w rozwoju, tylko ze slyszlam, ze to norma więc...

Ale w stosunku do prognoz jest super! Z głowa ok, a to było dla mnie najważniejsze, resztę nadrobimy:-)
    Przepraszam, ze zasmutalam, po prostu czytam posty np pusura, jesteś w domu, bujasz dziecko w lezaczku, robisz sesje, wszyscy się cieszą... Tak to powinno wygladac, a nie strach, szukanie specjalistów na własna rękę, bo na NFZ chyba by w zerowce poszła...

Normalnie bym do tego nie wracała, ale teraz, siłą rzeczy, kiedy sie staram się o drugie dziecko o tym się myśli..
    Zeby choć za drugim razem było jak na amerykanskim filmie, kwiaty, gratulacje i powrót do domu z dzieckiem w objęciach...:-) :-) :-) :-)

Mnie wyrzucili pomimo cesarki po dwóch dniach od porodu, bo blisko mieszkam, pamiętam jak wracalismy do domu samochodem, a ja nagle się rozryczalam, bo się poczulam jakbym to dziecko stracila, a z tylu miał siedzieć mój skarb a był tylko pusty fotelik...

Trzeba myśleć pozytywnie, ale pewne wspomnienia wracają nieproszone.
    Pewnie tez dlatego, ze jestem na siebie zła, ze nie sluchalam instynktu, tylko wierzylam ginowi, ze wyolbrzymiam, panikuje i to normalne w ciąży...

No tyle z mendzenia, zresztą o czym ja myślę, najpierw trzeba zajść, kufa, a ja nie mam stojaka kopulacyjnego w domu, i dupa... Nie idzie...;-)

Efik, rozumiem cię. U nas tez tak było. Zamiast kwiatów, odwiedzin, szpital w Łodzi, potem z dzieckiem na chirurgii. Teraz też latanie po lekarzach, niewiadomo komu ufać.

A ile ma twoja córka?

Simba lubi tę wiadomość

aY05p2.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...nasunela mi sie pewna mysl...geneza powiedzenia " wypasc sroce spod ogona"...jak myslicie ma to zwiazek z ziolami ojca sroki ? ;)

mysza1975, inessa, moremi, Aasiula, samira, paszczakin, Mega, Elfik lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    ...nasunela mi sie pewna mysl...geneza powiedzenia " wypasc sroce spod ogona"...jak myslicie ma to zwiazek z ziolami ojca sroki ? ;)
    Eyyy wyobrazilam sobie ze sroka narobil w zioła...YYYY O.o

iwcia77, mysza1975, inessa, moremi, Aasiula, Mega, Bliska 77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiesz no nie wiadomo , pewnie jakby jedzenie kupy mialo wplyw na plodnosc to juz widze cale forum jak je kupe.. ;D - ze mna na czele oczywiscie :D
    kapturnica wrote:
    Eyyy wyobrazilam sobie ze sroka narobil w zioła...YYYY O.o

kapturnica, inessa, Aasiula, mysza1975, Mega, Bliska 77 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Caffe a ty coś bierzesz na te swoją skleroze? ;)
    Nie :P ale mam wymówkę ;)

iwcia77, inessa, mysza1975, Mega lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Caffe mam nadzieje,ze bedzie smakowac :)
    a cebule mogłas dołożyc później :P
    skleroza nie boli :P
    No mogłam, ale mi się nie chciało, tak samo jak sera mi się nie chce dawać :P muszę? :)

inessa, mysza1975, Mega lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy po CLO aż tak bolą jajninki? ja umieram. To co będzie jak w następnym cyklu zwiększe dawkę?

iwcia77, mysza1975, Parka, Mega lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Na szczęście dzisiaj nie musiałam nigdzie wychodzić, nawet dzieciaka do sklepu po śmietanę wysłałam a teraz męża z młoda do szkoły muzycznej a ja w kocyki leżę ;)
    Ależ tobie dobrze :)

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caffe no pewnie,ze nie musisz co kto woli :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2014, 18:23

caffe, mysza1975 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    wiesz no nie wiadomo , pewnie jakby jedzenie kupy mialo wplyw na plodnosc to juz widze cale forum jak je kupe.. ;D - ze mna na czele oczywiscie :D
    0blush2.gif Taka cieplusia , mięciuchna mniam

inessa, iwcia77, Aasiula, mysza1975, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Czy po CLO aż tak bolą jajninki? ja umieram. To co będzie jak w następnym cyklu zwiększe dawkę?
    Potrafia bolec dosc mocno...Byc moze produkcja dosc duza jest//..

moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    HA HA HA

iwcia77 lubi tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurde wy tu z karkowkami a u mnie bidna ogorkowa na specjalne zamowienie Ivo :D

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    0blush2.gif Taka cieplusia , mięciuchna mniam
    YYYYY fuuuuujjjjjjjjjjjjjjj :/

iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2014, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    W sumie nikt nie wie, przy moich nieregularnych cyklach, zgadlam sobie termin, a mój gin patalach się ze mna zgodził i tak zostało.
    Potem dziecko wyglądało na młodsze, ale kazdy przyjmował termin z pierwszego USG..

Ja miałam długo problemy w ciąży, co jej tez nie pomogło w rozwoju, tylko ze slyszlam, ze to norma więc...

Ale w stosunku do prognoz jest super! Z głowa ok, a to było dla mnie najważniejsze, resztę nadrobimy:-)
    Przepraszam, ze zasmutalam, po prostu czytam posty np pusura, jesteś w domu, bujasz dziecko w lezaczku, robisz sesje, wszyscy się cieszą... Tak to powinno wygladac, a nie strach, szukanie specjalistów na własna rękę, bo na NFZ chyba by w zerowce poszła...

Normalnie bym do tego nie wracała, ale teraz, siłą rzeczy, kiedy sie staram się o drugie dziecko o tym się myśli..
    Zeby choć za drugim razem było jak na amerykanskim filmie, kwiaty, gratulacje i powrót do domu z dzieckiem w objęciach...:-) :-) :-) :-)

Mnie wyrzucili pomimo cesarki po dwóch dniach od porodu, bo blisko mieszkam, pamiętam jak wracalismy do domu samochodem, a ja nagle się rozryczalam, bo się poczulam jakbym to dziecko stracila, a z tylu miał siedzieć mój skarb a był tylko pusty fotelik...

Trzeba myśleć pozytywnie, ale pewne wspomnienia wracają nieproszone.
    Pewnie tez dlatego, ze jestem na siebie zła, ze nie sluchalam instynktu, tylko wierzylam ginowi, ze wyolbrzymiam, panikuje i to normalne w ciąży...

No tyle z mendzenia, zresztą o czym ja myślę, najpierw trzeba zajść, kufa, a ja nie mam stojaka kopulacyjnego w domu, i dupa... Nie idzie...;-)

Elfik, swoje przeżyłaś dobrze ze jest poprawa z reszta dacie radę na pewno.
    A co do kopulacyjnej machiny to rozwaliły mnie takie wyznaczone miejsca na faceta nogi,

Elfik lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    YYYYY fuuuuujjjjjjjjjjjjjjj :/
    EEE tam fujjj myslaby kto ,ze krolewna
    Kooooopa is my live 0dance.gif

iwcia77, macduska, inessa, Aasiula, Mega, Sabina lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2014, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis wrote:
    Efik, rozumiem cię. U nas tez tak było. Zamiast kwiatów, odwiedzin, szpital w Łodzi, potem z dzieckiem na chirurgii. Teraz też latanie po lekarzach, niewiadomo komu ufać.
    pamiętam że po diagnozie mojego młodego to miałam takie myśli,że głupio mi było że urodził się "wybrakowany" trochę się winna czułam, chociaż to było strasznie głupie myślenie ale doła miałam potężnego.... sama przed sobą się wstydzę

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2014, 18:35

iwcia77, mysza1975, Aasiula, Elfik, Sabina, Simba lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 23 września 2014, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak powitam mojego P 2krzeslo.gif jak tulipan sie bedzie chVjowo rozwijal 2smiech2.gif

Sabina, samira, macduska, iwcia77, mysza1975, Aasiula, inessa, Mega, Elfik, moremi, Niuta lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2014, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    EEE tam fujjj myslaby kto ,ze krolewna
    Kooooopa is my live 0dance.gif
    znowu o gównie?????????

iwcia77, mysza1975, Aasiula, Mega, Sabina lubią tę wiadomość

‹‹ 4583 4584 4585 4586 4587 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ