35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
co trzecia kobieta popuszcza.. więc odliczamy... ja jestem pierwsza... druga jest..? a trzecia?
więc ja nie
Aasiula wrote:HEHEHE w tym wiekuTO JUŻ STANDARD
i żadna gwarancja juz tego nie obejmujeMega, Aasiula, kapturnica, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:No oryginalna kosztuje wiecej bo 55 zeta tu jest http://strefadobrychcen.com/pr/index.php?id_product=10442&controller=product
A te co kupilas to cena naprawde podejrzanie niska bo co to jest 12,50 Az zaniska
No i troche sie jednak roznia te baterie..Gosc ma suyper sprzedawca wiec mzoe uda Ci sie cos zalatwic..Ale sama wiesz ,ze za latwo nie ebdzie
Probowac mozesz..Najlepiej zadzwon tam
"Ma Pani prawo do reklamowania towaru jeżeli jest wadliwy.
Proszę odesłać baterię listem poleconym ekonomicznym.
Nie otrzymałam jeszcze odpowiedzi od producenta i nie wiem czy taki przypadek miał kiedykolwiek miejsce."
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Iwone wrote:babka odpisała mi na maila
"Ma Pani prawo do reklamowania towaru jeżeli jest wadliwy.
Proszę odesłać baterię listem poleconym ekonomicznym.
Nie otrzymałam jeszcze odpowiedzi od producenta i nie wiem czy taki przypadek miał kiedykolwiek miejsce."
Ale obawiam sie, ze uznaja ci tylko wadliwa baterie..Kazdy mail zapisuj..A i domagaj sie odpowiedzi w terminie do 30dni...
Aasiula, Iwone, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Iwona i taka rada Porob zdjecia tej baterii./.Moze w jakis sposob sobie ja zaznacz..Zeby po odeslaniu nie okazalo sie ,ze ktos ja podmieni..Bo i takie cyrki moga sie zdarzyc.,.
Mój syn uczy się na elektryka a mój m jest inż elektrykiem
Nagrałam filmik jak sprawdza te baterie i pokazuje na nich błąd.
Ps. Zapisuję każdy mail. Korzystam z programu pocztowego, ale na serwerze zostają kopie. Tak na w razie coWiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2014, 11:40
Aasiula, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:Alis weź może dokumentację Weroniki i idź z nią do lekarza rodzinnego. Wydaje mi się że pediatra mógł by Ci coś więcej wyjaśnić.
Jaką dokładnie ma mieć operację?
Rodzinny totalnie się nie zna... W dodatku ta babka zobaczyła naszą historię choroby i się przestraszyła i nie zgodziła na szczepienia "bo ona się boi". I to mimo,że w zaleceniach ze szpitala było napisane, żeby zaszczepić. Chcę koniecznie zaszczepić małą przed pobytem w szpitalu i teraz nie wiem jak się za to zabrać. Bo u nas szczepią raz w tygodniu i to w ten dzień, kiedy akurat ona tam jest. Inne lekarki w tej przychodni są bardziej sensowne.
Weronika ma jakieś zwężenia pod nerkami, które blokują odpływ moczu z nerki i ma to być wycięte.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2014, 11:59
Iwone, Sabina, moremi, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny