35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
iwcia77 wrote:jaka Anie I ? jaki preparat? o co kamon? jakie podkablowanie?
iwcia77, Aasiula, Mega, inessa, Bliska 77, Sabina, samira, ania.g lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
no moze i mam obsesje ale pesymistka to ja raczej nie jestem , wlosy mi sie jeza na glowie jak widze bezsensowne wypadki na ulicach, na razie nie bede o tym myslec - mam jeszcze jakies 15 lat do tej trudnej rzeczywistosci..kapturnica wrote:Ha rowerowe drogi w Pl..W moim miesciee nie ma nawet metra drogi dla rowerow..Nie mozesz az tak w czarnych barwach wszystko widziec...Nie zamkniesz pod kloszem syna , a zwl jak zacznie dojrzewac i bedzie coraz czesciej wychodzilsam czy z kumplami......Zobaczysz wtedy czy bedziesz w stanie upilnowac by nie wsiadl na skuter motor itp i nie musi byc jego moze byc nawet kumpla
Czy na wloskich czy na polskich wszedzie zdarzaja sie wypadki..
Nie ma co zakladac najgorszego Iwcia..Mysl pozytywniemoremi lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Hyhyhy te od infolica????
i za kablowanie dali ci premiuma ??
mam premiuma, a dostałam dwa tygodnie więcejiwcia77, mysza1975, Aasiula lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Laska jest przedstawicielką firmy Inof...C (w moim wykresie masz nazwę) i podszywała się pod użytkowniczkę ovu, a wszędzie w postach reklamowała ten preparat. Po chamsku zgłosiłam, bo mnie to wkurzało.
Wszedzie pisala fakt,.No i negowala rowniez inne preparaty..Poblokowlai ja????
moremi, mysza1975, Aasiula lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:no moze i mam obsesje ale pesymistka to ja raczej nie jestem , wlosy mi sie jeza na glowie jak widze bezsensowne wypadki na ulicach, na razie nie bede o tym myslec - mam jeszcze jakies 15 lat do tej trudnej rzeczywistosci..
Tez tak myslalam jak bylam z synem w ciazy....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2014, 16:56
iwcia77, mysza1975, Mega lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:No ona juz tu od dluzszego czasu siedzi...Ty kablico!!
Wszedzie pisala fakt,.No i negowala rowniez inne preparaty..Poblokowlai ja????
iwcia77, kapturnica, mysza1975, Aasiula, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
powinnas w policji pracowac
to bylo sledzctwo czy damska intuicja?
moremi wrote:Laska jest przedstawicielką firmy Inof...C (w moim wykresie masz nazwę) i podszywała się pod użytkowniczkę ovu, a wszędzie w postach reklamowała ten preparat. Po chamsku zgłosiłam, bo mnie to wkurzało.moremi, mysza1975, Mega, inessa, Bliska 77, Sabina lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:powinnas w policji pracowac
to bylo sledzctwo czy damska intuicja?
mysza1975, iwcia77, Aasiula, Mega, Sabina, ania.g, Simba lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyIwone wrote:Cześć dziewczyny
Doradźcie mi co zrobić.
Kupiłam 2 baterie do telefonu na allegro pod konkretny model. Po założeniu ich okazało się, że telefon przestał działać. Na starej baterii, też już się nie uruchomił.
Zajechałam do serwisu i tam okazało się, że baterie mają odwróconą polaryzację, tzn. tam gdzie powinien być plus jest minus i odwrotnie. Baterii nie da się inaczej założyć, wiec nie była to moja wina.
Z telefonem musiałam jechać do innego serwisu, bo ten pierwszy nie zajmował się elektroniką i diagnoza-telefon jest nienaprawialny, wygięta płyta główna i coś tam jeszcze.
I teraz pytanie czy mogę oczekiwać od sprzedawcy poza zwrotem za baterie i kosztów przesyłki, oczekiwać zwrotu za zakup nowego telefonu?
Czesc Iwone
Jasne ze mozesz sie domagac zwrotu chociaz czesci pieniedzy za telefon (pytanie kiedy go kupilas?) Co do zwrotu za towar kupiony przez internet masz na to 10dni nie zebym sie wymadrzala w tym temacie ale to moja praca codzienna....iwcia77, Iwone lubią tę wiadomość
-
mowisz ze to hormony ciazowe ?
to chyba instynk macierzynski mi sie zalaczyl
a pomyslec ze ja dzieci nigdy nie lubilam
kapturnica wrote:Zleci jak dzisTez tak myslalam jak bylam z synem w ciazy....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2014, 16:59
mysza1975, moremi, kapturnica, Mega, inessa, Sabina, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTak wogole to przepraszam ze sie nie przywitalam ale najpierw zaczelam czytac posty i od razu skomentowalam tego odnosnie problemu Iwone
Jeszcze raz dzien doberek i milego popoludnia zycze wszystkimmoremi, Mega, inessa, mysza1975, Iwone lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:mowisz ze to hormony ciazowe ?
to chyba instynk macierzynski mi sie zalaczyl
a pomyslec ze ja dzieci nigdy nie lubilam
Zalaczyl i nigdy nie wylaczy
Taki juz nas los
iwcia77, Mega, inessa, mysza1975, macduska lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, ja nie kaman, ona nigdy nie ukrywala, ze jest przedstawicielka tej firmy, nawet w nicku to miała i ze zdjęcia wynikało..
Nie mogę powiedzieć, ze się podszywala.
Może rzeczywiscie to nie jest forum reklamowe, ale ona tez nigdy nie pisała nie mogę , zaszlam poronilam, ah umrę, zaszlam, poronilam, nie mogę, zaszlam, poronilam... A nic się w datach nie zgadza ani z zajściem ani poronieniem...
Hihi, kapciu, hihjiWiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2014, 17:13
mysza1975 lubi tę wiadomość