35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej !!!
u nas widać dzisiaj ewidentnie,ze to pierwszy dzien jesieniraz słonce a raz deszcz ale chłodno bo tylko 14 stopni.
Alis
Bozia
A czytam Was i pekam ze śmiechu
dobrego dnia Wam życzeAlis, Aasiula, malgos741, megan8, Mega, moremi, samira, macduska, mysza1975, Parka lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Hej !!!
u nas widać dzisiaj ewidentnie,ze to pierwszy dzien jesieniraz słonce a raz deszcz ale chłodno bo tylko 14 stopni.
Alis
Bozia
A czytam Was i pekam ze śmiechu
dobrego dnia Wam życze
Jak się czujesz kofana ?inessa lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:DoPPPPra pierogen gotowen....Za chwile szybkie zakupy(leje dalej
) i po mlodego pod szkole...Pocieszyli ,ze taka pogoda ma byc do konca tygodnia a w next ma wrocic ciepelko..Sie zobaczy
Teeee, Martha Stewart, nie denerwuj ludzi tymi pierogami..
Ja mam resztki z wczoraj, a chwalić Allaha, cos wczoraj było...
Gdybym tylko miała tamta patelnie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2014, 13:18
Mega, kapturnica, Aasiula, Iwone, inessa, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
A u mnie chlebek już w piekarniku, trzecie pranie sie obraca, masa na oponki na blacie leży, zabieram sie za pieczarki i piersi
kapturnica, inessa, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:Jaka jest fajna reklama ranigastu z księdzem po kolędzie...!
Brawo za pomysł i odwagęElfik, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:Teeee, Martha Stewart, nie denerwuj ludzi tymi pierogami..
Ja mam resztki z wczoraj, a chwalić Allaha, cos wczoraj było...
Gdybym tylko miała tamta patelnie...Aasiula, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:A u mnie chlebek już w piekarniku, trzecie pranie sie obraca, masa na oponki na blacie leży, zabieram sie za pieczarki i piersi
Swoja droga nosi mnie na ajkies ciacho..Tylko pytanie jakie????Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA dzieki w miare ok sie czuje
nie moge w nocy spać oczy jak 5 zł i tylko przekrecam sie z boku na bok a rano nie moge wstac. No i mdłosci ale narazie da sie z nimi życ
i zmeczenie - ardzo szybko sie mecze.
Ale robicie obiady,ciasta no szokAasiula, moremi, Mega, Elfik, samira, iwcia77, mysza1975, BISCA lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:A dzieki w miare ok sie czuje
nie moge w nocy spać oczy jak 5 zł i tylko przekrecam sie z boku na bok a rano nie moge wstac. No i mdłosci ale narazie da sie z nimi życ
i zmeczenie - ardzo szybko sie mecze.
Ale robicie obiady,ciasta no szok
oj bede Ci zazdraszczać ( oczywiście pozytywnie) nawet tego żygania;D
Trzymam kciukasyinessa, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU mnie dzis krupnik, zwany inaczej "kasza dla psa" ( kochamy kasze, a w krupniku lyzka musi stac
). Dziecie spi w bujaczku ( Caffe, slyszysz?
), ja przygotowuje kreacje i gadzety do sesji ( jakkolwiek by to nie brzmialo ). Tak, pewnie zaraz bede musiala pisac, czy latex i pejcz juz spakowany.
Suknia koktailowa w kolorze burgunda juz jest, jakby co.
Mega, caffe, moremi, Aasiula, inessa, Sabina, kapturnica, samira, iwcia77, mysza1975, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyElfik wrote:Eeee, nie wiem o co chodzi.. Pusur sama pisała, ze wstawiała tu zdjęcie z szesciopakiem, a ja je tylko wykorzystalam ...
Taka okolicznosciowa fotka z pikniku.
Mega, moremi, Aasiula, inessa, kapturnica, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:U mnie dzis krupnik, zwany inaczej "kasza dla psa" ( kochamy kasze, a w krupniku lyzka musi stac
), ja przygotowuje kreacje i gadzety do sesji ( jakkolwiek by to nie brzmialo ). Tak, pewnie zaraz bede musiala pisac, czy latex i pejcz juz spakowany.
moremi, inessa, mysza1975, Iwone lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:U mnie dzis krupnik, zwany inaczej "kasza dla psa" ( kochamy kasze, a w krupniku lyzka musi stac
Pusurek, moremi, Simba, Mega lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Toc ja pisalam o szesciopaku Zywca, glupolku.
Taka okolicznosciowa fotka z pikniku.
Toc przecia wiem gupolku
Ja ci zazdroszcze, do tej pory się na sesje nie umowilismy, a miala być po porodzie...
Super pomyśl
A wiecie, moja mama się nie mogła doczekać, zęby kupić dziennik baltycki i wyborcza z dodatkiem dziciowym ze zdjęciem swojej wnuczki...
Zdjęcia oczywiście nie było, bo fotografa nie wpuszcaja na intensywna terapię..
Czasem jak je widzę, to mnie cos ukluje, może wyśle np. do mazynu moje dziecko?
Trzy lata po porodzie, ale babcia będzie "swoje" zdjecie w gazecie miała..inessa, moremi, Aasiula, kapturnica, Pusurek, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny