35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Elfik wrote:Kap, ja myslalam, żeby to wkleic na zielarach z zapytaniem czy to nie SA mieszanki klimuszki lub sroki, jesli idzie o skład, a dla zmylenia przeciwnika dodane jakies liście malin, czy inne ozdobniki...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2014, 17:14
-
caffe wrote:Inessa, robię Twój karczek z majonezem
ale bez cebuli bo zapomniałam
kapturnica, inessa, mysza1975, Aasiula, caffe, Simba lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:
Może rzeczywiscie to nie jest forum reklamowe, ale ona tez nigdy nie pisała nie mogę , zaszlam poronilam, ah umrę, zaszlam, poronilam, nie mogę, zaszlam, poronilam... A nic się w datach nie zgadza ani z zajściem ani poronieniem...
Hihi, kapciu, hihji
I tu sie zgodze..Ze tez nie zblokuja takich co konfabuluja tu na ovu...Ikusie i inne kurFa dziubaski heh
iwcia77, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Elfik twoja córka to duży wczesniak?
W sumie nikt nie wie, przy moich nieregularnych cyklach, zgadlam sobie termin, a mój gin patalach się ze mna zgodził i tak zostało.
Potem dziecko wyglądało na młodsze, ale kazdy przyjmował termin z pierwszego USG..
Ja miałam długo problemy w ciąży, co jej tez nie pomogło w rozwoju, tylko ze slyszlam, ze to norma więc...
Ale w stosunku do prognoz jest super! Z głowa ok, a to było dla mnie najważniejsze, resztę nadrobimy:-)
Przepraszam, ze zasmutalam, po prostu czytam posty np pusura, jesteś w domu, bujasz dziecko w lezaczku, robisz sesje, wszyscy się cieszą... Tak to powinno wygladac, a nie strach, szukanie specjalistów na własna rękę, bo na NFZ chyba by w zerowce poszła...
Normalnie bym do tego nie wracała, ale teraz, siłą rzeczy, kiedy sie staram się o drugie dziecko o tym się myśli..
Zeby choć za drugim razem było jak na amerykanskim filmie, kwiaty, gratulacje i powrót do domu z dzieckiem w objęciach...
Mnie wyrzucili pomimo cesarki po dwóch dniach od porodu, bo blisko mieszkam, pamiętam jak wracalismy do domu samochodem, a ja nagle się rozryczalam, bo się poczulam jakbym to dziecko stracila, a z tylu miał siedzieć mój skarb a był tylko pusty fotelik...
Trzeba myśleć pozytywnie, ale pewne wspomnienia wracają nieproszone.
Pewnie tez dlatego, ze jestem na siebie zła, ze nie sluchalam instynktu, tylko wierzylam ginowi, ze wyolbrzymiam, panikuje i to normalne w ciąży...
No tyle z mendzenia, zresztą o czym ja myślę, najpierw trzeba zajść, kufa, a ja nie mam stojaka kopulacyjnego w domu, i dupa... Nie idzie...iwcia77, Mega, moremi, Alis, kapturnica, mysza1975, macduska, Sabina, Pusurek, Iwone lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witojcie
kuzwa właśnie wrociłam z roboty ,ja pierdzielę jak zimno,leje ,wieje
Rano jak dojechałam do roboty to wygladałam jak zeszczana czarownica gacie mokre a makijaż na cyckach a teraz eee no nie wiem do czego to porónwć
Rower juz do piwnicy bo inaczej zamką mnie w psychiatryku za wygląd
Trza jezdzic czołgiem juz do robotyElfik, inessa, moremi, Mega, kapturnica, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Witojcie
Rano jak dojechałam do roboty to wygladałam jak zeszczana czarownica gacie mokre a makijaż na cyckach a teraz eee no nie wiem do czego to porónwć
Trza jezdzic czołgiem juz do roboty
No to nam się sala zapełnia, jeszcze jedna i mamy pełen skład..
I w karty można pograćAasiula, inessa, kapturnica, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:
No tyle z mendzenia, zresztą o czym ja myślę, najpierw trzeba zajść, kufa, a ja nie mam stojaka kopulacyjnego w domu, i dupa... Nie idzie...mysza1975 lubi tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Witojcie
Trza jezdzic czołgiem juz do robotyiwcia77, mysza1975, moremi, Aasiula lubią tę wiadomość